Görüş Bildir
Haberler
'Dark' Severler Buraya! İzlerken Beyninizi Allak Bullak Edip Kurgusunu Anlamanızın Günler Alacağı 15 Dizi ve Film

'Dark' Severler Buraya! İzlerken Beyninizi Allak Bullak Edip Kurgusunu Anlamanızın Günler Alacağı 15 Dizi ve Film

The Village'ı izlerken bir ürpermedim değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Westworld

1. Westworld

IMDb: 8,8

Karanlık bir gelecekte geçen dizi, zengin kesime hitap eden bir eğlence parkını mekan ediniyor. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; vahşi batı macerası sunan kısımda bir sorun ortaya çıkıyor...

2. 12 Monkeys

2. 12 Monkeys

IMDb: 7,7

Tüm insanlığı yok edecek kadar tehlikeli olan bir virüs nedeniyle, 2035’te dünya nüfusunun çok küçük bir kısmı hayatta kalabilmiştir. Virüsün yok olması için bir çözüm yolu arayan bilim adamları, zamanda geriye gidebilecekleri bir makine yaparlar. İlk test sürüşü içinse eski bir mahkum olan James Cole seçilir. James kendisini yıllar öncesinde, bir akıl hastanesinde bulur. Ancak ne gelecekten geldiğine, ne de bir salgının yaklaştığına kimse inanmayacaktır.

3. Stranger Things

3. Stranger Things

IMDb: 8,9

Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.

4. The Forest

4. The Forest

IMDb: 7,3

Ardenler Ormanı yakınındaki bir kasabada genç bir kızın ortadan kaybolmasıyla polis ve kaygılı bir öğretmen rahatsız edici sırlar ağını ortaya çıkarmaya başlar.

5. Lie to Me

5. Lie to Me

IMDb: 8,0

'Bir insan on dakikada ortalama kaç kez yalan söyler?' sorusu ile yola çıkan Lie to Me, Dr. Lightman ve ekibinin yalanları ortaya çıkartma sürecini konu alan, psikolojik ağırlığı da olan bir yapım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Haunting of Hill House

6. The Haunting of Hill House

IMDb: 8,7

Tepedeki Ev, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır.

7. The Mentalist

7. The Mentalist

IMDb: 8,1

Kritik davaların üzerinde çalışan Kalifornia Araştırma Bürosu ekibine yetenekleri ile destek veren Patrick Jane, ekip ile başta uyum sorunları yaşasa da zaman içerisinde, davalar çözüldükçe aradaki buz dağları da eriyor.

8. Mindhunter

8. Mindhunter

IMDb: 8,5

FBI’ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler.

9. The OA

9. The OA

IMDb: 7,9

The OA, yedi sene önce kaybolduğunda gözleri görmeyen, kör bir kadın olan Prairie Johnson'ın, yıllar sonra gözleri düzelmiş bir şekilde ortaya çıkışının gizemli hikayesini anlatıyor.

10. Altered Carbon

10. Altered Carbon

IMDb: 8,2

Altered Carbon, insanların karakterlerini ve ruhlarını yeni bedenlere transfer edebildikleri alternatif bir gelecekte geçiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Legion

11. Legion

IMDb: 8,3

30'lu yaşlarda David Haller'a şizofreni teşhisi konuşmuştur ve hayatını hastanelerde geçirmiştir. David'in hayatı hastaneye yeni gelen Syd ile tanıştıktan sonra tamamen değişir.

12. Black Mirror

12. Black Mirror

IMDb: 8,9

Bilimkurgu antolojisi dizisi olan Black Mirror, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.

13. The Village

13. The Village

IMDb: 6,5

19. yüzyılın sonlarına doğru, küçük ve izole edilmiş bir kasabanın tüm nüfusu, tuhaf bir korku ile yaşamaktadırlar. Etraflarındaki ormanda bir takım yaratıklar vardır. Ancak bu yaratıklarla bölgede yaşayan insanlar arasında gizli bir anlaşma yapılmış gibidir. İnsanlar, ormana ilişmedikçe yaratıklar da ortaya çıkmamaktadırlar. Fakat, ne yazık ki bir gün Lucius Hunt, merakına yenik düşüp ormanda neler olup bittiğine keşfe çıkmaya karar verir.

14. Russian Doll

14. Russian Doll

IMDb: 8,0

Genç bir kadın olan Nadia, New York City’de düzenlenen bir partiye davetlidir. O, her zaman katıldığı partilere bir yenisinin daha ekleneceğini düşünür fakat bu parti daha önce katıldığı hiçbirine benzemeyecektir. Genç kadın bir anda kendisini ne olduğunu anlamadığı esrarengiz olaylar içerisinde bulur. Partinin ilerleyen saatlerinde kaza geçirip ölen Nadia, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi uyanır...

15. Maniac

15. Maniac

IMDb: 7,9

Emma Stone ve Jonah Hill'i bir araya getiren dizi, yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı akıl hastanesinde kalan bir adamın gerçeklikten kaçmak için kendi hayalinde yarattığı bir dünyada yaşamasını ele alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
46
10
9
8
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?