Reza Zarrab Nerede? Evini Satıp Kayıplara Karışmış
ABD’de yargılandığı davada itirafçı olarak cezaevinden çıkan ve ismini değiştirerek kendine yeni hayat kuran Reza Zarrab’ın kayıp olduğu iddia edildi. ABD’de görüle bir tazminat davasından avukatlar, Reza Zarrab’a ulaşmadıkları için mahkemeden ek süre istedi.
ABD’de Mülteci Krizi: Timsahlı Önlem Önerisi Tepki Çekti
Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yaşanan mülteci krizi ülkenin gündeminde. Meksika sınırından gelen kaçak göçü önlemekte zorlanan ABD’de, Cumhuriyetçi Temsilciler Meclisi üyesi Lauren Boebert’in timsahlı önerisi tepki çekti.
İstanbul İçin Kritik Gün: Dem Parti ve Yeniden Refah Adayını Belirleyecek
Yaklaşan yerel seçimler için en büyük yarışın İstanbul’da olması bekleniyor. İstanbul’da ciddi oy potansiyeli olan Yeniden Refah Partisi ile Dem Parti’nin, bugün seçim kararını belirlemesi bekleniyor. Yeniden Refah Partisi’nin, Cumhur İttifakı ile hareket etmesi, Dem Parti’nin ise Başak Demirtaş’ı İstanbul’dan aday göstereceği iddia ediliyor.
Ekonomi Yönetiminde Değişiklik: “Mehmet Şimşek de Gün Sayıyor Olabilir mi?”
Türkiye’de dün akşam ekonomi yönetiminde değişiklik yaşandı. Merkez Bankası Başkan olan Hafize Gaye Erkan, Twitter’dan ‘görevden affını’ istedi, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle de ‘görevden alındı.’ Merkez Bankası’nın yeni başkanı ise Fatih Karahan oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, değişiklik sonrasında yaptığı açıklamada yönetim anlayışında farklılık olmayacağını söyledi. Gazeteci Fehmi Koru ise köşe yazısında ‘Mehmet Şimşek de gün sayıyor olabilir mi?” ifadelerini kullandı.