Görüş Bildir
Haberler
Unutulmaz Batman Hikayelerinden İkisi Animasyon Olabilir

Unutulmaz Batman Hikayelerinden İkisi Animasyon Olabilir

Ulaş
12.09.2016 - 17:37 Son Güncelleme: 12.09.2016 - 19:33

Fan Expo 2016'da konuşan Mark Hamill ve Kevin Conroy hangi Batman hikayelerini animasyon olarak görmek istediklerini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mark Hamill (Joker) ve Kevin Conroy (Batman) panelde kendilerine yöneltilen soruları yanıtlarken animasyon olarak görmek istedikleri Batman hikayelerinden de bahsettiler. 

Kayıp Rıhtım'dan Efe Sarıtunalı'nın haberine göre; Kevin Conroy pek çok Gotham kötüsünü görebileceğimiz Hush hikayesinin, Mark Hamill ise ikinci Robin Jason Todd’un ölümünün anlatıldığı A Death In Family‘nin  (Ailede Ölüm) animasyonunu görmek istediğini belirtmiş. Şu anda Hush‘ı görmemiz daha olası, çünkü Jason Todd’un ölümünü Under the Red Hood animasyonunda izlemiştik hatırlarsanız. Ama biz ikisini de görmek isteriz tabii ki .

En yakın zamanda izleyebileceğimiz DC animasyonu olan Justice League Dark ise yıl bitmeden bizlerle olacak. DC evrenin bu büyülü kısmının büyük bir hayranı olarak ben de o yapımı heyecanla bekliyorum. Ayrıca filmde Batman’i de göreceğiz, ama ne yazık ki Kevin Conroy tarafından seslendirilmeyecek. Animasyonun Comic Con’da yayınlanan fragmanı aşağıda:

Yapımı kesin olan diğer DC animasyonlarıysa 2017’de izleyebileceğimiz Teen Titans: The Judas Contract ve Batman and Harley Quinn. Gelecek diğer animasyonların Killing Joke (Öldüren Şaka) gibi mahvedilmemesini umuyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
23
11
8
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
menemen

constantine mi o

menemen

farkındayım sadece uzun zamandır beklediğim için saskınım daha az agresif olun lutfen sayın kal el bu arada #TeamBat

fötr kafa

killing joke'un neresi mahvolmuştu ?

menemen

valla animasyonunu sevemedim ben cizgiroman hali tapılasıydı oysaki

the-crown

Öldüren şakanın mk hiç sevmiyorum