Görüş Bildir
Tahir Elçi Dosyasında 134 Video Kaydı Var
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi ile ilgili soruşturmayı yürüten Diyarbakır Başsavcılığı, olay yerinde yapılan bütün video çekimlerini topladı. 
Golden State Warriors Tarih Yazıyor: 23-0
Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Indiana Pacers ile Golden State Warriors karşı karşıya geldi. Bankers Lief Field House'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip Warriors 131-123'lük skorla kazandı.
Reklam
Reklam
Şarja İhtiyaç Duymayan Mini Sensör
Nesnelerin interneti yavaş yavaş günlük hayatımızın bir parçası haline geliyor ancak bu cihazların devamlı olarak güce ihtiyaç duyması sorun olabiliyor. Hollandalı araştırmacıların geliştirdiği yeni bir sensör ise pile ihtiyaç duymamasıyla güç sorununu ortadan kaldırıyor.
Google İğnesiz Kan Alma Teknolojisi Geliştiriyor
etiket
Google sağlık alanındaki çalışmalarını akıllı bileklik veya saat üzerinde değil bu kez gerçek bir medikal ürün üzerinde sürdürüyor. Teknoloji devi, patentini aldığı cihazla, iğneye gerek kalmadan daha kolay ve acısız bir işlemle hastalardan kal almayı hedefliyor.
Reklam
Meteoroloji'den Sis ve Buzlanma Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren Ordu ve Giresun çevrelerinin aralıklı hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 
Reklam
Faili Meçhul Cinayetlerde Cemaat Araştırması
etiket
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2000-2013 yılları arasındaki faili meçhullerle ilgili dosyalarda Gülen Cemaati'nin (Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) bağlantısını araştırmak üzere çalışma başlattı.
Reklam
Devir Değişiyor: Sen Justin Bieber'sın, Instagram'da Kıza Yürümek Nereden Çıktı?
etiket
Eveeet... Karşınızda gerçek bir Sindirella hikayesi.Justin Bieber her şeyi bir kenara koydu ve minnoş bir kızın fotoğrafını yükleyip, Instagram takipçilerine onu tanıyıp tanımadıklarını sordu. Resmen araya adam soktu da diyebiliriz.Kızımız Adriana Lima'yı andırsa da, Justin Bieber'ın takipçileri onun wolfiecindy hesabının sahibi olan Cindy Kimberly olduğunu söylediler.
Galatasaray 1-1 Astana
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 6. ve son maçında Kazakistan temsilcisi Astana ile 1-1 berabere kaldı bu sonuçla Galatasaray, Avrupa Kupası macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
Reklam