Görüş Bildir

Rusya’nın başkenti Moskova’da, 23 yaşındaki LGBT aktivisti Dimitri Shdanov’un iki arkadaşı ile birlikte gerçekleştirdiği LGBT eylemi görenleri şoka uğrattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moskova Kızıl Meydan’da geçtiğimiz Perşembe günü akıl almaz bir LGBT eylemi yaşandı. 23 yaşında yürüme engelli aktivist Dimitri Shdanov, iki arkadaşı ile birlikte eşcinsel çocuklara uygulanan bilinçsiz cezaların farkına varılması adına Kızıl Meydan’da ağzında gökkuşağı bayrağı ile elinden ve boynundan bir ip bağlatarak kendisini Aziz Basil Katedrali’ne kadar yerlerde sürükletti. Şok edici olay ise etraftaki hiçkimsenin ebeveyn rolünü oynayan arkadaşlara müdahele etmemesi oldu. Üç arkadaş polis görevlileri tarafından önce tutuklandı, daha sonra yeniden serbest bırakıldı.

Aktivist Shdanov, yaptıkları bu eylem ile eşcinsel çocuklara ve gençlere uygulanan bilinçsiz cezaların son bulmasını istediklerini belirtti. Bir çok genç eşcinsel olduğu için ebeveynleri tarafından kilisiye “temizlenmek” için götürüldüğünü ya da psikolojik tedaviye zorlandığını belirten Shdanov, bir çok Rus gencin bu yüzden içine kapanık yaşadığını ve yaşamına son verdiğini söyledi.

Haber: Serkan Gökçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
185
72
44
19
18
17
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gökhan gök

Benim tanıdığım bir gay çift vardı ikisininde motosikletleri vardı bir gün biri kaza yaptı ve sakat kaldı o gün bu gündür yürüyemiyor ama sevgilisi onu sakat... Devamını Gör

Kürşat Yigit

eşcinseller vardır homofikler fak demn !

Kürşat Yigit

homofbikleri sikiyorlar :)

gökhan gök

O engelli çocuk sevgilisiyle ölüm ayırıncaya değin bir yastıkta kocayacağına dair ettiği yemin için devlet tasdikli bir belge alabilmek için o engelli haliyl... Devamını Gör