Görüş Bildir
Sağlık Bakanlığı: '463 Kişide Domuz Gribi Olarak Bilinen Virüse Rastlandı'
Sağlık Bakanlığı, 2905 solunum semptomu olan hastadan alınan örneklerden 1261'inde bir solunum yolu virüsü tespit edildiğini açıkladı. Bunlardan 463'ünde İnfluenza A H1N1 isimli domuz gribi olarak bilinen virüs saptandığı bildirildi. Bu sayı her 3 solunum yolu virüsü taşıyan hastadan 1'inin zaten domuz gribi olduğunu gösteriyor. Açıklamada risk grubundaki kişiler de hatırlatıldı.
Galatasaray'a Çorap Sponsoru: Yıllık 500 Bin Dolar
Galatasaray, futbol takımının lig ve kupada giyeceği çoraplar için Ariston firması ile 1+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı kırmızılılar bu anlaşmadan senelik 500 bin Dolar gelir elde edecek. 
Reklam
Euroleague'in En Büyük Favorisi Fenerbahçe
Son yıllarda yapılan yatırımlarla Avrupa'nın en gözde liglerinden biri haline gelen Spor Toto Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe, bu sezon sergilediği etkili performansla Avrupa'nın en prestijli kupasının favorisi olarak gösteriliyor.
Reklam
Bir Erkekte Aradığınız Ne Varsa Hepsini Bulabileceğiniz Tek Kişi: Tom Hardy
etiket
Edward Thomas 'Tom' Hardy, ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977 yılında Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı, bir yandan da modellik yaptı. 1998'de 'Find Me A Supermodel' adlı yarışmayı kazandı. 2001 yılındaki 'Kara Şahin Düştü' filmiyle sinemaya adım attı.1 yıl sonra 'Star Trek: Nemesis'teki 'Shinzon' rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Saturn Ödülleri'nde aday gösterildi.Sadece bu kadar mı? Tabii ki hayır, Tom Hardy tam bir örnek erkek. Bir kadının erkekte aradığı ne varsa sanki hepsine sahip, esprili, düşünceli, hayvansever, yakışıklı, bakımlı, vs. biri. İşte bakmalara doyamayacağınız bir Tom Hardy içeriği. Kızlar, oturduysak başlayalım.
Apple'dan News İtirafı
Teknoloji devi Apple, firmanın en çok tercih edilen mobil uygulamalarından Apple News 'ın tam olarak kaç kişi tarafından kullanıldığını bilmediklerini itiraf etti. Wall Street Journal'a yapılan bu çarpıcı itiraf yine de firmanın imajını olumsuz etkileyecek bir açıklama değilmiş gibi görünüyor. Zira firma gerçek kullanıcı sayısını bilmediklerini açıklarken, aslında bu sayının gerçekte olduğundan çok daha fazla olduğu mesajını veriyor. Apple'ın üst düzey yöneticilerinden Eddy Cue , doğru rakamın ne olduğunu bilmediklerini, bu durumu düzeltmeye çalıştıklarını ifade ediyor ve eldeki rakamın gerçekte olduğundan daha düşük olduğunu iddia ediyor.
Reklam
Lionel Messi: "Sıkıldıkça Ödüllerime Bakıyorum"
FIFA Ballon d'Or ödülünü 5. kez kazanan Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, ödülleri için özel bir oda yaptırdığını söylerken 'Canım sıkkın olduğu zaman koltuğuma oturup ödüllerime bakıyorum. Moralim tekrar yerine geliyor' dedi.
Skype Görüntülü Grup Sohbeti Artık Mobilde
10 yılı aşkın süredir hayatımızda olan ve o zamandan beri ücretsiz video görüşme imkanı sağlayan Skype yeni bir müjdeli haberle geldi. Uzun süredir PC’lerde grup görüşme özelliği sunan Microsoft’un görüntülü sohbet servisi, bu özelliğini artık mobil platforma da taşıdığını duyurdu.
