Görüş Bildir
CHP Yönetimine Tepki; Lütfü Savaş'a 'İstifa' Çağrısı
Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı 40 bini aşkın kişi yaşamını yitirdi. Depremin etkilendiği şehirlerin belediyelerindeki yetkililerden hiçbiri istifasını sunmadı. Depremin yarattığı yıkımdan sorumlu iktidar cephesinde de aynı tutum söz konusu. 
19 Şubat Süper Loto Sonuçları Açıklandı: 19 Şubat Süper Loto Sonuç Sorgulama Sayfası ve Tüm Detaylar
Salı, Perşembe ve Pazar akşamlarının vazgeçilmez oyunu Süper Loto'da bu akşam haftanın son çekiliş heyecanı yaşandı. Şansına güvenip Süper Loto oynayanlar, çekiliş sonuçlarını yakından takip ediyor. 6 bilenin büyük ikramiyeyi kazanma şansı elde ettiği Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 19 Ocak Süper Loto çekilişi açıklandı mı? Süper Loto çekiliş sonuçları ne oldu? Süper Loto'da kazandıran numaralar ne? İşte detaylar...
Osman Gökçek Kimdir, Kaç Yaşında? Melih Gökçek'in Oğlu Osman Gökçek'in Hayatı ve Siyasi Kariyeri
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2023 parlamento seçimlerinde Ankara 2.bölgeden milletvekili olarak meclise girdi. Osman Gökçek'in kariyeri ve aile yaşantısını merak edenler gözlerini arama motorlarına çevirdi. Peki Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Osman Gökçek hakkında merak edilenler?
Twitter'ın Ardından Facebook ve Instagram'da da Paralı Üyelik Dönemi Başlıyor
Mali açıdan zorlu bir döneme giren sosyal medya şirketleri gelirlerini arttırmak için yeni yöntemleri hayata geçirme arayışında. Facebook ve Instagram'ın ana şirketi Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, platform sahiplerinin hesaplarını doğrulamak için bilgisayarda ayda 11.99 ABD dolarından başlayan ücretli bir abonelik başlattığını duyurdu. Bu ücret cep telefonlarında ayda 14,99 dolar olacak.
Deprem Nedeniyle Ülkesine Dönen Suriyeli: "Suriye'ye Gidelim Kafamız Biraz Rahat Etsin"
etiket
Kahramanmaraş merkezli depremler, 11 ildeki herkesin hayatının bir şekilde değişmesine neden oldu. Deprem felaketinin ardından iç savaş nedeniyle ülkelerini terk ederek Türkiye'ye gelen çok sayıda sığınmacı Suriyeli 'geçici' olarak deprem izni ile ülkelerine dönmeye başladı. Türkiye'den ayrılan Suriyelilerden birinin söylediği sözler ise izleyenleri adeta şaşkına çevirdi. 
Reklam
19 Şubat Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 19 Şubat Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Tüm Detaylar
19 Şubat Pazar akşamı, Milli Piyango'nun düzenlediği Şans Topu oyununda haftanın son çekiliş heyecanı yaşandı. Şans oyunu severlerin favori oyunlarından bir tanesi olan Şans Topu'nda, 5+1'i tutturabilen, büyük ikramiyeyi kazanma şansı yakalıyor. Milli Piyango oyunlarını yakından takip edenler Şans Topu sonuçlarını araştırıyor. Peki 19 Ocak Şans Topu sonuçları açıklandı mı? 19 Ocak Şans Topu'nda kazandıran numaralar neler oldu? İşte 19 Ocak Şans Topu sonuç sayfası...
Reklam
Çocuklarda Depremden Kaynaklan Stres Belirtileri: Yaşa Göre Nelere Dikkat Edilmeli?
etiket
Çocuklar doğal afetlerin etkilerine karşı bağışık değildir ve özellikle depremlerin duygusal refahları üzerinde önemli bir etkisi olabilir. Çocuklar deprem yaşadıktan sonra korku, endişe, üzüntü ve öfke gibi bir dizi duygu hissedebilirler. Yaşlarına bağlı olarak farklı stres belirtileri gösterebilirler. Bu yazıda, okul öncesi, ilkokul ve lise de dahil olmak üzere farklı yaşlardaki çocuklarda arayabileceğiniz stres belirtilerini keşfedeceğiz.
Reklam
Reklam
Depremden Sonra Hayatınızda Neler Değişti?
6 Şubat tarihinde zaman durdu Türkiye'de... Kahramanmaraş merkezli depremler on binlerce binayı yıktı, on binlerce insanın enkaz altında kalarak hayatını kaybetmesine neden oldu. O şehirlerde yaşayan insanlar kadar olmasa da uzaktan ya da yakından üzülerek, dertlenerek veya korkarak birçoğumuzun hayatından bir takım değişiklikler oldu. Onedio Twitter hesabından sorduk; 'Depremden sonra hayatınızda neler değişti?' 
Reklam
Kahramanmaraş'ta Enkaz Kaldırma Çalışmasını İzleyen Bir Kişi, Kepçe Darbesiyle Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin acısı devam ediyor. Depremden etkilenen 11 ilde artık arama kurtarma çalışmaları yerini enkaz kaldırma çalışmalarına bıraktı. Kahramanmaraş'tan gelen bir iddia ise adeta kan dondurdu. Azerbaycan bulvarında, enkaz kaldırma çalışmalarını izleyen biri, aldığı kepçe darbesiyle hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçtığı iddia edilen kepçe operatörü H.A. (44) şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.
AK Partili Kübra Dörtkardeş'in 'Yardım' Fotoğrafı: Çıplak Ayaklı Çocuğa Meyve Suyu ve Kek
etiket
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş'in sosyal medya hesabından lüks aracı ile gittiği deprem bölgesinde yalın ayak gezen bir çocuğa kek ve meyvesuyu verdiği fotoğrafı paylaşması tepki çekti. Kübra Dörtkardeş'in eşi M.Fatih Dörtkardeş ise fotoğrafı 'Devlet nerde diye soran olursa, gecenin bu saatinde Adıyaman’ın viran olmuş mahallelerinde yalın ayak gezen Abdullah’lara yetmeye gitti dersiniz' ifadeleri ile paylaştı.Tepkiler üzerine paylaşım silinirken konuyla ilgili yapılan açıklamada 'Haddini aşan paylaşımlar yapan şahıslar hakkında gerekli hukuki süreci avukatımız aracılığıyla başlatmış olup, vicdanını atanları Allah'a havale ediyorum.' denildi. Ardından bu paylaşım da silindi.
Reklam