Görüş Bildir
Pebble Akıllı Saatleri İçin Fitness Takip Uygulamasını Getiriyor
Apple ve Google saatlerinin aksine Pebble akıllı saatiniz ile adım saymak, kalp atışlarınızı görmek gibi şeyler yapmak istediğiniz zaman üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duyuyordunuz. Bugünden itibaren buna gerek olmayacak. Pebble2ın Time, Time Steel ve Time Round modellerine Pebble Health adında fitness takibi yapan bir uygulama güncellemesi geliyor. Uygulama diğer uygulamaların yaptığı gibi attığınız adımları ve uykunuzu takip edecek ancak bu sefer uygulamada Stanford Üniversitesinin yardımıyla geliştirilen bir koçunuz da olacak. Yani uygulama sizin hangi konuda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini söyleyebilecek.Pebble'ın tek renkli saatlerini kullanıyorsanız ise Pebble Health güncellemesini alamayacaksınız. Ancak onun yerine yeni saatlerin ara yüzlerini yeni bir güncelleme ile alabileceksiniz.  Aynı zamanda sınırız uygulamalar alabileceksiniz. Bu özellikler size son model saatiniz olmadığını unutturmasa da yine de son özelliklerin bir kısmını kullanma şansı sunacaktır.
Star Wars'un İyiler Takımında Bir Türk Savaşçı: Karate Girl
Star Wars'un iyiler takımında bir Türk savaşçı: Karate Girl. Aydınlığın peşinde, karanlıklara karşı, adeta Jedi'nin tedrisatından geçmiş, bu topraklarda yetişmiş yürekli bir savaşçı Karate Girl. İyiliğin içindeki kötülüğün de farkında.
Türkiye ile Rusya'nın Garanti ve Tazminat Restleşmesi
Türk hava sahasını ihlâl ettiği için düşürülen Rus uçağıyla ilgili Moskova, Ankara'dan tazminat ve benzer bir olayın bir daha yaşanmaması için garanti istedi. Bu talebe Türk Dışişleri'nden anında yanıt geldi: 'Rusya Türk hava sahasını bir kez daha ihlal etmeyeceğinin garantisini versin. Tazminat talebi kabul edilemez.'
Reklam
Reklam
AB Bakanı: 'Vize Serbestliği İçin Türkiye'den 72 Beklenti Var'
AB Bakanı Volkan Bozkır, AB-Türkiye Zirvesi'nde alınan karar doğrultusunda Türkiye'ye verilecek 3 milyar euronun bir yıl içinde verileceğini ve bu paranın sadece Suriyeliler için harcanacağını söyledi. Bozkır, Avrupa Birliği ile vize serbestliği için Türkiye'den 72 beklenti olduğunu söyledi.
TÜİK'in Anketini 'Anten' Diye Anladı, 1055 TL Ceza Geldi
etiket
Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi’nde, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Tüketici Güven Endeksi’nin hesaplanması için yapılan ankette, görevlinin ’anket’ sözünü ’anten’ olarak anladığı için katılmayan ve okuma-yazma bilmeyen Sevgili Çelik'e 1055 lira idari para cezası verildi.
Facebook Profil Fotoğraflarını Esir Alan Işın Kılıçları Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Hayranlarının sinemalara gitmek için geri sayıma geçtiği Star Wars: Force Awakens filmi için kullanıcılarına sürpriz yapan Facebook, profil fotoğraflarının ışın kılıcıyla süslenmesini sağladı.Türkiye kısa sürede uygulamayı en çok kullanan ülkelerden oldu. Star Wars tarafını seçen ve profil fotoğrafını geçici olarak değiştirenlere katılmak isteyenleri böyle ya da şöyle alalım.
Reklam
Xbox One Üzerindeki Twitch Artık Host Mode Sunuyor
Twitch'in Xbox One uygulaması artık canlı yayınları izlemeyi sevenler için çok daha kullanışlı bir hale geldi. Bir güncelleme sayesinde, Amazon'un oyun-odaklı video servisleri web üzerinde gördüğünüz gibi Host Mode’da görüntüleme imkânı sağlıyor. Eğer yayın yapan kişi kendi yayınında bir başkasının yayınını göstermek isterse bunu yapabiliyor. Aynı zamanda, önceden izlediğiniz, takip ettiğiniz kanalları ve tavsiye edilen klipleri gösteren bir özellik var. Yani, izlemek istedğiniz kişi o an stream yapmıyorsa bile açıp onu izleyebileceksiniz. Ek olarak, yayıncılar çıkış yaptıkları zaman izleyicileri bir başka kanala otomatik olarak yönlendirebilecek.
Reklam
YotaPhone 2 Türkiye'de
Rusya'nın en önemli projelerinden birisi olarak kabul edilen YotaPhone 2 , Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Putin tarafından desteklenen ve arka tarafında yer alan e-mürekkep ekranı ile tüm gözleri üzerine toplayan piyasadaki en yenilikçi ürünlerden birisi olan YotaPhone 2 yavaş yavaş global pazardaki yerini alıyor.
Reklam
2015 Yılında Makyajın Bir Çeşit Modern Zaman Büyüsü Olduğunu Kanıtlayan 17 Blogger
etiket
Biz daha eyeliner'ımızı simetrik çekmeyi bile başaramazken, karşımıza çıkan 'bağzı' bloggerlar ise, yaptıkları makyajı yüzümüze tokat gibi çarpmakla meşguldüler. Öyle değişimler gördük ki, makyajın bir çeşit büyü olduğuna dair hiçbir tereddütümüz kalmadı.İşte makyajı hakkıyla yapan, hepimizi hayretler içinde bırakan o büyücü blogger'lar;
Reklam