Görüş Bildir
Remzi Çayır Kimdir, Nereli? Remzi Çayır'ın Hayatı ve Siyasi Kariyeri
Milli Yol Partisi genel başkanı Remzi Çayır, son günlerde en konuşulan isimlerden biri. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Çayır, aynı zamanda köşe yazarı olarak da tanınıyor. Yaşamı boyunca çeşitli kitaplara imza atan siyasetçinin hayatı ise merak ediliyor. Pek çok partide bulunan Çayır, önceki yıllarda silahlı saldırıya uğramıştı. Peki Remzi Çayır kimdir, nereli, hangi partilerde bulundu? İşte Remzi Çayır'ın hayatı ve siyasi kariyeri...
Gülşen'in Avukatı Konuştu: 'Tutuklayabilmek İçin O Maddeden Dava Açtılar'
Konserinde imam hatiplilere yönelik kullandığı sözlerden dolayı gözaltına alınan şarkıcı Gülşen, İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştı. Daha sonra serbest kalan Gülşen hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsini talep edildi. Gülşen'in avukatı Emek Emre ise 'Tutuklayabilmek için o maddeden dava açtılar' dedi.
Reklam
Hakimden Şaşırtan Karar: 'Kel' Demenin Cezası 1740 TL
Sosyal medyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya 'kel' dediği için hakkında soruşturma açılan sanığa takipsizlik kararı verilmişti. Bu olay sonrası Teknik Direktör Hikmet Karaman'a küfür ettikten sonra 'kel' diyerek hakaret ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Fatih D., 87 adli gün karşılığı 1740 TL para cezasına çarptırıldı.
Bunlar Sadece Bildiklerimiz! Büyük Deprem Sonrasında Yaşanan ve Tarihimize Kara Leke Olarak Geçen Anlar
etiket
Öyle büyük bir yıkım yaşadık ki, kelimelerle ifade edebilmek çok zor. Kahramanmaraş'ta üst üste meydana gelen depremler, birçok ilde büyük bir yıkıma sebep oldu. Bir gece yarısı binlerce insanımız enkaz altında kaldı, binlercesi hayatını kaybederken; milyonlarcası da evsiz kaldı.Yaşanan bunca kayıp ve acı yetmedi ama... Depremin ilk gününden bu yana 'O kadarı da olmaz!' dediğimiz her şeyin tam da o kadarını yaşadık. Dondurucu soğuğa rağmen ölen kızının elini bırakmayan babanın yüreğimizde hissettiğimiz acısı, zamanla kocaman bir öfkeye dönüştü. İşte Türkiye tarihinde kocaman bir kara leke olarak hatırlanacak o olaylar...
Reklam
İstanbul Trafiği Yüzünden Annesinin Cenaze Törenine Yetişemeyen Kadının İsyanı Yürekleri Dağlayacak!
Bir Twitter kullanıcısı olan Aslı isimli kadın, kaybettiği annesinin cenazesine yetişemediğini söyleyerek hepimizin yüreğini dağladı. Hocanın trafiği göz önünde bulundurarak cenazeyi erken defnettiğini ve kendisinin de trafik yüzünden törene yetişemediğini söyleyen kadın 'Mahvedilmiş ve tamamen bitmiş bir şehrin hikayesini anlatacağım size şimdi' diyerek isyan etti.
Galatasaraylı Depremzede Cihan Emir Parlak Neden Öldü? Cihan Emir Parlak Kimdir?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler hepimizi derinden yaraladı. Binlerce binanın yerle bir olduğu 11 kentte 45 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Enkaz altından kurtarılanlar ise hepimize birer umut ışığı oldu. Depremin 62. saatinde göçükten çıkarılan isimler arasında Cihan Emir Parlak da vardı. Geçtiğimiz gün Cihan Emir Parlak'tan acı haber geldi. Peki Galatasaraylı depremzede Cihan Emir Parlak neden öldü? Cihan Emir Parlak kimdir? Detayların tamamı içeriğimizde...
Reklam
Reklam
Adnan Oktar'ın Villasını Satın Alan Rus Milyarder Belli Oldu
Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar gündemin öne çıkan ismi oldu. Suç örgütü elebaşısı olarak tutuklanan Adnan Oktar'ın kiraladığı Çengelköy sırtlarındaki villanın yeni sahibi belli oldu. İddialara göre Rus milyarder Roman Abramoviç Türkiye'deki yatırımlarına devam ediyor.
İTO Açıkladı: İstanbul'da Enflasyon Düşmeye Devam Etti
İstanbul Ticaret Odası (İTO) İstanbul enflasyonunu, ölçen 'İstanbul Ücretliler Geçinme Endeksi' verisini açıkladı. TÜİK TÜFE için de öncü gösterge kabul edilen, ancak son 1,5 yılda fazlasıyla ayrışan veriye göre, İstanbul'da enflasyon, Şubat'ta perakende fiyatlarda yüzde 3,83, toptan fiyatlarda yüzde 2,38 oranında arttı.
Reklam
1 Mart Çarşamba Twitter Erişim Sorunu: Twitter Çöktü mü? Yorumlar Neden Yüklenmiyor?
En popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter ile ilgili yaşanan erişim sorunu gündemde. Ana sayfada yenileme sorunu yaşayan kullanıcılar arama motorlarına yöneldi. Siteye giremeyenler konu hakkında araştırma yapmaya başladı. İletilen sorunlara göre Twitter'da yorumların gözükmediği ve sayfanın yenilenmediği gözlemlendi. Peki Twitter çöktü mü? Neden yorumlar yüklenmiyor?
Reklam