Görüş Bildir
Haberler
Gökçek'e Göre Dış Güçler İstanbul'da 'Suni Deprem' Planlıyor

etiket Gökçek'e Göre Dış Güçler İstanbul'da 'Suni Deprem' Planlıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Ekonomimizi çökertmek için dış güçler İstanbul'da sunî bir deprem planlıyorlar...Dünya bilsin... ' dedi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zaman zaman yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yine çok konuşulacak bir açıklama geldi. 

Gökçek FETÖ'nün hedefinin 14 Ağustos'ta İstanbul'da bir deprem yaratarak 'Hocaefendi mehdi, kehanet buyurdu' propagandası yapmak olduğunu, ancak kendisinin bu oyunu TV'lerde açıklayarak bozduğunu söyledi.

"ABD, Gölcük Depremi gibi deprem sözü verdi"

"ABD, Gölcük Depremi gibi deprem sözü verdi"

Gökçek ardından dış güçler ve FETÖ'nün İstanbul'da sunî bir deprem yapacağı iddiasını yineleyerek; 

'Basit gibi gözüken haberleri iyi tahlil ederseniz oyunu rahatlıkla çözerseniz... Söylediklerim kesinlikle hayâl mahsulü değil.. İnanarak ve ısrarla söylüyorum... Ekonomimizi çökertmek için dış güçler İstanbul'da sunî bir deprem planlıyorlar... Dünya bilsin... İşte söylediklerimin somut ve taze ispatı... Kuzey Kore denizde nükleer deneme yaptı, 5.3 deprem oldu...' mesajını paylaştı.

"Söylediklerim kesinlikle hayal mahsulü değil"

"Söylediklerim kesinlikle hayal mahsulü değil"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökçek tweetlerine şöyle devam etti: 'Ülkemizdeki pek çok yabancı ülke sismik araştırmalar yapıyor... En son Fransızların sismik araştırma gemisi Marmara'da idi... Nitekim Fransızlar da İstanbul depreminin altyapısını hazırladı ve 8 şiddetinde depremin beklendiğini söyledi... Demek ki bir senaryo üzerinde çok ciddi bir altyapı çalışması var... ve bu gelişmeler maalesef benim endişelerimi doğruluyor...'

Gökçek acil önlem olarak tüm yabancı ülkelerin Marmara'da sismik araştırma yapmasının engellenmesini ve denizaltı geçişlerinin yasaklanması gerektiğini söyledi.

Gökçek en son Fethullah Gülen'in insanları "cinler" aracılığıyla etkileyip esir aldığını sölemişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
224
67
58
53
27
17
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melih ışık

"Gökçek'e göre" den sonrasinı okumadım.

Robert Gordon

Normal bir ülkede bu adamı akıl hastanesine atarlar :(

feyk

Suni depremi bilmem ama cok guzel suni gundem yaratiliyor.