Görüş Bildir
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak’ta IŞİD terörü bitmeden Musul’daki Türk askerlerinin geri dönmesinin sözkonusu olmadığını söyledi. Erdoğan, Rusya ile yaşanan uçak kriziyle ilgili olarak 'Biz böyle bir şeyle karşı karşıya kalmayı arzu etmezdik' dedi ve hata yapanın Rus pilot olduğunu vurguladı. Türkiye’nin gerilimden yana olmadığını tekrarlayan Erdoğan, “Rusya ile stratejik ortaklık münasebetlerimizi aynı şekilde devam ettirelim istiyoruz. Yapmamız gereken, gerilime fırsat vermeden diplomatik yollarla bu hadiseyi aşmak” dedi. Ayrıca Erdoğan, yeni anayasanın ve başkanlık sisteminin referanduma götürülmesi önerisinde bulundu.
Reklam
Reklam
Bu Kişilik Testi ile Ruhunuzun Ne Kadar Karanlık Olduğunu Söylüyoruz!
etiket
Karanlık bir yanınız olduğunu düşünüyor musunuz? Belki bu karanlık yanınızla tanışmak zorunda kalan insanlar olmuştur, belki kimse henüz görmemiştir, belki kendiniz bile farkında değilsiniz! Ama bu kişilik testimizle sizi size anlatıyor ve kişiliğinizin ne kadar karanlık olduğunu ortaya çıkarıyoruz. Sizin tek yapmanız gerekense aşağıdaki seçeneklerden sizi ifade edenleri, 'Bu tam benim işte' dediklerinizi işaretlemeniz ve sonuca tıklamanız. Buyurun başlayalım:
Reklam
'Biz İyiysek Kim Gelirse Gelsin Problem Değil'
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupa Ligi eşleşmeleri hakkında, 'Maçı oynadığın zaman senin çizginin nerede olduğu çok önemli. O dönemlerde bugünkü çizgimizin oldukça üzerinde olacağız' dedi.
Koalisyonun Hava Saldırıları Döneminde IŞİD'in Petrol Üretimi Arttı
IŞİD'in petrol ve gaz ticaretini yürüten 'Rekaiz Divanı' adlı kurumuna ait resmi belgelere ulaşıldı. Örgütün 2014'un Eylül ve Aralık aylarına ait gelir ve harcamalarının yer aldığı bu belgelere göre, IŞİD ABD'nin liderliğindeki koalisyonun hava saldırılarının başlamasından 3 ay sonra önceki döneme göre daha fazla petrol üretiyordu.
Battlefield 5 Resmen Onaylandı
Normalde 2 yıllık arayla Battlefield görmeye alışığız ancak son iki senedir ana oyunlar yerine farklı konseptte yapımlarla karşılaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Battlefield Hardline ile polis ile suçluları karşı karşıya getiren yapımın ardından bu yıl aynı ekibin elinden Star Wars evrenine giriş yapmamızı sağlayan Star Wars Battlefront piyasaya sürüldü. Hal böyle olunca oyuncular da Battlefield 5‘in çıkış tarihi konusunda iyiden iyiye meraklandı. Serinin takipçilerinin merakını giderecek açıklama ise yapımcı ekip DICE’tan geldi.
Reklam
Sosyal Medyadaki Fotoğrafların Arkasında Yatan Gerçekler
etiket
Hồ Anh Đức of Vietnam, Instagram'da ve Facebook'ta gördüğümüz fotoğrafların arkasında yatan gerçekleri gösteren bir kısa video hazırladı. Ho, 'Sosyal ağlarda gördüğümüz bazı resimlerin tam olarak nasıl çekildiğini insanlara göstermek istiyoruz.' diyor. Bu düşünceden yola çıkarak komik sahnelerden oluşan bu video ortaya çıktı.
Anonymous Müslümanlara Kin Besleyen Donald Trump'ı Hackledi!
etiket
ABD'nin başkan aday adayı Donald Trump Anonymous tarafından geçtiğimiz günlerde hacklendi. IŞİD'e karşı savaş açtığını duyuran grup Müslümanlara ABD'ye gelmeyin diyen Donald'ı da es geçmeyerek sitesini hackledi. Videoda yapılan açıklamada, Donald Trump'ın bir şey söylemeden önce iki kez düşünmesi gerektiğini belirten Anonymous, Müslümanların ABD'ye alınmamasının IŞİD'e yarayacağı ve kolaylıkla kendi taraflarına çekebileceği söylendi.
Reklam
Günde 1000 Kişi Jedi Oluyor
İngiltere'de 250 binden fazla takipçisi olan 'Jedi dini'ne katılanların sayısı gelecek hafta vizyona girecek olan yeni Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi öncesinde artışa geçti.
Başarının Altın Kuralı Korkulardan Arınmayı Güçlü Bir Şekilde Anlatan Kısa Film
Hayat böyle değil midir zaten? Her neyden korkarsak ondan uzaklaşır ve unuturuz. Başarı da böyledir, siz başaramayacağınızı düşündükçe zaten ortada bir başarıdan söz edilemez. Ancak diğer her şeyi kenara atıp hedefe koştuğunuzda gerçekleşmez mi başarı? Kısa film tadında başarılı olabilmenin altın kuralı korkulardan arınmanın anlatıldığı videoda, bir erkeğin hoş bir kadınla tanışma faslında başına gelebilecek olumsuz şeyleri düşünerek sürekli başarıdan uzaklaşması anlatıldı.
Reklam