Görüş Bildir
Terör Saldırısına Karanfilli Protesto
Türk Tabipler Birliği (TTB), İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) yöneticilerinden oluşan heyet, Sultanahmet Meydanı'nda patlamanın olduğu yere karanfil bıraktı. 
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Erzurum, Bingöl, Muş ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Erzurum, Muş ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, İzmir'in iç kesimleri, Manisa, Kütahya, Antalya'nın iç kesimleri, Yozgat, Giresun, Adana'nın kuzeyi ve K.Maraş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Kilonuzun Neşenizi Ölçemeyeceğini Kanıtlayan Fotoroman Tadında 11 Öncesi/Sonrası Fotoğrafı
etiket
'Beth'in Projesi' fotoğrafçı Blake Morrow'un arkadaşının verdiği 68 kiloyu yaratıcı bir biçimde ölümsüzleştirdiği eğlenceli bir fotoğraf koleksiyonu....Kilo vermeye çalışıp öncesi ve sonrası fotoğraflarından motivasyon almaya çalışanlar çok iyi bilir ki bu fotoğrafların 'önceki' halleri mutsuzken 'sonraki' halleri sahte bir oyunculuk desteğiyle aşırı mutludur. Hatta öncesi fotoğrafı kötü bir kamerayla, sonrası fotoğrafıysa daha iyi bir kamerayla çekilerek bu algı daha da güçlendirilir. Fotoğraflarda verilen mesaj pek mantıklı değildir: 'Şişman kadın evindedir, zayıf kadın spor salonuna gider. Şişman kadın pantalonuna giremez, zayıf kadın kış ayında bikiniyle gezer.'Beth'in fotoğraflarına bakıp işin aslını kavrıyoruz: 'İsteyen kadın, istediği zaman istediğini yapar! İsterse sahneye çıkar isterse dağlarda koşar. Tartıda değişen neşeniz değil kilonuzdur.'Beth de bu alışılmış öncesi ve sonrası konseptinden sıkılmış olacak ki fotoğraflarda daha kilolu ve daha zayıf hallerini aynı karede aynı şeyleri yaparken gösteren bu eğlenceli konseptte tüm özgüveniyle boy göstermiş.Not: Evet, ikisi de aynı kişi..
Reklam
Mutluluğun Her Yerde Ama En Çok da İnsanın İçinde Olduğunu Anlatan 17 Harika Fotoğraf
Dinler onu vadediyor, kitaplar ona nasıl ulaşılacağını anlatıyor, hayaller onun üstüne kuruluyor, roman kahramanları onu kaybedip bir türlü bulamıyor, kapitalizm hap haline getirip bazen bir eczanede bazen bir sokak arasında onu pazarlıyor.Şair Nazım Hikmet, Ressam Abidin Dino'ya şöyle soruyor: 'Bana mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?'. Fotoğrafçı Gabriele Galimberti de bir kaybolup bir görünen mutluluğun fotoğrafını çekmeye karar veriyor.  Her çektiği fotoğraf herkes için mutluluğun farklı olduğunu anlatıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Beyonce'nin 7/11 Klibini Bir de Müziksiz Dinleyin!
Beyonce'nin samimi ve amatör klibi 7/11'den müzik çıkarılarak üzerine dublaj yapıldı. Ünlü şarkıcının eğlenerek çektiği klibinde müzik sesi yerine normal sesler olursa nasıl oluyormuş, hep birlikte izleyelim.
Reklam
Türk Mutfağının Sevilen Pilavı Bulguru Tencere Kapak Gibi Tamamlayan 13 Yiyecek
etiket
Bulgur pilavı Türk mutfağının en samimi en sevilen pilavlarındandır. Pirinç pilavı gibi soğuk durmaz, tam tersine içinde birçok lezzeti barındırdığı için daha halktan bir pilavdır. Bol soğanlı domatesli olan meyhane pilavı diye geçen cinsi biraz da biber salçasıyla lezzetlendirilirse dünyanın en güzel yemeklerinden biri olabilir .Bu enfes yemek aslında bir yan yemek değildir bizim için ana yemekten bile değerlidir. Bu nedenle onun yanına gidebilecek şeyleri derledim...
Reklam