Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi Üyelerine Suç Duyurusu

etiket Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi Üyelerine Suç Duyurusu

ATKN
08.11.2016 - 16:48 Son Güncelleme: 08.11.2016 - 17:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, 6 Kasım'daki Parti Meclisi toplantısının ardından yayımlanan bildirideki ifadeler sebebiyle suç duyurusunda bulundu. Suç duyurularıyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu ise 'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da vatana ihanet edenlerin, terör estirenlerin, tıpkı bizim gibi yargılanmasını istediğini görmekten memnuniyet duyuyorum” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, 6 Kasım'daki Parti Meclisi toplantısının ardından yayımlanan bildiride kullanılan ifadeler nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül de, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'CHP'nin PM bildirisine karşı AK Parti olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suçduyurusunda bulunulmuştur' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, pazar günü olağan üstü toplanmıştı. Toplantı 6 buçuk saat sürmüştü.

Toplantının ardından 4 maddelik bir bildiri yayımlanmıştı.

'Hesabını vermek zorundadır'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün Keçiören'de Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildirideki 'FETÖ, PKK ve IŞİD terör örgütlerine yardım ve yataklık eden Saray ve AKP yöneticileri, demokrasimize ve ülkemizin bekasına yönelik en büyük tehdittir. Bu tehdit yurttaşlarımıza demokratik direnme hakkını da vermektedir' ifadelerini eleştirmiş ve şöyle konuşmuştu:

'Bu ülkede vatana ihanet edenlerin, bu ülkede terör estirenlerin avukatlığına soyunanlar bunun bedelini ödemek durumundadır, hesabını vermek zorundadır, vereceklerdir. Milleti karşısına alanlar bedbahttır.'

Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt

CNN Türk'ün aktardığına göre Kılıçdaroğlu, suç duyurularıyla ilgili olarak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da vatana ihanet edenlerin, terör estirenlerin yargılanmasını tıpkı bizim gibi yargılanmasını istediğini görmekten memnuniyet duyuyorum” dedi.

CHP Parti Meclisi bildirisi partilerinin grup toplantısında konuşan liderlerin de gündemindeydi.

'Sırtını bir yere dayayanlar bedelini ödeyecek'

'Sırtını bir yere dayayanlar bedelini ödeyecek'

Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası'nda ise HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın 'Biz sırtımızı YPG'ye, YPJ'ye, PYD'ye yaslıyoruz sözlerini anımsatarak, 'Bizim Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka devletimiz yok. Kimse başka hesabın içine girmesin. Başka hesabın içine giren, bunun bedelini ödeyecektir ve ödüyorlar. Sırtını bir yerlere dayayanlar, bunların bedelini ödemeye devam edecekler. Biz sırtımızı hakka ve halka dayıyoruz, farkımız bu.' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
155
55
23
16
15
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

ne yaraymış sizdekide gocun gocun mahvoldunuz. o bildirideki hangi madde yalan ? hangi madde yanlış ? nabza göre şerbet vermesini çok iyi biliyorsunuz tabi. ... Devamını Gör

U

iyide çözüm sürecini başlatan akp ,pkk ile görüşen akp nin kendi atadığı kişiler, çadır mahkemesini habur da kuran akp ,pkk lıları affeden akp ve ,fetö terör... Devamını Gör

Sen nasil bir belasin bu ulkenin basina @