Görüş Bildir
Haberler
Bomba Yüklü Minibüsle Çarpışan Otomobil, Facianın Büyümesini Önlemiş

Bomba Yüklü Minibüsle Çarpışan Otomobil, Facianın Büyümesini Önlemiş

Diyarbakır Bağlar'da 11 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda kullanılan bomba yüklü minibüsün, patlatılmadan hemen önce bir otomobil tarafından durdurulduğu ana ait görüntüler yayınlandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüntülerde bir otomobil minibüsün önünü kesiyor. Otomobilin şoförü dışarı çıkarak minibüse doğru yöneliyor. Minibüsün içinde patlayıcı olduğunu gören otomobil şoförü, kaçmaya başlıyor. Çevrede bulunan diğer kişiler de şoför ile birlikte minibüsün olduğu yerden koşarak uzaklaşıyor.

Minibüs patlamadan hemen önce bir kazaya karışmış

Olay günü bazı görgü tanıkları minibüsün Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü girişine gelmeden bir otomobille çarpıştığını ve minibüsün durmayarak yola devam ettiğini belirtmişti. Tanıklar otomobil sürücüsünün bomba yüklü minibüsün peşine düştüğünü ve minibüsün önünü patlamanın gerçekleştiği noktada kestiğini söylemişti.

Saldırıda 11 kişi hayatını kaybetmiş, olayla ilgili başlatılan soruşturmada 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Saldırıda 11 kişi hayatını kaybetmiş, olayla ilgili başlatılan soruşturmada 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Saldırının ardından Valilik eylemi PKK'nın üstlendiğini açıklamıştı. Sonraki saatlerde ise bu kez IŞİD kendisine yakın haber ajansı Amaq'tan aynı saldırıyı üstlenmişti. PKK'ya yakın ANF ajansı, saldırıyı PKK bağlantılı TAK örgütünün üstlendiğini Pazar günü duyurmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Celadet Siy

Minibüsün önünü kesen araçtaki şahıs ismi Rıza, benim çocukluk arkadaşımdı. Diyarbakır'a gittiğim vakit, beraber sohbet edip gezebileceğim tek arkadaşımdı. H... Devamını Gör

görüncek adam

Ya bir an her şey normal sonraki an her yer kan gölü, kaos ve ölüm çığlıkları.Ya da her an aslında aynı da biz mi anlayamıyoruz.Hayat çok ucuz çok.Verdiğimiz... Devamını Gör