Nagehan Alçı'nın Şiddet İddiaları Sonrası Rasim Ozan Kütahyalı'dan İlk Açıklama!
Gazeteci Nagehan Alçı'nın boşandığı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan (ROK) psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği açıklamaları Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü.Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'nın iddiaları için ilk kez konuştu ve 'Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Çocuklarımız 11 yaşında oldu, her şeyi görüp izliyorlar' ifadelerini kullandı. Kaynak: Gerçek Gündem-Seyhan Avşar
Reklam
Reklam
Akdeniz'de Köpek Balığı Paniği: Dalgıçlar, Sürüyle Burun Buruna Geldi
Akdeniz'de köpek balıkları paniğe neden oldu. Hatay'da Akdeniz derinliklerine dalan dalgıç Akın Rıdvanoğlu, dalış sırasında köpek balığı sürüsüyle karşılaştıklarını söyleyerek, 'Karınları toktu, bizimle ilgilenmediler. Bu cins aç ise direkt ne görürse hangi canlıya denk gelirse direkt saldırı yapıp onu parçalama veya yeme atağında bulunacaktır' dedi.
Reklam
Kredi Kartı Göndermesi Yapılan Buket Aydın Canlı Yayını Terk Etti
etiket
Gazeteci Şaban Sevinç ve Buket Aydın ‘tv100’ kanalına konuk oldular. Ancak stüdyoda gergin anlar yaşandı ve Şaban Sevinç’in Buket Aydın’a kredi kartı göndermesi sonucu Aydın, adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Şaban Sevinç, “Parayla pek çok şey alabilirsin ama CHP delegesini alamazsın.” diyerek sözlerine başladı.
Reklam
Yurdun Dört Bir Yanından Özgür Özel’in Çağrı Yaptığı Işık Açma-Kapama Eylemine Katılanlar
TBMM Grup Toplantısı’nda Özgür Özel tüm Türkiye’ye eylem çağrısında bulunmuştu. Asgari ücrete ve emekli maaşına zam yapılmaması hakkında düşüncelerini belirten Özel, 'Asgari ücrete zam istiyorsanız, asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam saat 9’da başlıyoruz. Işıkları yakın, ışıkları kapatın. Işıklar uzaydan görülecek. Kendinizi gösterin, zam isteyenler ayağa kalksın. Zammı söke söke alacağız...' ifadelerini kullanmıştı. Özgür Özel'in ''Ayağa Kalk Türkiye'' mesajına cevap veren işçi ve memurlar görüntüleri sosyal medyada paylaştı.
Reklam
Kılıçdaroğlu'nun Hesabından Kadın Doktora Taciz Mesajları! Gerçek Ortaya Çıktı!
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın, bir kadın doktoru Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesaplarından mesaj atarak taciz ettiği belirtiliyor. Taner Ay savunmasında kadın doktora aşık olduğunu ve şifreleri verdiğini öne sürdü. Ay'ın iddiasına göre, mesajlar kumpas amaçlı kadın doktorun kendisini tarafından atıldı. Kaynak: Seyhan Avşar-Gerçek Gündem
Reklam