Görüş Bildir
Haberler
Sığınmacılara Çelme Takan Kameraman Yargılanacak

etiket Sığınmacılara Çelme Takan Kameraman Yargılanacak

Macaristan-Sırbistan sınırına akın eden sığınmacılar arasındaki bir baba ile kızını polisten kaçmak isterken çelme takıp düşüren Macar kameraman yargılanacak. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir yıl önce sığınmacı bir baba ile kızını çelme takarak düşüren Macar kameraman kadının görüntüleri dünya çapında infial uyandırmıştı. 

Csongrad Başsavcılığı, Petra Laszlo adlı kadının kamu huzurunu bozma suçundan yargılanacağını açıkladı.

Macar kameramanın mültecilere çelme takıp tekmelediği o anlar

Laszlo önce polisten kaçmakta olan bir baba ile kızına çelme takarak yere yuvarlanmalarına sebep olmuş, başka bir kayıtta ise kendisine yalvaran bir sığınmacı kızı tekmelerken görüntülenmişti.

 Macar kameraman olayın görüntülerinin yayınlanmasından sonra özür dilemişti.

Macar kameraman Petra Laszlo aşırı sağcı Macar Jobbik Partisi’ne yakınlığıyla tanınan internetteki televizyon kanalı N1TV için görev yapıyor. Olaydan sonra Laszlo'nun görevine son verilmişti.

Yetkili Savcı, Laszlo'nun çelme takması ve tekme atmasının ırkçı gerekçelere dayanmadığı, saldırıya uğrayanlarda da ciddi bir yaralanma olmadığı görüşünü savundu, ancak yaptığı hareketin sadece “kamuda infiale yol açma“ özelliği taşıdığını vurguladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sınıra 175 kilometrelik dikenli tel

Sınıra 175 kilometrelik dikenli tel

Geçen Eylül ayında her gün binlerce sığınmacı Sırbistan‘dan Macaristan’a geçmeyi denemiş, Röszke’de yaşanan olaydan sonra Macar askerleri 175 kilometrelik sınıra dikenli tel çekmişlerdi.

DW

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
391
106
64
34
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Site asagilik irkci insanlarla dolmus.

Piyetro Yurdana

Dünya üzerindeki tüm ırkçılar el ele verse senin kadar aşağılık işler beceremezler emin ol.

isyankar

Yazık günah. Yarının ne olacağından kim haberdar olabilir ? Bu öfke kin nefret niye ? Bugün onun başına gelen yarın senin başına gelmeyeceğini nasıl kestireb... Devamını Gör

Piyetro Yurdana

Yarın mahallene giren silahlı bozgunculara da zulmetmeyin dersin, peygamberinin lafını iletirsin o zaman. Dinlemezlerse de onların hatasıdır; ne de olsa onla... Devamını Gör

blackbrain.

İnsan olun biraz İNSAN !