Görüş Bildir
Bir Kozmonotun Objektifinden: 25 Fotoğrafla Nasıl Bir Gezegende Yaşıyoruz?
Rus uçuş mühendisi Oleg Artemyev 183 bin takipçisiyle Instagram'ın belki de en havalı hesaplarından birinin sahibi. Onu bu kadar popüler kılan ise bir test kozmonotu oluşu ve uzaydan çektiği nefes kesici fotoğrafları tüm dünyayla paylaşıyor olması. İşte tamamına buradan ulaşabileceğiniz hesabında yer alan birbirinden etkileyici fotoğraflardan sadece bir kaçı...
Reklam
'Mülteci Çocuklara Cinsel İstismar, Kamplara Kadar Girdi'
etiket
Polis Akademisi Suç Araştırmaları ve Kriminoloji Araştırma Merkezi’nin (SAMER) 11-13 Aralık 2015 tarihlerinde Antalya’da düzenlediği sempozyumda, “Türkiye’deki Suriyeli mülteci kız çocuklarının maruz kaldığı cinsel istismar” tartışıldı
Reklam
Reklam
Fadıl Akgündüz Hakkında 325 Kişiden Suç Duyurusu
Caprice Gold ve Maldivler projelerini soruşturan savcı, müfettişlerin raporu doğrultusunda polisten Fadıl Akgündüz ve şirketlerin sahibi olan ablası, eniştesi ve yeğeninin ayrıntılı savunmalarını almasını istedi. Polis şimdi Akgündüz’ü arıyor.
Türk Askerlerinin Bir Bölümü Başika’dan Ayrıldı
Bağdat yönetimi ile krize neden olan Irak'ın Başika bölgesindeki Türk askerlerinin bir kısmı Zelikan Kampı'ndan ayrıldı. Anadolu Ajansı'na göre, askerler yeni bir düzenleme kapsamında Irak'ın kuzeyine intikal etti. Reuters'a konuşan askeri kaynaklar da çekilmeyi doğrulayarak, 'Yeni düzenleme kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Türk askerlerinin bir bölümü Başika kampından ayrılıyor' açıklaması yaptı.
Reklam
Reklam
Cizre ve Silopi'de Sokağa Çıkma Yasağı
Şırnak valisi Ali İhsan Su, Cizre ve Silopi ilçelerinde bu gece saat 23.00' ten itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından gönderilen bir cep telefonu mesajıyla Cizre ve Silopi'de görev yapan yaklaşık üç bin öğretmen, Şırnak'ın ilçelerini terk etmişti...
NASA Devasa Bir 'Futbol Topu' İnşa Ediyor...
NASA, görünümüyle dev bir futbol topunu andıran, ilginç bir yapı inşa ediyor. Ancak bunu yapmaktaki hedefi, futbol maçları ile ilgili değil; amaç biraz farklı: Bu topun hedefi, Amerikalı astronotları Mars'a göndermek.
Rusya'nın 3 Şartı Var
etiket
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan kriz nedeniyle, 'özür, sorumluların cezalandırılması ve tazminat' beklediklerini söyledi. İstanbul Boğazı'dan güvertesinde füze taşıyan bir askerle geçen savaş gemileri ile ilgili 'Bu uluslararası normal bir pratik' diyen Karlov 'Aldığımız yaptırımlar daha sonuçlanmadı. Yeni yaptırımlar konusunda çalışmalarımız halen devam ediyor.' dedi. 
Google'dan Fotoğraf Paylaşmayı Kolaylaştıran Özellik
Google fotoğraf saklama ve paylaşma servisini yeni özelliklerle zenginleştirmeye devam ediyor. Kullanıcılar tarafından kısa sürede benimsenen ve ciddi kullanıcı rakamlarına ulaşan Google Fotoğraflar , kullanıcı dostu bir özelliğe daha kavuştu.
Reklam