Görüş Bildir
Arda Turan, Bill Gates ile Buluştu
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı finalinde Guangzhou Evergrande ile karşılaşacak Barcelona'nın futbolcuları Arda Turan ve Aleix Vidal, Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile buluştu.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre Batı Akdeniz Kıyıları, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir'in kuzeyi, Kırklareli, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, Sinop, G.antep, Kilis ve Ş.Urfa'nın yağmur ve sağanak yağışlı, Karaman ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ABD'de Yeni Terör Uyarı Sistemi Devreye Sokuldu
ABD İç Güvenlik Bakanı Jeh Johnson, ülkede 6 ay geçerli olacak terör amaçlı saldırı tehdidinde halkı daha detaylı bilgilendirecekleri terör uyarı sistemini devreye soktuklarını bildirdi. Johnson, yeni terör uyarı sistemine ilişkin düzenlediği basın toplantısında, ülkede meydana gelebilecek terör eylemlerine dikkati çekerek, halkın güvenliğini sağlamanın en önemli öncelikleri olduğunu dile getirdi.
Reklam
Reklam
Bakan Müezzinoğlu: Sağlıkta Katkı Payını Kaldırabiliriz Ama Gereği Yok
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde katıldığı törende konukların da sorularını yanıtladı. Bakan Müezzinoğlu bir velinin 'Muayenelerden alınan katkı payını kaldırmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna 'Sağlıkta ilave alınan katkı payını kaldırma imkanı var ama gereği yok' cevabını verdi.AA
Adları Yolsuzluğa Karışan Politikacılar İçin Adaletin Tıkır Tıkır İşlediği 17 Örnek
etiket
Malum, son yıllarda yolsuzluk haberleri artışa geçti. Ortaya çıkarıldığında adı yolsuzluğa karışanlar cezalandırılsalar da veya suçu olmamasına rağmen istifa etseler de ortaya çıkarılamayan, çıkarılsa da cezasını bulamayan çok sayıda politikacı olduğunu ne yazık ki biliyoruz.Not: Şu sıralar FIFA'da yaşanan yolsuzluk iddiaları gündemde olduğu için hazırlanan bir içeriktir. 😶
Reklam
Salon Takımıyla Birlikte Uçaktan atlayan Adamdan Skydiving'de Son Nokta
Profesyonel paraşütçü Jeff Provenzano NVIDIA için uçaktan salon takımıyla atladı. Skydiving denilince akla ilk gelen isimlerden olan Jeff uçaktan salon takımı ile atladıktan sonra video oyunu oynamaya devam etti. Jeff Provenzano teknoloji şirketi NVIDIA'nın reklam kampanyası için yaptığı denemelerde 3 adet bir tondan ağır salon takımını heba etmiş. Takımın yere çakılırken ki hızı ise yaklaşık 200 km/s.
Reklam
Reklam
Beşiktaş 91-67 Zenit Saint Petersburg
E grubundaki kapanışı Rus ekip Zenit Saint Petersburg'u konuk ettiği maçla yapan Beşiktaş Sompo Japan, rakibini 91-67'lik ezici skorla geçmesine rağmen grupta 5. sırada kaldı.
Fenerbahçe 66-56 Dinamo Kursk
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 8. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Rusya'nın Dinamo Kursk takımını 10 sayı farkla 66-56 yendi
Reklam