Reklam
Bozdağ'dan Akademisyenlere: 'Roket Atanlara Söyleyecek Hiçbir Sözünüz Yok mu?'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen saldırıyı kınarken, barış çağrısında bulunan akademisyenlere tepki gösterdi. Bozdağ  'Eminim ki bu akademisyenlerin önemli bir kısmının o bölgede yaşananlardan haberi yok. Gidip gördüklerini zannetmiyorum. Doğru dürüst bir Şırnak, Cizre, Silopi ziyareti yaptıklarını, Sur'da ne olup bittiğini gözlemlediklerini düşünmüyorum. Sadece kendilerine kim ne aktarıyorsa onlar üzerinden bir değerlendirme yaptıklarını düşünüyorum. Ama gitsinler baksınlar. Olay yerlerini, terör eylemlerinin olduğu yerleri değerlendirsinler' dedi ve ekledi: 'Roketler atılıyor. Roket atanlara söyleyecek hiçbir sözünüz yok mu?'
Al Ain'den Emenike Ayıbı
Fenerbahçe'nin sezon başında Al Ain'e kiraladığı Emenike, burada da takımda kalmayı başaramadı. Birleşik Arap Emirlikleri takımı, yeni transferleri Douglas'ın Nijeryalı golcünün yerine alındığını duyurdu.
Reklam
Komple Bir Sanatçı Olan André Carrilho'dan Modern Dünya Eleştirisi İçeren 23 Çalışma
etiket
André Carrilho, Lizbon, Portekiz doğumlu bir tasarımcı, karikatürist, illüstratör ve animatör. Birçok ulusal ve uluslar arası ödülü mevcut. Brezilya, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Portekiz, İspanya ve ABD'de eserleri sergilenmiş bir sanatçı. 2002 yılında illüstrasyon dünyasının en prestijli ödülü sayılan 'Society for News Design' tarafından verilen en büyük ödülü kazandı. Sanatçının çalışmaları The New York Times, The New Yorker, Vanity Fair, New York Magazine, Standpoint, Independent on Sunday, NZZ am Sonntag, Word Magazine, Harper’s Magazine ve Diário de Notícias gibi birçpok önemli dergi ve gazetede yayınlandı.Sizler için sanatçının karikatür ve illüstrasyonlarından oluşan kısa bir derleme hazırladık, daha fazlası için sanatçının kendi sitesine bir göz atabilirsiniz.
Yaşanan Tüm Gelişmeler ile Sultanahmet'te Canlı Bomba Saldırısı
Sultanahmet Meydanı'nda saat 10.20'de patlama meydana geldi. Çevre semtlerden de duyulan patlama, Sultanahmet Meydanı'ndaki Dikilitaş'ın olduğu bölgede yaşandı. İstanbul Valiliği, patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini ve 15 kişinin yaralandığını açıkladı. Başbakanlık kararı ile patlamaya ilişkin olay yeri ve olay anı yayınlarına geçici yayın yasağı getirildi. Saldırının failine ilişkin ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, saldırganın Suriye uyruklu canlı bomba olduğunu açıkladı. Kısa süre sonra açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bu bilgiyi doğruladı ve ölenlerin önemli kısmının yabancı uyruklu olduğunu söyledi. Saldırıyı üstlenen olmazken Reuters'a bilgi veren iki güvenlik görevlisi 'Saldırıyı IŞİD'in yapmış olma ihtimali yüksek' açıklamasında bulundu. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin Nabil Fadli (28) olduğu belirtildi. Davutoğlu saldırıda hayatını kaybedenlerin tümünün yabancı uyruklu olduğunu ve saldırının failinin IŞİD mensubu olduğunu açıkladı. Akşam saatlerinde ise Sultanahmet’teki saldırıyla ilgili yayın yasağı genişletildi. İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği '... soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri vb. yayın yapılmasının' yasaklanmasına karar verdi. Kararda, soruşturma dosyası hakkında 'kısıtlama' kararı verildiği de belirtildi. Öte yandan saldırıda hayatını kaybeden 10 kişinin isimlerinin Adli Tıp Kurumu'nda yapılan inceleme sonucunda belirlendiği açıklandı.İşte sabah saatlerinden bu yana yaşanan tüm gelişmeler...
Sen Hangi Diriliş Ertuğrul Dizisi Karakterisin?
etiket
Rating rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi Osmanlı İmparatorluğu'nu kuran Kayı boyu ve Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi'nin hikâyesini anlatıyor. Dizinin karakterleri tarihte yer almış önemli kişilikler. Peki sen dizide kimsin?
Reklam