Görüş Bildir
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter'dan İncirlik'e Ziyaret
ABD Savunma Bakanı Carter’ın, Irak Şam İslam Devleti'ne (IŞİD) yönelik hava operasyonları kapsamında koalisyon güçlerinin varlığını giderek artırdığı İncirlik Hava Üssü’ne geldi. ABD’li bakanın ziyaretinin amacının ABD’ li askerlere moral ziyareti olduğu bildirildi. 
AB ile Müzakerelerde 17. Fasıl Açıldı
Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılım müzakerelerinde 17. fasıl açıldı. 'Ekonomik ve Parasal Politikalar' faslı, üye ülkelerde daha güçlü ekonomik yapı oluşturulmasını ve ekonomik koordinasyonun artırılmasını hedefliyor.
Reklam
Reklam
Türkiye 'Teröre Karşı İslam İttifakı'na Dahil Oldu
Suudi Arabistan liderliğinde, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 34 ülke 'Teröre karşı İslam İttifakı' adıyla yeni bir koalisyon kurdu. Suudi Savunma Bakanı Muhammed bin Selman, ittifakın sadece IŞİD'le değil tüm 'terörist' gruplarla savaşacağını söyledi. İttifakın amacı ise 'Mezhebi ya da adı ne olursa olsun tüm kötülüklerden İslam halkını korumak' olarak tanımlandı.
‘FETÖ’ Operasyonunda Eski AKP'li Vekil İşbilen Dahil 3 Kişiye Tutuklama
Ankara merkezli 10 ilde düzenlenen 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' (FETÖ/PYD) operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen eski AKP milletvekili İlhan İşbilen'in de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Reklam
Dünya Silah Pazarı: Türkiye Önemli Oyuncular Arasında
İsveç Barış Enstitüsü'nün (SIPRI) derlediği rakamlara göre 2014 yılında dünya çapında silah satışlarında Batı Avrupa ve ABD'nin pazar payı düşerken Rusya ve Asya merkezli şirketlerin payı yükseldi. Türkiye'den ise ASELSAN ve satışlarını yüzde 15 artıran TAI ilk yüze girdi.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre Karadeniz kıyıları ile zamanla Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey ve İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Reklam
Ortalama Bir İnsana Göre Daha Güçlü Bir Zihinsel Yapıya Sahip Olduğunuzun 21 Kanıtı
Zihinsel açıdan güçlü olmak, günlük hayatta kendimizi daha güçlü olmaya zorlamayı, gerçekçi bir iyimserliği korumayı ve sağlıklı sınırlar belirlemeyi gerektiriyor. Güçlü bir zihinsel yapıya sahip olan insanlar, kendilerine acıyarak zaman harcamaya veya kontrolü ellerinden bırakmaya eğilimli olmuyorlar. Peki bu spektrumda siz nerede yer alıyorsunuz? '13 Things Mentally Strong People Don't Do' (Zihinsel Açıdan Güçlü Olan İnsanların Yapmayacağı 13 Şey) kitabının yazarı psikoterapist Amy Morin, ortalama bir insana göre zihinsel bakımdan daha güçlü olan insanların özelliklerini şöyle sıralıyor:
Reklam
Star Trek: Beyond Filminden Fragman Yayınlandı
Star Wars son sürat son haftasına girerken bir haber de Star Trek'ten geldi.  22 Temmuz 2016'da vizyona girecek filmin yönetmenlik koltuğunda Fast & Furious serisinin yönetmeni Justin Lin oturacak.
'Kebap ve Şalgam Festivali'ni Basanlar: Milli İçkimiz Ayran
Adana'da binlerce kişinin katıldığı 'Kebap ve Şalgam Festivali'ni basıp silahla ateş eden, masalara sopa ve döner bıçağı ile vurarak kaçan şüpheliler, 'genel güvenliği tehlikeye sokmak ve meksun mahalde silah kullanmak' suçlarından adliyeye sevk edildi. Gazetecilere 'Her gün askerimiz, polisimiz şehit edilirken festival mi düzenlenir? Bizim milli içeceğimiz ayrandır' diye bağıran ve çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakılan şüphelilerin Facebook'taki rakı ile şalgamlı paylaşımları ise dikkat çekti...
Tesla Model S Artıklarından Üretilen iPhone Kılıfları
Elektrikli otomobilleriyle adından söz ettiren Amerikalı otomobil üreticisi Tesla, artan otomobil koltuk derilerinden iPhone kılıfı üretmeye başladı. iPhone 6/6s ve iPhone 6 Plus/ 6s Plus’la uyumlu olan kılıflar, Tesla’nın online mağazası üzerinden satışa sunuldu.
Reklam