Görüş Bildir
Bir Jedi'nin Gözünden Hayat Nasıl Gözüküyor?
Star Wars hayranlığının hat safhaya ulaştığı son günlerde bir Jedi'nin gözünden hayatın nasıl gözüktüğünü izliyoruz. Youtube kanalı Billywarp1 tarafından daha önce ilk videosu paylaşılan 'Jedi'nin Gözünden Hayat' videosunun ikincisi geldi.
"Winter Is Not Coming": Greenpeace, Game Of Thrones Tarihini Yeniden Keşfediyor!
Greenpeace nadiren yaptığı televizyon reklamlarına bir yenisini daha ekledi. Geçen sezon Lego için yaptığı kampanyayı bu sene efsanevi dizi Game of Thrones'un 'Winter is coming' sözüne vurgu yaptılar. Küresel ısınmaya farkındalık oluşturmak adına Game of Thrones dizisinden bir Akgezenin komik bir şekilde ölümüne tanıklık ediyoruz.
Reklam
Reklam
12 Maddede EQ’nun IQ’ya Ezici Üstünlüğü ve İş Hayatında Sahicilik Sorunsalı
etiket
Dünyanın EQ (duygusal zeka) alanındaki çalışmaları çok itibar gören, ve Fortune500 firmalarının %75’inin de rehber olarak faydalandığı TalentSmart’ın yıllar içindeki çalışmaları, dünyadaki tüm iş alanlarında, başarıyı getiren en önemli faktörün EQ olduğunu ortaya koymuş.Bunun altında yatan gerçeklere ve EQ'nun hayatımızı nasıl şekillendirdiğine bakalım.
Reklam
'Asla Âşık Olamayacağım': 30 Günlük Bebekken HIV Bulaştırılan Yiğit'in 'Acı' Öyküsü
etiket
Hayatınız bir ihmal nedeniyle alt üst olsa ne hissederdiniz? Bu ihmalden dolayı çok zor bir hastalığa yakalansanız, normal bir çocukluk geçirme şansınız olmasa, dışlansanız, yalnız kalsanız? Hele de 'asla âşık olamayacağım' deseniz? Henüz 30 günlük bebekken Kızılay’da verilen HIV’li kan nedeniyle hayatı kâbusa dönen ve bugün 19 yaşında olan Yiğit O.'nun dramatik hikâyesi bu sorulara cevap niteliğinde maalesef...
Reklam
Ankara'da Bir Yabancı ile Türk'ün Bir Acayip Trafik Tartışması
2014 yılında gerçekleşen olayda, X6'lı bir Türk vatandaşı ve İngiliz'in trafikte sebebi tam olarak belli olmasa da X6 sahibinin, İngilizin arabasına çarptığını iddia etmesi ve takip dolu bir macera. Sonucunun ne olduğu merak etmiyor da değilim. 😂😂😂
Ahmet Hakan'a Saldıranlara 10 Yıla Kadar Hapis İstemi
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un Şişli'deki evinin önünde darbedilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, biri tutuklu 7 şüphelinin hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi. Savcılık, yeterli delil elde edilemediğinden, 'örgüt' suçundan tüm şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verdi.
Reklam
Dünyada Bu Küçük Adamdan Daha Mutlusu Olamaz!
Houston - Brenden isimli 13 yaşındaki bu küçük adam kütüphanede gerçekleşen Genç Dinleyiciler programına katıldı. Brenden, 'Fly Dance' dans grubu ile yaptığı dans gösterisi izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.
Başika'ya IŞİD Saldırısı: 4 Türk Askeri Yaralandı
Irak Bölgesel Kürt Yönetimine yakın Rudaw haber sitesi, IŞİD'in Başika bölgesindeki Sünni güçlere ait bir karargâhı bombaladığını, saldırıda 2 kişinin öldüğünü, 6 kişinin de yaralandığını duyurdu. TRT de saldırıya karşılık veren Türk askerlerinden 4'ünün yaralandığı haberini geçti.
Reklam