Görüş Bildir
Sizi En Afilisinden Bir Aşçı Yapabilecek 14 Temel Mutfak Tüyosu
Hemen bize kızmayın, tabii ki de aşçılık dünyanın en zor ve en önemli mesleklerinden bir tanesi. Ancak hepimiz kendi evimizin, sevdiklerimizin aşçısı değil miyiz? Biraz öyle oluyoruz. Evde eğer yemekleri siz yapıyorsanız ya da yapmak istiyorsanız, kendinizin şefi olup tek başınıza enfes yemekler yapmak istiyorsanız en temel kuralları öğrenerek başlayabilirsiniz. Hazırsanız biz de başlıyoruz.
Kerry'den İran'a Teşekkür
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran karasularına giren 10 ABD'li denizcinin iyi muamele görüp serbest bırakılmaları nedeniyle İranlı yetkililere teşekkür etti. ABD'li denizciler, hatalı olduklarını söyleyip özür diledi.
Reklam
MS Hastası Adam 250 Milyon Yaşındaki Mağarayı, Hayalindeki Eve Dönüştürdü!
etiket
Modern hayatın baskısını hepimiz üzerimizde hissediyoruz. İş, güç, koşuşturmaca ve gündelik dertler arasında “yuvarlanıp gidiyoruz”. Bundan dolayı birçoğumuz bu modern yaşamından uzaklaşmak, alıp başımızı gitmek istiyoruz. Kimimiz Kutluhan gibi ucu bucağı belli olmayan seyahatlere çıkmak istiyor; kimimiz bir sahil kasabasına ya da bir dağ köyüne yerleşmek…Tabii bir de travmatik bir sağlık sorunu yaşarsanız böylesi bir eyleme girişmek ya da hayallerinizin peşinde koşma olasılığınız çok daha yüksek. Angelo Mastropietro da böyle biri, yakalandığı MS hastalığının ardından, 250 milyon yaşındaki bir mağarayı satın alıp hayalindeki evi inşa etmeye girişmiş...
Reklam
Fenerbahçe 6-1 Giresunspor
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Fenerbahçe, sahasında Giresunspor’u konuk etti. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 6-1 kazanarak tur biletini kaptı.
Reklam
Reklam
Reklam
Davutoğlu: 'Perde Arkasında Etkin Aktörler Olabilir'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısıyla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Davutoğlu, saldırganın daha önce gözaltına alınıp bırakıldığı iddialarının doğruyu yansıtmadığını belirterek 'Saldırının DEAŞ bağlantılı olduğu ortaya çıktı ama DEAŞ bir taşeron' dedi. 'Türkiye tek boyutlu bir tehdit altında değil. DAEŞ ile birlikte PKK tehdidi de var, DHKP-C ve daha niceleri var' diyen Davutoğlu, 'Saldırganın arka plandaki ilişkileri, perde arkasında etkin aktörler olabileceği kanaatini pekiştirdi' diye konuştu.
Öz Ailesi Tarafından Evden Kovulan Samsunlu Genç
etiket
22 yaşındaki Samsunlu Uğur Atik, bedensel engelli üvey annesi ile tartıştığı için babası evden kovdu.  kovdu. Yazın parklarda yatan Atik, kışın ise geceleri bir hastanenin kantininde sandalyelerin üzerinde yatıyor.
Reklam