Görüş Bildir
Haberler
Elton John'dan Türkiye Konserini İptal Edenlere: 'Ne Kaçırdığınızın Farkında Değilsiniz'

etiket Elton John'dan Türkiye Konserini İptal Edenlere: 'Ne Kaçırdığınızın Farkında Değilsiniz'

ATKN
10.09.2016 - 20:28 Son Güncelleme: 11.09.2016 - 10:12

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Elton John, Antalya konserinde 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve yaşanan terör olayları sebebiyle Türkiye konserlerini iptal eden Sting, Jennifer Lopez gibi dünya yıldızlarına seslendi: 'Ne kaçırdığınızın farkında değilsiniz. En iyi vaktimizi burada geçirdik. Ne kadar teşekkür etsek az.'

Elton John, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Türkiye'de yaşananların demokrasi ve özgürlük ortamını bozmaya yönelik olduğunu vurgulamış, 'Türkiye'deki EXPO 2016 Antalya konserimi büyük bir zevkle gerçekleştireceğim' demişti.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre 'Sir' unvanlı İngiliz şarkıcı Elton John, 9 Eylül Cuma akşamı EXPO 2016 Antalya'da unutulmaz bir konser verdi. Bugüne kadar 80 ülkede 4 binden fazla konser veren İngiliz şarkı yazarı, besteci ve piyanist Elton John; kırmızı-siyah kostümü, gözlükleri ve kırmızı ayakkabılarıyla sahne aldı. 

John, şarkılarını söylerken zaman zaman piyanosunun üzerine çıkarak seyircileri selamladı.

Elton John, 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye'deki bazı terör olayları nedeniyle konserlerini iptal eden Sting, Jeniffer Lopez gibi dünya yıldızlarına da gönderme yaptı.

'En iyi vaktimizi burada geçirdik'

Basın mensupları için sadece ilk şarkısından görüntü kaydı ve fotoğraf çekimi izni verilen Elton John, konserinin ilerleyen bölümlerinde sahnede yaptığı konuşmada şöyle dedi:

'Türkiye’de olduğumuz için çok mutluyuz. Burada olmayı dört gözle bekliyorduk. Bu şarkıyı size ve Türkiye’ye ithaf etmek istiyorum. Ve etkinliklerini iptal edip buraya gelmeyenlere de lafım var.

Ne kaçırdığınızın farkında değilsiniz. Tamam mı?

En iyi vaktimizi burada geçirdik. Ne kadar teşekkür etsek az. Tanrı Türkiye’yi kutsasın.'

Bugüne kadar 250 milyondan fazla albümü, 110 milyondan fazla single'ı satıldı

Bugüne kadar 250 milyondan fazla albümü, 110 milyondan fazla single'ı satıldı

Henüz 15 yaşında başladığı müzik kariyerinde bugüne kadar 250 milyondan fazla albümü, 110 milyondan fazla single'ı satılan ve gelmiş geçmiş en büyük şarkıcılar arasından yer alan Elton John, kır aktivite alanında bazı şarkılarını da sevenleriyle birlikte söyledi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2246
897
107
21
17
15
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

,,Tanrı Türkiye’yi kutsasın" amen reyiz

BwK

homoseksüel olup erkek geçinenlere adamlık dersi veren adam

Belphegor

Elton diye yazılır,ADAM diye okunur.Bundan sonra milli gururumuz Elton John(Altan Can)dır,böyle biline.