Görüş Bildir
'Tutuklu Gazeteci' Sıralamasında Türkiye Beşinci
Gazetecileri Koruma Komitesi’nin yıllık raporunda hapisteki gazeteci sayısının en hızlı arttığı ülkeler Mısır ve Türkiye olarak kaydedildi. Buna göre, beşinci sıradaki Türkiye'de hapisteki gazeteci sayısı ise 14 olarak belirtildi.
2017 Mercedes-AMG S65 Cabriolet Görücüye Çıktı
Mercedes’in üstün performanslı AMG serisi otomobil ailesi genişliyor. Bu ayrıcalıklı aileye giren son üye ise S65 Cabriolet oldu. 2017 model Mercedes-AMG S65 Cabriolet, V12 motorla gelen nadir modellerden.
15 Ünlü İsmin Rock'n Roll Efsanesi Elvis Hakkındaki Söylemleri
'' Sahneye ilk çıktığımda beni öldürmesinden korktum.O tempolu çığlıkların ne anlama geldiğini gerçekten anlayamadım.Bedenimin hareket etmekte olduğunu fark etmedim,doğal bir şeydi bana olan.Bu yüzden sahne arkasına geçtiğimde yöneticiye; 'Ne oldu?Ne yaptım?' diye sordum ve bana dedi ki;''Her ne yaptıysan geri dön ve aynı şeyi yap.'' Elvis Presley
Reklam
Reklam
Aziz Sancar Anıtkabir'i Ziyaret Etti
etiket
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelen Nobel Kimya Ödülü sahibi Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, Anıtkabir'i ziyaret etti.
Dokunma Hissini Algılayabilen Elektronik Deri Geliştirildi
Stanford Üniversitesi mühendisleri, insan derisi gibi basınca duyarlı olan esnek bir sensör geliştirmeyi başardı. Yapay uzuvlara dokunma hissi kazandıran elektronik deri, temas ettiği objeden aldığı sinyalleri sinirler vasıtasıyla beyne iletebiliyor.
CHP'li Gök: 'Cumhuriyet Tarihinde İlk Defa Herkesin Gözü Önünde Bir Cami Yanmıştır'
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ndeki tarihi Kurşunlu Camii'nde yangın çıkması ile ilgili 'Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir caminin naklen yayını televizyonlardan izlenmiştir ve bu iktidar müdahale edememiştir. Cumhuriyet tarihinde ilk defa herkesin gözü önünde bir cami yanmıştır. 500-600 yıllık bir tarihi cami yanmıştır. Bu ayıp size yeter. Siz camiyi koruyamadınız, insanlarımızı nasıl koruyacaksınız orada?' dedi.
Reklam
Hidrojen Yakıt Hücreleri Droneların Birkaç Saat Havada Kalmasını Sağlıyor
Eğer drone'ların bir şey teslim etmesini ve genel olarak başka görevleri yerine getirmesin istersek havada bir kaç dakikadan fazla durmalarını sağlamamız gerektiği bir gerçek. Intelligent Energy adında bir şirket hidrojen yakıt hücreleri sayesinde insansız hava araçlarının sadece 20 dakika yerine bir kaç saat uçabilme kapasitesine sahip olacağını söylüyor. Bu yakıt hücreleri oldukça hafifler ve bu sayede dronelar bir hücre ile birlikte normal şekilde uçabilecekler. Bu hücreler aynı zamanda uçuşlar arasındaki şarj süresini bir-iki saatten yalnızca iki dakikaya düşürecek çünkü oldukça hızlı şarj oluyorlar. Bu güzel haberlere rağmen şirket, bu hücrelerin ne zaman çıkacağını ve ne kadara çıkacağını henüz duyurmuş değil. İlgilenen drone sahipleri için CES 2016'da şirketin tanıtım gösterisini takip edebilir.
Irak: Türk Askerleri Tamamen Çekilsin
Irak hükümeti, toprakları içindeki Türk askerlerinin ‘tamamen çekilmesi’ talebinde bulundu. Bakanlar Kurulu toplantısında BM’ye yapılan şikayetin de görüşüldüğü kaydedildi.
UEFA'dan Diego Ribas'a Soruşturma
UEFA, Fenerbahçe ile Celtic arasında Avrupa Ligi'nde oynanan karşılamada yaşananlar nedeniyle Fenerbahçeli Diego ve iki kulüp hakkında soruşturma açtı.
Reklam
Reklam
6 Dakikada 100 Dilim Ekmeği Yalayıp Yutan Kadın
Yuka Kinoshita isimli Japon Youtube'a koyduğu videosuyla kısa sürede herkesi şaşırtmayı başardı. 100 adet ekmeği dakikalar içerisinde yalayıp yutan kadın yaklaşık 10 bin kalori aldı. Umarız sonrasında sıkıntı yaşamamıştır.
Milyonlarca Onedio Kullanıcısı ile Sosyal Deney Yapalım Diyoruz! Var mısınız?
etiket
Tebrikler! Piyango size vurdu. Ama kazandığınız ödülü alabilmek için önünüzde birkaç seçenek ve vermeniz gereken kararlar olacak. Şöyle ki;100 liralık bir ödül kazandınız fakat bu ödülü başka bir kazananla paylaşmanız gerekiyor ve paylaşımı o kişi yapacak. Size ise ya teklifi kabul etmek -ve parayı yapılan teklife göre bölüştürmek- ya da reddetmek -ve hiç kimsenin tek kuruş almaması- seçenekleri kalıyor. Öteki kazanan size sadece tek bir teklif yapabilir, siz de bu teklifi ya kabul edersiniz ya da reddedersiniz. Pazarlık yok, başka teklif yok. Seçeneğiniz oldukça basit: Alırsınız ya da almazsınız.Aşağıdaki tekliflerden hangilerini kabul edip hangilerini kabul etmezsiniz?
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Diyarbakır Silvan arasında Oğuzlar köyü mevkiinde zırhlı polis özel harekât aracına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 3 polisşehit oldu, 2 polis yaralandı.
Reklam