Görüş Bildir
Doğallığını Hızla Kaybeden Dünyaya Bir Başkaldırı: Estetik Müdahalelerden Kaçınan 15 Ünlü
Kimimiz burnumuzdan şikayetçiyiz, kimimiz kulaklarımızdan memnun değiliz; bir de akıp giden zamanın, yaşanmışlıkların getirdiği kırışıklıklar var başımızın dertte olduğu... Tüm bu kusurlarımızın ulaşılabilir çözümleri olduğunu da biliyoruz: estetik operasyonlar! Artık okul arkadaşlarımızdan tutun, iş arkadaşlarımıza, aile üyelerimize kadar her yaştan insan 'mükemmelin' ya da sosyal medya ve gösteri dünyasının dayatmış olduğu 'olması gerekenin' peşine düşüyor, bu amaç uğruna bıçak altına yatmakta bir sakınca görmüyorlar. 17 yaşında henüz gelişimini tamamlamamış genç kızların göğüslerine silikon taktırdığı, geçirdikleri bir dizi operasyonla bambaşka birine dönüşen takıntılı insanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz artık. Tüm bunların yanında doğallığından ödün vermek istemeyen insanlar da yok değil. Sayıca ne kadar az da olsalar doğal güzelliklerin çoktan yitip gittiği gösteri dünyasından bazı yıldızlar da var bu insanların arasında. Bazıları gerçekten güzel genlere sahipken, bazıları başkalarının 'kusur' olarak adlandırdığı görünüşlerinin en büyük imzaları olduğunu düşünüyor ve yapay gösteri dünyasından tüm doğallıklarıyla bize el sallıyor. İşte karşınızda o ünlüler:
Filmlerden Aklınızda Kalanları Unutun: 25 Görselle Harikalar Diyarı Vietnam
Fransız fotoğrafçı Rehahn, 2013 yılında ekipmanlarını yanına alarak Vietnam'ı keşfetmek için yola çıktı. Vietnam'ın çeşitli bölgelerinde çektiği fotoğrafları 'Vietnam: Mosaic of Contrasts' (Vietnam: Zıtlıkların Mozaiği) isimli bir kitapta topladı. İşte size bildiğiniz Vietnam'ı unutturacak güzellikte Vietnam  manzaraları. Daha fazla fotoğraf için Rehahn'ın İnstagram hesabına göz atabilirsiniz.
Reklam
Blatter'dan FIFA Üyesi Federasyonlara Mektup
FIFA Etik Kurulu tarafından 90 gün futboldan men edilen FIFA Başkanı Sepp Blatter, FIFA üyesi federasyonlara gönderdiği mektupta, yaşanan sürecin aklına engizisyon uygulamalarını getirdiğini söyledi.
Putin Neden Kovboy Gibi Yürüyor?
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sadece donuk yüz hatları ve ürkütücü bakışlara değil, değişik bir yürüme biçimine de sahip.
Reklam
Cep Telefonunu Işın Kılıcına Çeviren Star Wars Oyunu
Google çalışanlarının aynı zamanda büyük birer Star Wars hayranı olduğunu daha önce pek çok kez gördük. Filmin vizyona girmesine henüz aylar varken tüm Google araçlarını Star Wars temalarıyla süsleyen arama devi bu kez Chrome tarayıcısı için mini bir Star Wars oyunu geliştirdi.
Reklam
Rönesans'ın En Güzel Kadını: 14 Maddeyle Simonetta Vespucci
Simonetta Cattaneo, evlendikten sonra aldığı ve daha çok bilinen ismiyle Simonetta Vespucci. Rönesans döneminin en güzel kadınlarından biri, Amerigo Vespucci'nin kuzeniyle daha 16 yaşındayken evlenmiş, dönemin Floransa yöneticisi olan Medici'lerin oğlu Guilliano'nun ve ressam Sandro Boticelli'nin aklını başından almış bir güzel. Bu kadar güzel bir kadının 22 yaşında tüberkülozdan ölmesi ise başka bir acıklı hikaye.
Reklam
Reklam
Sporun Manşetleri | 16 Aralık 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
AB'den Üye Ülkelere: Türkiye’deki Suriyelileri Alın
Avrupa Birliği Komisyonu, Türkiye kaynaklı düzensiz göç akışının azalmasına bağlı olarak, üye devletlerden Türkiye'deki Suriyeli sığınmacıları almasını istedi. Ancak bunda 'gönüllülüğün' esas olacağını ifade etti.
Meteoroloji'den Sis, Buzlanma ve Fırtına Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre öğleden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve İnebolu ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Reklam