Görüş Bildir
Barışa Her Zaman İhtiyacımız Var: Savaş İsteyenlere İnat Sevgi Dolu 24 Barış Şarkısı
“Hayır, dünyayı özgürlük kurtarmayacak, herkes tek bir dine inanırsa dünya kurtulmayacak, teknolojiden çıldıracak hale gelirsek dünya kurtulmayacak. Eğer şimdi toplanıp dünyanın en zarar verici patlayıcısı üstünde çalışıp Beyaz Saray’ı havaya uçurursak dünyada hiçbir şey değişmeyecek. Çünkü dünyada eksik olan tek bir şey var, sevgi…” –John LennonÜlkemizde yaşanan olaylardan sonra belki müzik dinlemek bile gelmiyor insanın içinden, ama müzik ortak dildir, müzik savaşa karşı bir direniştir, birleştiricidir. Müzik dil, din, ırk ayrıt etmez. Savaş isteyenlere inat gelin savaş karşıtı barış şarkıları dinleyelim...  Sizler de böyle şarkıları paylaşabilirsiniz, bu listeyi uzatabildiğimiz kadar uzatmalıyız...
Reklam
Kurtulmuş: 'Ölenlerin Çoğu Yabancı Uyruklu'
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sultanahmet'teki saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Canlı bombanın Suriye uyruklu olduğu tespit edilmiştir' dedi. Kurtulmuş ölenlerin önemli kısmının yabancı uyruklu olduğunu söyledi.
Reklam
Açık Büfeden Yemek Alma Stilinde Köklü Bir Değişiklik Yapan Adam
etiket
Açık büfe yemek yemeği eminiz ki hepiniz seviyorsunuzdur. Zaten neden sevilmesin ki? Sınırsız ve karman çorman yemek yemek değil mi açık büfeler... Buradaki adamımız da bu stili biraz değiştirerek tıka basa yemenin sınırlarını nasıl zorlayabileceğimizi bizlere gösterdi.
Reklam
Kanser Hastalarına Yardım Etmek İçin Ünlü Film Afişleri Yapan 9 Yaşında Kocaman Bir Kalp
etiket
9 yaşındaki Jack Churchman küçükken annesinden dünya yıldızlarının imzalı resimlerini isteyip, sonradan onları satarak kanser hastaları için para biriktireceğini söylemiş. Annesi Suzannah Churchman Jack'in çok mektup yazdığını, ama maalesef cevap alamadığını söylemiş. Mektuplarına bir cevap alamayan Jack umudunu kaybetmemiş ve kendisinin yıldız olabileceğini söylemiş. Daha sonra anne oğul 100 kadar filmin bire bir afişlerini hazırlamaya başlamış. Facebook sayfasından yürütülen Jacks Big Cut projesinden şimdilik 5000 dolar kazanabilmişler.
Kanlı Bir Tarih: 2. Dünya Savaşı ile İlgili 15 Önemli Bilgi
etiket
2. Dünya Savaşı insanlık tarihinin en kanlı savaşıdır. Sona erdiğinde 60 ile 65 milyon arası insan ölmüştür. Bunların 27 milyonu Sovyet, 10 milyondan fazlası Çinli, 6 milyonu Yahudi, 6 milyondan fazlası Alman, 3 milyondan fazlası Polonyalı, 2.5 milyonu Japon ve 1.5 milyonu Yugoslav.2. Dünya Savaşı(İkinci Dünya Savaşı) hakkında tarihi, bilmeniz gerekenler, ilginç anektodlar ve daha fazlası için buyrun içeriğimize.
Reklam
Çarşı Davası'nda Beraate İtiraz
Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 tutuksuz sanığın beraat etmesine savcılık itiraz etti. Beraat kararını veren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne temyiz dilekçesi veren İstanbul Başsavcı vekili Mehmet Akif Ekinci, 'Örgüt kurma', 'Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs' ve '2911 sayılı' suçlar nedeniyle mahkemenin verdiği beraat kararının usul ve yasaya aykırı olduğunu belirtti.
Kılıçdaroğlu: 'Ambulans Gitmeden Yayın Yasağı Geliyor'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultanahmet Meydanı'ndaki saldırıya ilişkin geçici yayın yasağı getirilmesiyle ilgili, 'Turizmin kalbinde, Sultanahmet'te bomba patlayacak, siz hiçbir önlem almayacaksınız. Ambulans gitmeden yayın yasağı geliyor. Milletten neyi gizleyeceksiniz. Bütün dünya yayınlıyor. Sadece bizim vatandaşlarımız öğrenemeyecek. Neden vatandaşın gerçekleri öğrenmesine izin vermiyorsunuz?' dedi.
Reklam
İstanbul Trafiğinde Akıllara Durgunluk Veren Ölüm
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında, yol ortasındaki beton bariyerden kopan taş parçası savrularak bir arabanın ön camından içeri girdi. Aracın yolcu koltuğundaki fizyoterapist Hülya Erşah Gencer (40), karnındaki 7 aylık kız bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.
Demirtaş: 'Meclis Gündemine Bakıyorum, Sanki Norveç Parlamentosu'
Meclis grup toplantısında Sultanahmet'te gerçekleştirilen bombalı saldırıyla ilgili konuşan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP olarak bu vahşi saldırıları nefret ve şiddetle kınadıklarını belirterek olayın karanlıkta kalmamasını ve faillerinin bulunmasını istedi. Demirtaş 'Ülkeyi kasıp kavuran bu gündemde Meclis gündemine bakıyorum, sanki Norveç parlamentosu. Meclis'in gündemi bambaşka' dedi.
Reklam