Görüş Bildir
İnsanların Taşıdıkları Şeylerin Kişiliklerini Yansıttığını Düşünen Sanatçıdan 17 Muhteşem Kare
Amerikalı foroğrafçı Jason Travis, yıllardır insanları ve onların çantalarında taşıdıkları eşyaları fotoğraflıyor. 'Persona' adını verdiği bu projenin, insanların kişiliklerine bakmayı ve onları sahip oldukları eşyalar yoluyla tanımayı mümkün kıldığını düşünüyor. İnsanların portrelerini, sahip oldukları eşyalarla birleştirdiği bu projeden 17 muhteşem çalışma sizlerle:
Reklam
Sinir Krizi Garantili: Tolga Zengin ile Bu da mı Gol?
Tolga Zengin'in kurtaramadığı pozisyonlarından Furkan Akın adlı kullanıcı bu anları bir video haline getirdi. Beşiktaşlıların izlerken sinir krizi geçireceği 5 dakikalık korku filmine hazır mısınız?
Reklam
Annelerin Gönlü Artık Çok Daha Rahat: Dünyanın İlk Sabunla Yıkanabilen Akıllı Telefonu
Japon teknolojisinden bir devrim geldi. Herkesin söyledi cep telefonlarındaki bakterilerin tuvaletlerden fazla olduğu söylemini çürütecek bir gelişme. Cep telefonlarında biriken bakterilerin insan sağlığı açısından zararı bilinse de kimse bu konuda kendisine önlem almıyor. Ancak çocuklarını kendilerinden çok düşünen anneler için bu konu artık rafa kalkacak gibi...
Beşiktaş 2-1 Galatasaray
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, derbinin hakemi Mete Kalkavan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.31 yaşındaki futbolcu şunları söyledi:'Beni herkes iyi tanıyor, hakemler hakkında hiç konuşmam. Bu kez bu hakem hakkında konuşacağım, Mete Kalkavan hakkında. Ben kendisini çok seviyorum ama o beni sevmiyor sanırım. Hakemler hakkında konuşunca ceza veriliyor ama ben bu sezonki 3 maç cezamı da bu hakem yüzünden yedim. Bir kötü niyet hissettiğim için bunları söylüyorum. Oyuncuyla iletişimi çok kötü.Hiç kimseye saygısızlık yapmadım, ama hakemler de bize karşı konuşurken haddini bilecek. Öyle bir şey yok. Kendine gelecek. Biz hakemler hakkında konuşunca ceza alıyoruz ama hakemler bize istediklerini yapıyorlar söylüyorlar. Bu böyle olmaz. Hadi benimle ilgili konuşuyorsun ama takım arkadaşlarımın günahı ne? Bana kafayı takmış olabilir, gıcık olabilir ama arkadaşlarımla ne sıkıntısı var. Eğer benimle ilgili kötü bir niyeti varsa bana söylesin. Ben onunla ilgili konuşmam. Tutumuna dikkat etsin. Bazen ince ince sizi oynatmaz bile hakemler. Özellikle ben kendi adıma bu hakem için böyle düşünüyorum. Ben yine onunla ilgili kötü düşünmem.Biz 4 yılda 3 kez şampiyonluk olduk. 8 kupa aldık. Artık insanlar değişiklik olsunlar istiyorlar. Camia olarak bunun farkındayız. Hakemlerin de bize karşı biraz daha dikkatli olmasını istiyoruz.'
Reklam
"Şahin'de Göbek Mi Atarmış?" Demeyin!
Bertha isimli şahin bir dansöz kadar kıvrak hatlara sahip. Başını muhteşem bir şekilde stabil tutabilirken vücudu da bir o kadar hareketli. Bu doğal yeteneklerine bir de müzik eklenince ortaya bu eğlenceli görüntüler çıkıyor.
Reklam
Reklam
'Hendekler Üzerinden Siyaset Oluşturmaya Kalkmaktan Vazgeçmeliler'
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 'Epey uzun bir süredir devam eden hendek siyasetinin Türkiye'ye ne kadar ağır bir faturası olduğunu artık herkes görüyor. Bunu söylerken özellikle bölge halkının bu terör örgütünün hendek siyaseti dolayısıyla ne kadar zor şartlar altında yaşamak mecburiyetinde kaldıklarını ifade etmek istiyorum. Bölge halkı illallah diyor. Hendek kazmaktan, hendekler üzerinden siyaset oluşturmaya kalkmaktan vazgeçmelilerdir' dedi.
Reklam