Görüş Bildir
Rus Uçaklarından Suriye'de Bombardıman
Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'na yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Suriye'nin İdlib'e bağlı Sarmada Kasabası ile 45 kilometre uzaklıktaki Maarat El Numan Kasabası'na Rusya'ya ait savaş uçakları hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Bahçeli: 'Saldırıya Çok Ağır Cevap Verilmeli'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sultanahmet saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada 'Sultanahmet Meydanı'nda IŞİD tarafından yapıldığı anlaşılan kanlı saldırının çok ağır cevabı verilmeli, azmettiriciler, işbirlikçiler ve hücre evlerinde barınan insanlık düşmanları mutlaka bulunup, cezalandırılmalıdır' dedi.
Reklam
Ucuza da Gezilebiliyor: Ayda Sadece 140 Dolarla Dünyayı Gezen Kutluhan Özdemir ile Tanışın!
etiket
Genellikle beyaz yakalı işlerini, rutin hayatlarını bırakıp dünya seyahatine çıkan insanlar hakkında, 'onun/onların parası vardır, yoksa gezemezler...' minvalinde yorumlarla sıklıkla karşılaşıyoruz. Yurt dışında düşük meblağlara seyahat deneyimleri olan biri olarak, bu görüşlerin bir ön kabul olduğu düşünüyorum. Alternatif yollarla uygun fiyatlara seyahat etmek mümkün. Tam bu durumla ilgili bir içerik tasarlıyordum ki, ayda sadece 140 Dolar (424 TL) ile gerçekleştirdiği seyahatlerini paylaşan Kutluhan Özdemir'in hikâyesi ile karşılaştım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Reklam
CIA’in Sır Gibi Sakladığı 51. Bölge Üzerine İlginç İddialar ve Komplo Teorileri
etiket
1947 senesinde Roswell’e düştüğü iddia edilen UFO’dan elde edilen teknolojilerin geliştirildiği, elde edilen bu verilerle de lazer güdümlü füze, kızılötesi ışın gibi teknolojilerin üretildiği söylenen bir bölge: Area 51 ya da 51. Bölge. Hatta bazı komplo teorisyenlerine göre zaman yolculuğu ve ışınlanma deneyleri de yapılıyor 51. Bölge’de…
Reklam
Dokuz Dil Bilen İngiliz Adamın 7 Günde Türkçe Öğrenme Serüveni
etiket
7 gün gibi kısa sürede Türkçe gibi köklü bir dil öğrenilebilir mi? Eğer Matthew Youlden gibi dil öğrenme yeteneğiniz hat safhaya ulaşmışsa neden olmasın? İngiltere doğumlu Matthew tam 9 dil biliyor ve daha fazla dili de anlayabiliyor. Matthew ve Michael Youlden Türk arkadaşları Kutay ile başladıkları ilk derslerinin ardından Türkçe öğrenme macerasına atıldılar. Bakalım 7 günlük süreçte Türkçeyi ne kadar öğrenebilmişler?
İzinsiz Uçan Drone'ları Ağ Atarak Yakalayan Drone
İnsan hayatına bir hayli adapte olan drone'lar artık her yerde. Hatta olmaması gerektikleri yerlerde dahi varlar. En iyi şekilde etkisiz hale getirilebilmeleri için çalışan onca insandan ortaya bu fikir çıktı.
Reklam
AİHM'den Türkiye'ye Parti Kapatma Cezası
2009 yılında kapatılan DTP’nin eski yöneticileri AİHM'de Türkiye’ye karşı açtıkları davayı kazandı. AİHM, Türkiye’yi “örgütlenme özgürlüğü ve serbest seçim hakkını ihlalden” suçlu bularak 74 bin 500 Euro ceza ödemeye mahkum etti.
Reklam
Batman'da İki Çocuk Domuz Gribinden Öldü
Batman'da zatürre şüphesiyle iki gün önce hastaneye getirilen erkek çocuğu G.A. ile aynı yaştaki kız çocuğu M.F. bugün hayatını kaybetti. Yapılan tahlilde, çocukların domuz H1N1 virüsü taşıdıkları tespit edildi.
Fantastik Dünyanın Kralı Luis Royo ve Hayal Gücünün Ötesinde 20 Eseri
50'den fazla kitap ve çizgi roman, onlarca oyun karakteri ve onlarca müzik cd'si kapağı..Fantastik Dünya'nın Kralı Luis Royo, şu sıralar konusunu sır gibi sakladığı yepyeni bir çizgi roman üzerinde çalışıyor ve dedikodulara göre çizgilerini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.Kaynak : luisroyo.com, Wikipedia, Heavy Metal Magazine, Fantasia Art, Tattoodo
Reklam