Görüş Bildir
Diyarbakır'da Polis Aracına Saldırı: 3 Şehit
Diyarbakır Silvan arasında Oğuzlar köyü mevkiinde zırhlı polis özel harekât aracına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 3 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.
Los Angeles’ta Okullar Saldırı Tehdidiyle Kapatıldı
Los Angeles’ta güvenlik tehditi nedeniyle bugün bölgedeki bütün okulları kapatıldı. Bölge Polis Şefi ve Eğitim Müfettişi, yaptıkları basın açıklamasında aldıkları tehditin, detaylı bilgiler içerdiğini, okulları kapatma kararının bu nedenle alındığını söyledi.
Reklam
Reklam
Sevginin Ne Muazzam Bir Şey Olduğunu Bize Kanıtlayan 21 İç Isıtan Fotoğraf
etiket
'Ne muazzam şey seni sevmek! Sen benim aşkım, sen benim kızım, sen benim yoldaşım, sen benim küçük annemsin. Canım, bir tanem, seni sevmeden önce dünyayı sevmesini bile bilmiyormuşum. Bu şehir güzelse senin yüzünden, bu elma tatlıysa senin yüzünden, bu insan akıllıysa senin yüzünden…” demiş Nazım, Vera'ya yazdığı mektubunda. Yani sevmek muazzam bir şey. Dünyada yaşamayı, hayata katlanmayı basitleştiren bir şey. İşte bu muazzamlığın kanıtı niteliğindeki 21 fotoğraf.
Reklam
Kuzey Ormanları'na Yeni Darbe: Taş Ocağı Kuruluyor
3. havalimanı projesi nedeniyle yoğun tahribata uğrayan Ağaçlı ve Işıklar köylerine şimdi de maden ocağı kuruluyor. 3. havalimanını yapan şirket inşaat için, 50 hektarlık orman alanına taş ocağı kuracak. 
Reklam
Profesyonel Kısa Filmler Çekmeye Giden Yolda 10 Adım
Hepimiz küçüklüğümüzden beri televizyonda izlediğimiz dizi ve filmleri beğenmiş, yapımcılarına özenmişizdir. Bazılarımız bu konuda ilerleme katedip yol almış, bazılarımız ise bu iş çok masraflı diye yakınarak aldığı fotoğraf makinesini odasının tozlu raflarında eskitmektedir. İşte kısa film çekmek için gereken düşük bütçeli ekipmanlar.Bu yazımızda kısa film çekmeyi hayal edip de hayallerine kavuşamayanlara yardımcı olalım dedik. İyi okumalar...
Reklam
Gönüllülerin Yetiştirdiği Sebzeler Yoksullara Yemek Oluyor
Mersin'in Mezitli ilçesinde bir grup gönüllü, belediye tarafından kendilerine tahsis edilen 2.5 dönümlük alanda mevsimine göre domates, fasulye, lahana ve ıspanak yetiştiriyor. Gönüllüler yetiştirdikleri sebzeleri belediyenin aşevine teslim ediyor, orada yapılan yemekle her gün 300 ihtiyaç sahibi karnını doyuruyor.
Reklam