Görüş Bildir
Depremzedeleri Zorla Çorba İçmeye İkna Etmeye Çalışan Çocuk: 'Ya İçersiniz Ya da Lastiklerinizi Patlatırım'
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin etkilediği 10 ilde yaşayan vatandaşlarımızdan şehirleri terk edenler, gittikleri şehirlerde yollarda karşılanıyor. Depremzedelerin Kayseri'de ve Mersin'de şehrin girişinde karşılandıkları anları hep birlikte izlemiş ve duygu dolu anlar yaşamıştık. Ancak bazı şehirlerde de istenmeyen görüntüler yaşandı. Bazı işletmeler fiyat artışına giderek depremzedeleri adeta kazıklamaya çalıştı.
Çağla Şıkel Kimdir ve Nerelidir? Sunucu ve Manken Çağla Şıkel Hakkında Merak Edilenler
Başarılı oyuncu ve manken Çağla Şıkel, deprem bölgesindeki vatandalarımız için düzenlenen ortak yayın sunucuları arasında yer alıyor. Vatandaşlar, 1997 Miss Turkey birincisi güzel sunucu Çağla Şıkel'in özel hayatını, eğitim yaşamı ve kariyerini merak ediyor. Gelin, 'Cennet Mahallesi' dizisiyle gönlümüze taht kuran başarılı sunucu Çağla Şıkel'i yakından tanıyalım. Peki, ortak yayın sunucusu Çağla Şıkel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?
Deniz Bayramoğlu Kimdir, Nerelidir? Sunucu Deniz Bayramoğlu'nun Kariyeri Hakkında Merak Edilenler
CNN Türk ve Kanal D erkanlarından tanıdığımız ünlü sunucu Deniz Bayramoğlu, ortak yayın sunucuları arasında yerini aldı. Yardım gecesinin moderatörlüğünü yapacak isimler arasında yer alan Deniz Bayramoğlu'nun kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu kaç yaşında ve nerelidir? İşte, Deniz Bayramoğlu'nun sunuculuk kariyeri ve aile yaşamı hakkında merak edilenler.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'Taşımalı Eğitim' Açıklaması: Taşımalı Eğitim Nedir, Nerelerde Uygulanacak?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrasında bölgedeki okullara ara verildiği duyurulmuştu. Daha sonra tüm illerde eğitime 20 Şubat Pazartesi'ye kadar ara verildi. Yükseköğretim kurumlarında ise ikinci dönemin uzaktan yapılmasına yönelik karar alındı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden etkilenen 10 ilimizde öğrencilerin ikinci dönem devamlılık şartı aranmayacağını açıklamıştı. Mahmut Özer, ikinci bir açıklamasında 10 ilimizde taşımalı eğitim yapılacağını dile getirdi. Peki taşımalı eğitim nedir, hangi koşullarda uygulanır?
Enkaz Altında Bulunamayan Hataysporlu Yıldız Christian Atsu'nun Akıbeti Hakkında İki İddia
Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı deprem 10 kenti adeta enkaz yığınına dönüştürüdü. Felakete uykusunda yakalanan binlerce insan yıkılan binaların altında kaldı. Hatay'da Christian Atsu'nun yaşadığı rezidans da yerle bir olan yapılardan biri oldu. İki çift ayakkabısı bulunan Hatayspor'un yıldız oyuncusu Atsu'dan hala bir haber yok. Ünlü futbolcunun akıbeti hakkında iki iddia ortaya atıldı.
Reklam
Reklam
Ekrem İmamoğlu: 'İSKİ ile HASKİ Masa Kurmuş Su Hatlarını Tamir Ediyor, Kendi Birikimleriyle Çözüm Üretiyorlar'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı FOX Tv canlı yayınında İSKİ yetkilileri ile HASKİ yetkililerinin su hatlarını tamir ettiğini söyledi. İmamoğlu, sözlerinin devamında ise, 'Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla mı tamir ediyorlar? Hayır kardeşim. Kendi birikimleriyle o masada çözüm üretiyorlar. Dolayısıyla insanları sorumluluklarının tarifinin yapıldığı masada kendileriyle baş başa bırakalım' dedi.
Joseph Goebbels Kimdir, Neden Gündemde? Joseph Goebbels Hakkında Merak Edilenler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün deprem sonrası sürece ilişkin yaptığı açıklamada adını geçirdiği Joseph Goebbels'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından Joseph Goebbels kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt aranıyor. İşte Joseph Goebbels'ın hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...
Reklam
Rapçi Maestro Kimdir? Maestro Öldü mü, Neden Öldü?
Rap dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Maestro gündemin öne çıkan ismi oldu. Genç rapçiden gelen acı haber müzik dünyasını yasa boğdu. Maestro'nun ismini gündemde görenler arama motorlarına yöneldi. Peki Maestro kimdir? Rapçi Maestro öldü mü, neden öldü? Maestro'nun gerçek adı ne?Detayların tamamı içeriğimizde...
Reklam
Depremzedeler İçin Çalışanların Maaşlarının Yüzde 20'sinin Alınmasını Öneren Kişiye Gelen İronik Yorumlar
Depremin ardından dağ gibi biriken sorunlar için elbette pek çok kişinin çabası, çözümü veya önerisi var. Herkesin elinden geleni yaptığını da kampanyalardan, toplanan bağış ve yardımlardan görebiliyoruz. Ancak bazı fikirlerin de fazla demode olduğunu söylemekte fayda var. Bunlardan birisi de umarız trolldür diye umduğumuz bir EkşiSözlük yazarının yaptığı maaşların %20'sinin kesilmesi fikri. Bu öneri çok da beğenilmemiş olacak ki ilginç tepkilere de meze oldu.
Reklam
Haluk Levent, Kendisini 'Devletten Ayrı Çalışıyor' Diye Hedef Gösterenlere Cevap Verdi!
Haluk Levent, 6 Şubat'ta gerçekleşen deprem felaketinden bu yana depremzedeler için elinden geleni yapıyor biliyorsunuz ki. Ancak, 1 milyar TL'ye yakın bir bağış toplayan AHBAP ekibi ile Haluk Levent, Devlet Bahçeli de dahil olmak üzere birçok kişi tarafından hedef alınmıştı. Haluk Levent, bugün attığı bir tweet ile kendisini 'AHBAP'ın topladığı her kuruşun hesabı sorulacak' ve 'Protokol yok devletten ayrı çalışıyor' diye suçlayanlara cevap verdi.Gelin detaylara hep birlikte bakalım...
Reklam