Görüş Bildir
Mahir Polat’ın Tescil Çağrısında Bakanlık Yetkilisi Kiliseleri Karıştırdı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerin başında Hatay geliyor. Kentte bulunan tarih eserler de depremde hasar aldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Hatay Aziz Georgios Kilisesi için verilen yıkım kararı hakkında çağrıda bulundu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Birol İnceciköz ise verdiği cevapta kiliseleri karıştırdı.
Reklam
Jahrein "Pet Fadıl" Dediği Paw Guards'ı Yine Hedef Tahtasına Oturttu
Bir süredir haklarındaki iddialar ile gündemden düşmeyen Pati Koruyucuları Paw Guards yine Jahrein'in radarında. Farklı yayın ve videolarında daha önce Paw Guards hakkındaki dolandırıcılık iddialarına geniş yer vermiş olan Jahrein bu kez de depremdeki faaliyetleri üzerinden Paw Guards'a yüklendi.
Reklam
Gülşen’e 3 Yıl Hapis İstemi: Savcı Mütalaasını Yaptı
Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde şaka amaçlı söylediği imam hatipliler sözleri nedeniyle hedef alınmış ve tutuklanmıştı. Sonra cezası ev hapsine çevrilmiş ve son karar ile ev hapsi de iptal edilmişti. Gülşen’in yargılandığı davada savcı mütalaasını yaptı.
Yine Deprem mi Oldu? 1 Mart Çarşamba AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi
Meydana gelen son dakika depremleri sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 'Yine deprem mi oldu?' sorusunun yanıtı günün erken saatlerinden bu yana aranıyor. Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından artçı depremler bitmek bilmiyor. Hatay'ın Karlısu ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem bölgede yaşayanları tedirgin etti. Peki Hatay'da deprem mi oldu? Yine deprem mi oldu?  Bugün deprem oldu mu, nerede oldu? İşte 1 Mart Çarşamba son depremler sayfası...AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi
Reklam
1 Mart Çarşamba Günü İstanbul’da Hangi İlçelerde Elektrikler Kesilecek? 1 Mart Elektrik Kesintisi Adresleri
1 Mart Çarşamba günü İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacağı merak edildi. İnternet siteleri üzerinden İstanbul'da oluşan elektrik kesintilerinin sebeplerini ve son bulacağı zamanlar paylaşıldı. Peki 1 Mart Çarşamba günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte detaylar...
1 Mart Çarşamba İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Küresel ilkim değişikliği, kış mevsiminin kurak geçmesine neden oluyor! Barajlardaki su seviyesi kritik seviyenin altında kalmaya devam ediyor. Mart ayının ilk gününde bile hâlâ sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Yağışların kesilmesi İstanbulluları endişelendiriyor. Uzmanlar ise tasarruf çağrısında bulunuyor. Ülkemizde birkaç bölge hariç tüm şehirlerde kuraklık riski artıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere pek çok şehirde baraj doluluk oranıdaki düşüş dikkat çekiyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 1 Mart Çarşamba gününe ait doluluk oranları. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ortalama baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
1 Mart Çarşamba Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarında ve döviz kurunda dalgalanma sürüyor. Brent petrol varil fiyatında artış yaşanıyor. Bugün Brent petrol 84 dolar, ham petrol 77 dolar seyrinden alıcı buluyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 1 Mart Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
Reklam