Görüş Bildir
Haberler
Clinton, Başkanlığa Uygun Olduğunu Göstermek İçin Kavanoz Açtı

Clinton, Başkanlığa Uygun Olduğunu Göstermek İçin Kavanoz Açtı

ATKN
23.08.2016 - 12:49 Son Güncelleme: 23.08.2016 - 14:54

ABD'li demokrat başkan adayı Hillary Clinton, başkanlık için kuvvetinin yerinde olduğunu göstermek adına canlı yayınlanan Jimmy Kimmel Live Show'da sıkıca kapatılmış bir turşu kavanozunu açtı. Daha önce Clinton'ın sağlık durumunun hassas olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sputnik'in aktardığı habere göre ABD'de kasım ayında gerçekleşecek olan başkanlık seçimi öncesi Cumhuriyetçi aday Donald Trump ve destekçilerinin sürekli karalama kampanyalarına maruz kalan Hillary Clinton, üçüncü kez Jimmy Kimmel Live Show'a katıldı.

'Aldığım her nefeste hayata daha sıkı tutunuyorum'

'Aldığım her nefeste hayata daha sıkı tutunuyorum'

Kimmel, bu konunun açılması üzerine esprili bir şekilde önce Clinton'ın nabzını ölçtü. 'Hiç bir atış yok' diyen Kimmel stüdyoyu kahkahaya boğarken Clinton ise 'Ekim ayında National Inquirer dergisi benim 6 aylık ömrüm kaldığını yazmıştı. Aldığım her nefeste hayata daha sıkı tutunuyorum' dedi. 

Bunun üzerine Kimmel önceden hazırladığı ve ağzını sıkıca kapattığı bir turşu kavanozunu açması için Clinton'a verdi. 68 yaşındaki iki torun sahibi Clinton kavanozu başarıyla açınca salonda alkış koptu.

Trump'ın sözlerini okudu

Trump'ın sözlerini okudu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha sonra Clinton stüdyoda Donald Trump'a benzeyen bir akvaryum kavanozundan Cumhuriyetçi adayın kampanyası boyunca söylediği tartışmalı sözlerini okudu. 

Bunlar arasında kadınlar hakkındaki düşünceleri, Rosie O'Donell isimli gazeteci kadına söylediği düşmanca sözleri bulunan Trump'ın kendi kızı Ivanka Trump'la ilgili söylediği sözleri ise Haillry Clinton okumayı reddetti. Trump, eğer kendi kızı olmasaydı onunla çıkabileceğini söylemişti.

'Aslında ciddiye alınır bir yanı yok'

'Aslında ciddiye alınır bir yanı yok'

Clinton, Kimmel'in Trump'la nasıl mücadele edeceğine yönelik sorusuna ise 'Ben dahil ABD'li vatandaşların yüzde 80'ine hakaretler etti. Rakiplerini ve moderatörleri bile aşağıladı. Seçimler ve başkanlık için uygun olmadığını defalarca gösterdi. Aslında ciddiye alınır bir yanı yok. Onunla uğraşmak için ilkokulda öğrendiğim hinlikler ve cambazlıklara geri dönmem gerekiyor' dedi. 

Kimmel, ülkedeki Meksikalı sığınmacıları ülkelerine geri göndermeyi planladığını açıklayan Trump'la alakalı olarak 'Eğer başkan seçilirsen bence ilk işin Trump'ı Meksika'ya sürmek olmalı' deyince de 'Ben sadece acımasız insanları sürgüne gönderecek kadar acımasız olacağım' dedi.

'Benim e-postalarım sıkıcı ama herkes okuyabilir'

'Benim e-postalarım sıkıcı ama herkes okuyabilir'

Sözü son olarak FBI tarafından yayınlanan ve Clinton dışişleri bakanı iken kendi özel hesabından yaptığı yazışmaları içeren e-postalara getirdi. 

Kimmel, 'E-posta yerine FaceTime kullanmayı düşünmüyor musun?' sorusuna 'Aslında iyi bir fikir. Bunu düşünmeliyim' diye yanıt verdi. Clinton ayrıca 'Zaten benim e-postalarım sıkıcı. 30 bin tanesi yayınlandı biliyorsunuz. herkes okuyabilir. Ama hiç konuşuluyor mu?' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
30
14
6
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sikindirik bir kavanoz açmakla, dünyanın neredeyse önde gelen ülkesini yönetmek aynı şey mi amına koyayım? Bu clinton'da sike sürülecek akıl yok.

ibrahim disleyen

lan salak mısın? sadece bi komedi programında sağlık sorunları var diye yapılan eleştirilere esprili bi yanıt vermişler. s* sürülecek akıl yok sizde de. ama ... Devamını Gör

theantisociaL

O kavanozun kapağı muhtemelen önceden gevşetilmiştir. Bu Clinton denen çatlak karı seçilirse zaten üçüncü dünya savaşı (nükleer silah kullanımı da dahil) çok... Devamını Gör

silahı kullanmayı bilen birine mi yoksa yaramaz çocuğa mı vericekler acaba