Görüş Bildir
Futbolda Messi, Sosyal Medyada Cristiano Ronaldo Kral
Altın Top Ödülü'nü Lionel Messi'ye kaptıran Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım sitelerinde toplam 193 milyonluk hayran sayısıyla açık ara farkla zirvede yer aldı. Ronaldo'nun sosyal medyada 193 milyon takipçisi bulunuyor.
Yakın Dönemde Yayın Yasağı Getirilmiş 20 Olay
Radyo Televizyon Üst Kurulu, Soma’da 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciaya ilişkin  tüm radyo ve televizyon kuruluşlarını, bölgeden haber aktarırken insanların üzüntüleri konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri, ayrıca yayın akışlarında gerekli düzenlemeleri yapmaları konusunda uyarmıştı.
Erdoğan'dan Akademisyenlerin Bildirisine Tepki: 'Bunun Adı Mandacılıktır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen ve Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olduğu değerlendirilen terör olayını esefle kınıyorum' dedi. Ayrıca Güneydoğu'daki çatışmalara karşı bildiri imzalayan akademisyenlere tepki gösteren Erdoğan, 'Sokakları kazıp, hendeklerle, barikatlarla kapatan terör örgütüdür. Yollara köprülere bombalar döşeyerek insanımızın seyahat özgürlüğünü engelleyen terör örgütüdür. Buna rağmen kendilerine akademisyen diyenler devleti suçluyor. Bununla da kalmıyor, gelişmeleri takip etmek üzere yabancıları ülkemize davet ediyorlar. Bunun adı mandacılıktır' dedi.
Sultanahmet'teki Patlamaya Spor Dünyası Tepkisiz Kalmadı
İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşen patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Kanlı terör saldırısına dünyanın her yerinden tepki yağdı. Spor dünyasından da bazı kişiler patlamayla ilgili sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdi.
Reklam
14 Adımda Sizi Bir Türlü Dinlemeyen IT'ye İş Yaptırma Sanatı
Eminiz pek çok kişi çalıştığı kurumdaki IT personeli ile anlaşamamaktan, hatta onlarla tamamen farklı dünyalarda yaşıyormuş gibi hissetmekten şikayet ediyor! Oysa çoğunlukla zeki olduklarını bildiğimiz bu kişilerle daha kolay anlaşabilmenin yollarını bilirsek, pek çok sorunu çok daha kolay ve hızlı çözmüş olacağımız kesin. De, nasıl?
Reklam
Çankaya Köşkü'nde Güvenlik Zirvesi
Başbakan Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Sultanahmet'teki  patlama ile ilgili bilgi alırken, Çankaya Köşkü'nde güvenlik toplantısı düzenlendi. Toplantı yaklaşık 1 saat sürdü. 
Reklam
İlişkinin Başlarında Bahsi Geçen Fakat Asla Gerçekleştirilmeyen 15 Vaat
etiket
Her ilişkide cicim ayları yaşanır. Bitmek bilmeyen romantik dakikalar, çevrenizdeki insanları kıskandıracak öpüşmeler koklaşmalar, birbirinizin gözünün içine bakmalar... Tüm bunlar ömür boyu sürsün isteriz ama nasıl ve neden olduğunu anlayamadığımız bir şekilde bu muhteşem yaşantılar yalnızca birkaç ay sürüyor. Birbirimize tutamayacağımız sözler vermekte üstümüze yok zaten. Hem beklentiyi de yükseltiyoruz böyle yapınca. Sevgilisine 'beni seviyorsan hadi camdan atla' diyecek hale geldi insanlar.
Reklam
Reklam
CHP Heyeti: ‘Diyarbakır'da Gördüğümüz Manzara Yürek Yakıcı’
CHP heyeti, Diyarbakır'da yaptıkları ziyaret ve incelemelerinin ardından akşam saatlerinde parti binasında, basın toplantısı düzenleyerek izlenimlerini aktardı. CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, ziyaretleri ve incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da, insanların yaşam hakkı başta olmak üzere bir çok insan hakkının ihlal edildiğini belirterek, 'Sağlıkla ilgili olarak; valilik, sağlık müdürlüğü, doktorlar ve sağlık emekçileriyle görüştük, sorunları yerinde tespit etmek için. Gördüğümüz manzara yürek yakıcı bir manzara. Sokağa çıkma yasaklarının 40'ıncı gününe vardığı bugünlerde, insanlar aç bırakıldı, hastanesiz, doktorsuz bırakılmış. İnsanların sağlığa erişimi konusunda ağır aksaklıklar var, ağır yaşam ihlali var burada' dedi.
Reklam