Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp’a GIF Yapma ve Paylaşma Desteği Geldi

WhatsApp’a GIF Yapma ve Paylaşma Desteği Geldi

Batuhan
07.11.2016 - 13:55

WhatsApp'a gelen yeni özellikle, artık animasyonlu GIF gönderip alınabiliyor. iOS uygulamasına bugün gelen güncellemeyle birlikte GIF paylaşımının önünü açan WhatsApp kullanıcıların kendi GIF’lerini oluşturmalarını da sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp'a, uzun bir süredi GIF desteğinin geleceği söyleniyordu. Ancak her ne kadar bu süreçte yeni güncellemeler yayınlansa da, GIF desteği bir türlü gelmemişti. WhatsApp, kullanıcılarını daha fazla bekletmemek adına bugün yeni bir güncelleme yayınlayarak GIF'leri desteklemeye başladı.

WhatsApp, Giphy ile iş birliğine yaptı

WhatsApp, Giphy ile iş birliğine yaptı

Facebook Messenger, iMessage ve diğer popüler mesajlaşma platformlarına benzer şekilde Giphy ile iş birliğine giden WhatsApp uygulaması içinden popüler GIF’lere anında ulaşmak son güncellemeyle artık mümkün. Bunun için mesajlaşma ekranında fotoğraf/video paylaşımını seçmeniz ve açılan ekranın sol alt köşesindeki “Gif ara” ikonuna dokunmanız yeterli.

GIF'in yanında Live Photos özelliğini de destekliyor

GIF'in yanında Live Photos özelliğini de destekliyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdilik iOS platformundaki uygulamasını güncelleyen WhatsApp, GIF'in yanında iPhone 6s ve üstü modellerde yer alan Live Photos özelliğini de destekliyor. WhatsApp'ın yeni özelliklerini kullanmak için App Store'dan uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır.

Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
51
36
28
19
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yalnizbulut

Android piç mi , neden hep arka plana atıyosunuz?

AğamBizleEğleniy

andorid'e gelmedi mi? bize ne a.........

balibey

instagramada gelmeli bence bir an önce gif özelliği.