Görüş Bildir
Nazlı Çelik Kimdir? Haber Sunucusu Nazlı Çelik'in Ailesi ve Kariyeri Hakkında Merak Edilenler
Star TV ekranlarının başarılı sunucusu Nazlı Çelik, deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için düzenlenen ortak yayının sunucuları arasında yer alıyor. İzleyiciler, Haber Sunucusu Nazlı Çelik'in eğitim hayatını ve kariyerini merak ediyor. Medya dünyasının içinde yetişen Nazlı Çelik'in kim olduğu da izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Nazlı Çelik kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte, Nazlı Çelik hakkında merak edilenler...
Ekonomistlerden İlk Tahminler Geldi: Depremin Ekonomik Etkileri Ağır Olacak mı?
Kahramanmaraş merkezi depremlerde felaketin üzerinde geçen 10. günde 35 binden fazla can kaybı varken, ekonomistler için hesap yapmak kolay olmadı. Ülke nüfusunun yüzde15,7'sinin etkilendiği deprem bölgesinde can kayıpları yanında söylenecek her şey boş kalırken, bir yandan da son yıllarda ekonomideki sıkıntılarla eklenen yeni yükümlülüklere bakmak gerekiyor.
Haluk Levent'i Uçakta Şarap İçerken Çekilen Eski Fotoğrafıyla Vurmaya Çalışan Kişiye Tokat Gibi Cevaplar Yağdı
etiket
Deprem felaketinden bu yana 1 milyar TL'den fazla bağış toplayan ve bu süreç boyunca elinden geleni ardına koymayan AHBAP ekibi ve Haluk Levent, birçok kişi tarafından hedef gösterildi maalesef ki...Bir Twitter kullanıcısı da Haluk Levent'i, uçakta şarap içerken çekilen bir fotoğrafıyla vurmaya çalışıp 'Kitlen sana çalışıyor. Güzel tezgah...' deyince tepkiler de gecikmedi.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Reklam
Reklam
Vural Savaş Kimdir, Neden Öldü? Vural Savaş'ın Hayatı ve Kariyeri
Bir dönem Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Vural Savaş, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Uzun süredir tedavi gören Savaş'ın bugün vefat ettiği açıklandı. Emekli olduktan sonra gazetelerde köşe yazarlığı yapan ismin, kaleme aldığı birçok kitabı da bulunuyor. Peki Vural Savaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Vural Savaş neden öldü? İşte eski başsavcının hayatı ve kariyeri...
Reklam
Tümer Doğru Kimdir, Nerelidir? Sunucu Tümer Doğru'nun Eğitim Hayatı ve Kariyeri Hakkında Merak Edilenler
2008 yılında 'Doğru ve Güzel Türkçe Kullanımı' ödülüne layık görülen başarılı sunucu Tümer Doğru, deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için düzenlenen ortak yayının sunucuları arasında yer alıyor. Diksiyonuyla dikkat çeken Kanal 7 sunucusu Tümer Doğru, daha önce CNBC-e, Flash TV ve Kanal 6 televizyonlarında karşımıza çıkmıştı. Peki, Tümer Doğru kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır. İşte, Tümer Doğru hakkında merak edilenler...
'Çok Yazık': Ünlü Şarkıcı Tarkan, İsim Vermeden Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u Eleştirenlere İsyan Etti!
etiket
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10'dan fazla çevre ili de etkisi altına alan 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketi tüm Türkiye'yi derin bir hüzne boğdu. Felaketin ilk anlarından itibaren deprem bölgelerine yardıma koşan AHBAP başkanı Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur, başta Süleyman Soylu ve Devlet Bahçeli olmak üzere tepki çekmişti. Ünlü şarkıcı Tarkan, isim vermeden Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a tepki gösteren siyasi ve ünlü isimleri eleştirdi!
Reklam
Depremzedeleri Zorla Çorba İçmeye İkna Etmeye Çalışan Çocuk: 'Ya İçersiniz Ya da Lastiklerinizi Patlatırım'
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin etkilediği 10 ilde yaşayan vatandaşlarımızdan şehirleri terk edenler, gittikleri şehirlerde yollarda karşılanıyor. Depremzedelerin Kayseri'de ve Mersin'de şehrin girişinde karşılandıkları anları hep birlikte izlemiş ve duygu dolu anlar yaşamıştık. Ancak bazı şehirlerde de istenmeyen görüntüler yaşandı. Bazı işletmeler fiyat artışına giderek depremzedeleri adeta kazıklamaya çalıştı.
Reklam
Çağla Şıkel Kimdir ve Nerelidir? Sunucu ve Manken Çağla Şıkel Hakkında Merak Edilenler
Başarılı oyuncu ve manken Çağla Şıkel, deprem bölgesindeki vatandalarımız için düzenlenen ortak yayın sunucuları arasında yer alıyor. Vatandaşlar, 1997 Miss Turkey birincisi güzel sunucu Çağla Şıkel'in özel hayatını, eğitim yaşamı ve kariyerini merak ediyor. Gelin, 'Cennet Mahallesi' dizisiyle gönlümüze taht kuran başarılı sunucu Çağla Şıkel'i yakından tanıyalım. Peki, ortak yayın sunucusu Çağla Şıkel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?
Deniz Bayramoğlu Kimdir, Nerelidir? Sunucu Deniz Bayramoğlu'nun Kariyeri Hakkında Merak Edilenler
CNN Türk ve Kanal D erkanlarından tanıdığımız ünlü sunucu Deniz Bayramoğlu, ortak yayın sunucuları arasında yerini aldı. Yardım gecesinin moderatörlüğünü yapacak isimler arasında yer alan Deniz Bayramoğlu'nun kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu kaç yaşında ve nerelidir? İşte, Deniz Bayramoğlu'nun sunuculuk kariyeri ve aile yaşamı hakkında merak edilenler.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'Taşımalı Eğitim' Açıklaması: Taşımalı Eğitim Nedir, Nerelerde Uygulanacak?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrasında bölgedeki okullara ara verildiği duyurulmuştu. Daha sonra tüm illerde eğitime 20 Şubat Pazartesi'ye kadar ara verildi. Yükseköğretim kurumlarında ise ikinci dönemin uzaktan yapılmasına yönelik karar alındı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden etkilenen 10 ilimizde öğrencilerin ikinci dönem devamlılık şartı aranmayacağını açıklamıştı. Mahmut Özer, ikinci bir açıklamasında 10 ilimizde taşımalı eğitim yapılacağını dile getirdi. Peki taşımalı eğitim nedir, hangi koşullarda uygulanır?
Enkaz Altında Bulunamayan Hataysporlu Yıldız Christian Atsu'nun Akıbeti Hakkında İki İddia
Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı deprem 10 kenti adeta enkaz yığınına dönüştürüdü. Felakete uykusunda yakalanan binlerce insan yıkılan binaların altında kaldı. Hatay'da Christian Atsu'nun yaşadığı rezidans da yerle bir olan yapılardan biri oldu. İki çift ayakkabısı bulunan Hatayspor'un yıldız oyuncusu Atsu'dan hala bir haber yok. Ünlü futbolcunun akıbeti hakkında iki iddia ortaya atıldı.
Reklam