Görüş Bildir
Haberler
Öcalan'a Bayramda Ailesiyle Görüşme İzni

Öcalan'a Bayramda Ailesiyle Görüşme İzni

Deniz Gök
10.09.2016 - 14:31 Son Güncelleme: 10.09.2016 - 14:42

Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'a Kurban Bayramı'nda ailesiyle görüşme izni verildiği açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu AjansıKurban Bayramı dolayısıyla, İmralı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde kalan Abdullah Öcalan'ın ailesiyle görüşmesine izin verileceğini duyurdu.

Doğan Haber Ajansı da 14 - 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve tutukluların bir araya gelmesine imkan tanıyan açık görüş günlerinden birisinde Abdullah Öcalan'ı kardeşi Mehmet Öcalan'ın ziyaret etmesinin beklendiğini aktardı.

HDP, uzun süredir herhangi bir ziyaretin gerçekleşmediği Abdullah Öcalan'ın sağlık durumuna dair şüpheler olduğunu dile getiriyordu.

Açlık grevi başlatılmıştı

Açlık grevi başlatılmıştı

Aralarında HDP milletvekilleri ve DBP'li belediye başkanlarının olduğu 50 kişi, 15 Temmuz'dan beri haber alamadıkları ve can güvenliğinden endişe duydukları PKK lideri Öcalan ile görüşün sağlanması için süresiz açlık grevi başlatmışlardı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Öcalan'ın sağlık durumuna dair ortaya atılan iddialara tepki göstererek 'Öcalan'ın sağlığıyla ya da güvenliğiyle ilgili herhangi bir sorun yok. Sürekli kontroller yapılıyor… Abdullah Öcalan konusu bölücü terör örgütü tarafından sürekli istismar ediliyor ve kamuoyuna sürekli yanlış bilgiler aktarılıyor' demişti.

AA, DHA ve BBC Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
851
813
108
54
31
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MND

ya şehitlerimiz aileleriyle görüşebilecek mi ?

Nemesis

Her şey boş .Yaziklar olsun Türklügünüze ihanet ettiniz,Ataniza ihanet ettiniz ,bu vatan icin olenlere ihanet ettiniz ,insanliga ihanet ettiniz bu yüzden dai... Devamını Gör

Atsız

50 yıldır şehit vermemizin nedeni or...u çocuğu kundak ki bebekleri öldüren öldürülmelerine sebep olan yavşağın yaşatılması hata bide görüş izni gibi bir izi... Devamını Gör