Görüş Bildir
Haberler
Gözaltına Alınan Tütüneker Adli Kontrol Şartıyla Serbest

Gözaltına Alınan Tütüneker Adli Kontrol Şartıyla Serbest

Batuhan
07.09.2016 - 16:43

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın 'futbol yapılanmasına' yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Galatasaraylı futbolcular Uğur Tütünekeradli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, İsmail Demiriz ise tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Mehmet Şenay Baygın tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tütüneker ve Demiriz, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. 

Soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcısı Mehmet Şenay Baygın’a ifade veren Uğur Tütüneker 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakılırken, İsmail Demiriz, 'FETÖ PDY üyeliği' suçlamasıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

İsmail Demiriz'in İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ederken şüphelilerden Uğur Tütüneker 1 Eylül'de İstanbul'da gözaltına alınmıştı. Atatürk Havalimanı pasaport noktasında gözaltına alınan Tütüneker, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına getirilerek Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınmıştı.

Yakalama kararı sonrası takımından kovuldu

Yakalama kararı sonrası takımından kovuldu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilindiği gibi Uğur Tütüneker hakkında FETÖ soruşturması başlatılması ve yakalama kararı çıkarılması ardından teknik direktörü olduğu İsviçre 2. Futbol Ligi takımlarından FC Wil ile ilişkisi kesilmişti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
12
6
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gwn

la tayyipi neden içeri almıyorlar düne kadar o da fetöyle beraber değil miydi?

ken takabayashi

adam gelip teslim olmus, yakalandi diye haber yapiyorsunuz ne mal insanlarsiniz.

Genco Kaan Güler

Uğur Tütünekerin oğlu arkadaşım olur. İnanın bu taraklarda bezi olan insanlar değiller. Sapla saman hep birbirine karıştı ne yazıkki.