Görüş Bildir
Haberler
Bond Oynamaya Tövbe Eden Daniel Craig'e Astronomik Teklif

Bond Oynamaya Tövbe Eden Daniel Craig'e Astronomik Teklif

Onedio Medya
05.09.2016 - 21:17

James Bond kolay kolay eskimeyecek serilerden. Bond’un son yüzü Daniel Craig ise belki de en olaylı Bond’lardan biri. Spectre ile Bond kariyerine nokta koyan Craig için kulislerde dolaşan dedikodular ise Sony’nin sarışın Bond’u yeniden beyaz perdede görmek istediği yönünde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daniel Craig Spectre’den sonra “Bir daha Bond oynayacağıma bileklerimi keserim daha iyi.” gibi oldukça iddialı bir açıklamada bulunmuştu.

Artık Bond olmak istemediğini oldukça net bir şekilde belirten Craig’in isteksizliği kimilerine göre oyunculuğuna dahi yansımıştı.

Bu açıklamalardan sonra yeni Bond için farklı isimler konuşuldu

Bu açıklamalardan sonra yeni Bond için farklı isimler konuşuldu
Bu açıklamalardan sonra yeni Bond için farklı isimler konuşuldu

Michael Fassbender & Tom Hiddleston

Kara Kule çekimlerini tamamlayan Idris Elba‘dan tutun Michael Fassbender, Tom Hiddleston gibi isimler Bond için öne çıkarılır oldu. Ancak kulislere göre Sony hala Craig’i istiyor.

Radar Online'ın özel haberine göre Sony Daniel Craig’in iki yeni Bond filmi için geri dönmesi için 150 milyon doları gözden çıkarmaya hazır. Craig’in bu teklif karşısındaki tepkisi ise belirsiz. 

2018’de çıkması beklenen James Bond filmi hala ajanına kavuşmuş değil. Ancak her ne kadar biraz şüpheli de dursa ortada bir 150 milyon dolar varsa belki de yeni Bond için fazla heyecanlanmamak iyi bir fikir olabilir.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
32
19
16
12
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Devam ederse sevinirim çok yakışıyordu Bond'a ama devam etmeyecekse konuşulanlar içinde tek bir tanesi uygun o da Tom Hardy

Winston Wade Wilson

tom hiddleston iyi gider aslında.

Kubrickist Adam

İyi bu iyi http://static5.businessinsider.com/image/56f3fc7c52bcd066018b885b-1190-625/superman-star-henry-cavill-says-he-would-love-to-be-the-next-james-bond... Devamını Gör