Görüş Bildir
Küçük Bir Yardımseverin Başarı Hikayesi: "Mutlu Hayvanlar Barınağı"
Ken, henüz 9 yaşında olmasına rağmen hayallerini gerçekleştirmeyi başarmış bir hayvansever. 'Bir gün, evimin yakınındaki tüm başıboş hayvanlara bakabileceğim bir barınak kurmak istiyorum.' diyen Ken, hayallerinin bu kadar çabuk gerçekleşeceğinden muhtemelen habersizdi. Küçük bir kulübeyle başlayıp, dünyanın her yerinden destek almayı başaran bir kurum haline gelen girişimine, 'Mutlu Hayvanlar Kulubü' adını uygun gören küçük dostumuzun, boyundan büyük bir başarıya imza attığı aşikar.
Tahkim'den Flaş Hasan Ali Kararı
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasındaki Fenerbahçe - Gaziantepspor maçında direkt kırmızı kart gören Hasan Ali Kaldırım'ın 1 maç kalan cezası ertelendi
Reklam
Reklam
Japon Yapımı Yeni Godzilla Filminden Fragman Yayınlandı
29 Temmuz 2016’da vizyona girecek olan Hollywood'un Godzilla'sına alternatif Japon Godzilla'sından fragman yayınlandı. 1954'te ilk olarak Japonya'da çekilen efsane film Godzilla tekrardan ana vatanına dönüyor. Dönemin teknolojisine uygun olarak siyah beyaz çekilen ilk filmin ardından ikincisinin el kamerası ile çekilmiş  görüntülerinden oluşan fragmanı izliyoruz.
Reklam
Reklam
Marketten Aldığı Kaplumbağaları Ait Oldukları Yere Denize Geri Bırakan Güzel İnsan
Papua Yeni Gine'de neredeyse yemek olacak olan iki deniz kaplumbağasının şans yüzüne güldü. Arron Culling ve iş arkadaşı Mark, kaplumbağaları satın aldı ve ait oldukları yer olan denize geri bıraktı. Facebook'unda onları yerel bir markette bulduğunu söyleyen Arron ekliyor: ''Onlar için 50 dolar ödedim ve sadece 5 km yol gidip onları serbest bıraktım.''. Üstelik kaplumbağalar Arron ve arkadaşının kurtardığı ilk kaplumbağalar da değil; şimdiye kadar tam tamına 10 kaplumbağa kurtarmış iki arkadaş.Dünyada şu anda tam yedi farklı deniz kaplumbağası türü bulunuyor ve deniz kaplumbağası avının yasal olması nedeniyle neredeyse tamamı yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.
Reklam
Kadınların Özgüvenlerini Tazeleyen Etkileyici Bir Fotoğraf Serisi
etiket
Başarılı çalışmalara imza atan fotoğrafçı, Emily London Miller, bu sefer kadınların özgüveni üzerine bir çalışma hazırlamış. Aynı gün içerisinde 3 farklı kıyafet ve pozlarla çekim yapan Miller, farklı görünmenin kadınların duruşlarında yarattığı değişikliği gözler önüne seriyor. Her ne kadar dış görünüşün önemli olmadığını savunmasak da, gündelik hayattan farklı görünümler bizlerin özgüvenine fayda sağlıyor. İşte, bu farklılıkların açıkça görüldüğü fotoğraf kareleri...
Reklam