Görüş Bildir
Feyza Altun'un Polisler Geldiğinde Rakı İçtiğini Söyleyen Fatih Altaylı Olayın Yanlış Yere Çekildiğini Söyledi
Feyze Altun'un yapmış olduğu paylaşımın ardından gözaltına alınması sosyal medyada büyük bir gündem oluşturdu biliyorsunuz ki. Diğer bir yandan gündemin en yakın takipçilerinden Fatih Altaylı, yayınladığı videoda Feyza Altun'un polisler geldiğinde rakı içtiğine dair ifadelere yer vermişti. Feyza Altun durumun gerçeğini açıkladıktan sonra, Altaylı'dan da yeni açıklama geldi.
Abdurrahman Dilipak’ın 15 Temmuz İddiaları: “4 Ay Önceden Darbeyi Haber Veren Kişiyle Konuştum”
Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak’ın, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sözleri tartışılmaya devam ediyor. Dilipak, hükümetin darbe girişimini 4 ay önceden bildiğini ifade etmişti ve MHP lideri Devlet Bahçeli meclis kürsüsünden Dilipak ile ilgili ağır sözler kullanmıştı. Abdurrahman Dilipak, bugün katıldığı bir yayında 15 Temmuz ile ilgili iddialarının arkasında durdu.
Reklam
Dolar 31 Lira Sınırını Aşarak Rekor Tazeledi!
etiket
Döviz kurundaki yükseliş sürerken, dolardan bir zirve daha geldi. ABD doları bugün Türk  lirasını değerlenmeyi sürdürerek gün sonunda 31 lira bandını geçti! Peki, bugün dolar, euro ve altın kaç TL oldu?
Reklam
Reklam
'Koç Grubu, İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı Yapacak' İddiasına Açıklama
Koç Holding, son dönemde sosyal medyada yaygın olarak paylaşılan 'Koç Grubu, Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacak' iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, 'Son dönemde Koç Topluluğu'nu ve Koç Ailesi'ni hedef alan asılsız iddiaların kamuoyunda kasıtlı bir şekilde yanlış algıya yol açmak için gündeme getirildiğini dikkatle gözlemliyoruz. Gerçek dışı iddialarla hedef alınmasına asla izin vermeyeceğiz.' denildi. 
Vakalar Şans Eseri Tespit Ediliyor: Türkiye’deki Gizli Pandemi: HIV
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sıla Akhan, dünyada düşüş eyleminde olan AIDS enfeksiyonu taşıyan hasta sayısının Türkiye’de artığını söyledi. Ayhan, üniversite hastanesinde her hafta yeni vakaların tespit edildiğini ifade etti. Üstelik bu hastaların çoğu tesadüfen bulunuyor.
Reklam
Reklam
Polislerden Rakı İçmek İçin İzin mi İstedi? Feyza Altun Çıkan Haberlere Açıklık Getirdi
Feyza Altun sosyal medya hesabından yaptığı şeriat paylaşımı nedeniyle gözaltına alınıp ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan Altun, geçtiğimiz gün Fatih Altaylı'yı arayıp gözaltı sürecini anlattı. Ancak bu görüşmenin en çok konuşulan kısmı ise Altaylı'nın aktardığı rakı detayı olmuştu. Ünlü avukat o kısma açıklık getirdi.
Ramazan Pidesi Fiyatları Şimdiden Belli Olmaya Başladı: Pide Fiyatları Ne Kadar Olacak?
Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte oruç tutacak olan vatandaşlar hazırlıklarını yerine getirirken, bir yandan da marketler ve fırıncılar da buna yönelik çalışmalarına başladı. Ramazan denince akla gelen ilk şeylerden biri elbette fırınların önünde kuyruk oluşturan Ramazan pidesi oluyor. Fakat her şeye bu kadar zam gelmişken, bu yıl Ramazan pidesi kaç TL'den satışa çıkacak? İşte ilk teklif!
Erdoğan, Muhalefeti Yapay Zeka Stratejisi Üzerinden Vurdu! 'Allah CHP'li Kardeşlerimize Sabır Versin'
AK Parti'nin Afyonkarahisar mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'yi yapay zeka stratejisi üzerinden vurdu. Muhalefeti, milletten ve siyasetin temel değerlerinden uzak olmakla suçlayan Erdoğan, 'Belediye başkan adaylarını vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diye onu çıkarıyorlar.' dedi.
Reklam