Görüş Bildir
Faili Meçhul Cinayetlerde Cemaat Araştırması
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2000-2013 yılları arasındaki faili meçhullerle ilgili dosyalarda Gülen Cemaati'nin (Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) bağlantısını araştırmak üzere çalışma başlattı.
Devir Değişiyor: Sen Justin Bieber'sın, Instagram'da Kıza Yürümek Nereden Çıktı?
Eveeet... Karşınızda gerçek bir Sindirella hikayesi.Justin Bieber her şeyi bir kenara koydu ve minnoş bir kızın fotoğrafını yükleyip, Instagram takipçilerine onu tanıyıp tanımadıklarını sordu. Resmen araya adam soktu da diyebiliriz.Kızımız Adriana Lima'yı andırsa da, Justin Bieber'ın takipçileri onun wolfiecindy hesabının sahibi olan Cindy Kimberly olduğunu söylediler.
Galatasaray 1-1 Astana
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 6. ve son maçında Kazakistan temsilcisi Astana ile 1-1 berabere kaldı bu sonuçla Galatasaray, Avrupa Kupası macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
Reklam
Reklam
5 Disney Prensesi Latte Sanatıyla Buluştu
Köpürtülerek kıvamı artırılmış sütün üzerinde Disney prensesleri çizildi. Cosmopolitan tarafından yayınlanan videoda, 5 farklı Disney karakteri latte üzerinde yaratıldı.
Reklam
2015'in En İyi 20 Film Afişi
Liste, ağırlıklı olarak bağımsız filmler, belgeseller ve festivallerle ilgili içerik yayınlayan haber sitesi Indiewire'den alınmıştır.
Reklam
2015 Yılının İnternetteki En İyi Aksiyon Görüntüleri
Eğer gerçek bir İnternet kullanıcısıysanız bu videoları eminim ki hatırlıyorsunuzdur. Mashup ustası Luc Bergeron, son 7 yıldır yaptığı ve büyük ilgi gören 'Best of Web' serisinin 506 videodan oluşan 8.sini derledi.
Reklam
Moore'un Yeni Filmi 'Where to Invade Next'in Fragmanı Yayınlandı
ABD'nin yürüttüğü politikalar üzerine çektiği hicvedici filmlerle bilinen Michael Moore'un yeni filmi 'Where to Invade Next'in fragmanı yayınlandı. ABD'de 23 Aralık'ta gösterime girecek filmi, ülkemiz sinemalarında izleme şansı bulup bulamayacağımız henüz belli değil.
iOS 9.2 Yayınlandı
Apple, uzun bir süredir Beta testlerini yaptığı iOS 9.2 güncellemesinin Final sürümünü bugün yayınladı.
Medeni Yıldırım Davası Sanığı Asker: 'JÖH Timleri Gelmeseydi Ölüm Olmazdı'
Diyarbakır'ın Lice İlçesi Kayacık Köyü'nde kalekol protestosu sırasında 19 yaşındaki Medeni Yıldırım'ın vurularak öldürülmesi davasında ilk kez ifadesi alınan tutuksuz sanık er Adem Ç., yaşanan olayları Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerinin tetiklediğini iddia ederek, 'Her şeyi JÖH timleri yaptı' dedi. Mahkeme, olay sırasında karakolda bulunan rütbeli komutanların tanık olarak dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
Hazır Mevsimi Gelmişken Akşama Ayva Tatlısı Yapmasak mı?
2 adet ayva1/2 limon3 + 3/4 S.B su4 kahve fincanı şeker8-9 adet karanfil1 adet çubuk tarçınAyvaları ikiye kesip, kabuklarını soyun. Çekirdeklerini atmayın. Bir kaba yarım limonun suyunu ve 3 S.B suyu ekleyin. Ayvaları limonlu suda yaklaşık 15 dk kadar bekletin. Daha sonra bir kaba alıp her yarım ayvaya bir kahve fincanı kadar şeker ekleyin. Ayva çekirdeklerini, karanfil ve tarçını ekleyin. Üzerine 3/4 S.B su ekleyip 20-25 dk kadar orta ateşte pişirin. Afiyet olsun.
Reklam