Görüş Bildir
Fadıl Akgündüz’ün Üstün Başarısının Arkasında Yatan 13 Gerçek
Kolay değil, bir ülkede insanlardan 17 kere para isteyip, yirmi üç kere alabilmek. Ama bunu başaran biri var… Fadıl Akgündüz, nam-ı diğer “Jet Fadıl”. Peki bu başarı nereden geliyor? Her defasında nasıl başarıyı yakalıyor? İşte işletme fakültelerinde ders olarak okutulması gereken Fadıl Akgündüz ilkeleri.
Reklam
Evlat Olsa Sevilmeyecek Dizi Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Kötü 23 Karakteri
etiket
İzleyiciyi kızdıran bu karakterlerden bu kadar nefret edilmesinde hiç kuşkusuz onları canlandıran oyuncuların başarısı gizli. Senaristlerin özellikle seyircinin nefret oklarını üzerine çevirmesi için dizi içine yerleştirdiği karakterler, sanatçıların oyun gücüyle gerçekten sevilmeyen karakterlere dönüşüyorlar. İşte gelmiş geçmiş sevilmeyen en kötü dizi karakterleri.
Reklam
Reklam
Etkilenmemek Elde Değil | Fair Play İçerir
Aslında olması gereken, sahalarda görmemiz gereken hareketler bunlar ama ne yazık ki izlediğimiz spor müsabakalarında Fair Play'lik adına çoğu zaman bir şey göremiyoruz.Ama bu videoda toparlanmış görüntüler Fair Play'in tam da ne olduğu anlatılıyor.İzleyin pişman olmayacaksınız.
Reklam
Hangi Star Wars Karakterisin?
etiket
Testlerin 'star'ına hoş geldin...  Testin, The Imperial March ile çözülmesi şiddetle tavsiye olunur :) Hazırsanız başlayalım.. Buradan esinlenilmiştir
Reklam
Reklam