Görüş Bildir
2 Mart Perşembe İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Küresel ısınmanın etkileri tüm yurtta görülüyor. Ülkemizde birkaç bölge hariç hemen her yerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Yeterince yağışın olmadığı İstanbul'da da barajlar alarm veriyor. Şubat ayında yüzümüzü güldüren yağışlar barajları doldurmak için yeterli kalmıyor. Yağışların yeniden kesilmesi ile de barajlardaki su seviyesi kritik seviyenin altında kalmaya devam ediyor. İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yeniden düşüşe geçti! Uzmanlar tüm yurtta su tasarrufu çağrısında bulunuyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 2 Mart Perşembe gününe ait doluluk oranları. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ortalama baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
2 Mart Perşembe Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Küresel piyasalarda ve döviz kurunda dalgalanma devam ediyor. Piyasalardaki dalgalanma Brent petrol fiyatlarına yansıdı. Bugün Brent petrol 84 dolar, ham petrol ise 77 dolar seyrinden alıcı buluyor. Peki, bugün akaryakıta zam veya indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 2 Mart Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
2 Mart Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?
Mart ayının ilk haftasında hava sıcaklıklarında ani düşüşler yaşandı. Vatandaşlar, yaşadıkları yerlerde hava sıcaklıklarının nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu raporunu yayınlandı. İstanbul, Kocaeli, Balıkesir ve Karadeniz'in pek çok bölgesinde yağışlar devam ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 2 Mart Perşembe il il hava durumu raporu..
Reklam
TİP Vekili Şık'a 'Yaralayıcı Sözler' Sebebiyle Kınama Cezası: "Trollüğün Vücut Bulmuş Halisin"
TİP Milletvekili Ahmet Şık, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarını sert ifadelerle hedef aldı. Şık'ın açıklamalarından rahatsız olan AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir konuşmayı bölmek istedi. Şık bunun üzerine Aydemir'e 'Trollüğün vücut bulmuş halisin. Şerefin, namusun, haysiyetin olsa sen şurada sesini keser oturursun. Haysiyetin yok, utanman yok' ifadeleriyle tepki gösterdi. 
Reklam
O Maça Giden Fenerbahçelilere "Spor Müsabakalarını Seyirden Men"
etiket
Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem nedeniyle yaşanan afet sonrasındaki yardımların yetersizliğini eleştirmek isteyen taraftarlar geçen pazar oynanan Fenerbahçe Konyaspor maçında, tribünlerden 'Hükümet istifa' sloganları atmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli 'Hükümet istifa' sloganları atan taraftarlara sert tepki göstermişti. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Hasan Doğan, 'Hükümet istifa' tezahüratı atan taraftarlarına 'spor müsabakalarını seyirden men' tebligatlarının gittiğini Twitter'dan duyurdu.
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: 1 Mart Çarşamba Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunları son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Haftanın üç günü gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto da ise bu hafta çekiliş heyecanı yaşandı. Büyük ikramiyenin hayallerini kuran talihliler çekilişin ardından sonuçların açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. İşte 1 Mart Çarşamba Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar...
Deprem Eylemine Sert Müdahale: 100'e Yakın Gözaltı
etiket
Kahramanmaraş merkezli depremlerde ortaya çıkan skandallara ilişkin düzenlenen eyleme polis sert müdahalede bulundu. Eylemde 100'e yakın kişinin gözaltına alındığı söylenirken, gözaltına alınanlar arasında SOL Parti PM Üyesi Alper Taş ve İstanbul İl Başkanı Deniz Demirdöğen'in de bulunduğu öğrenildi. 
Reklam
Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 1 Mart Çarşamba Şans Topu Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
Milli Piyango İdaresi'nin haftada iki gün düzenlediği Şans Topu çekilişi, bugün de gerçekleşti. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen pek çok kişi, Şans Topu sonuçlarını araştırmaya başladı. Çekilişin ardından kısa bir zaman sonra sonuçlar yayınlanacak. MPİ'nin canlı olarak gerçekleştirdiği Şans Topu sonuçları ise belli oldu. İşte Şans Topu sonuçları ve kazandıran numaralar...
Türkiye Barolar Birliği'nin Hukuki Hedefi: Zincirin Tüm Halkaları
Türkiye Barolar Birliği, deprem davalarında zincirin tüm halkalarına kusur ve sorumluluk durumlarına göre dava açılacağını belirtti. TTB, enkaz altında yaşamını ve yakınlarını yitiren herkes adına hukuki süreci yürüteceklerini kaydetti. TTB Başkanı Av. Erinç Sağkan, Kahramanmaraş’da meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrasında yıkılan binalarda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarla ilgili hukuki talip süreçlerini Onedio'ya anlattı.
Reklam
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Yer Göstererek Uyardı: '8'e Kadar Deprem Üretebilir'
Sosyal medya paylaşımındaki iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Tunceli’de açık havada yüzlerce kişinin katılımıyla düzenlenen, ‘Depremde neler yapılabilir’ konulu panele katılan jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Ercan, “Kırık ne kadar yaşlıysa o kadar küçük deprem üretir. Yedisu kolu var ve en çekinceli yer. Burası 8’e kadar deprem üretebilir” dedi.
Reklam
Remzi Çayır Kimdir, Nereli? Remzi Çayır'ın Hayatı ve Siyasi Kariyeri
Milli Yol Partisi genel başkanı Remzi Çayır, son günlerde en konuşulan isimlerden biri. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Çayır, aynı zamanda köşe yazarı olarak da tanınıyor. Yaşamı boyunca çeşitli kitaplara imza atan siyasetçinin hayatı ise merak ediliyor. Pek çok partide bulunan Çayır, önceki yıllarda silahlı saldırıya uğramıştı. Peki Remzi Çayır kimdir, nereli, hangi partilerde bulundu? İşte Remzi Çayır'ın hayatı ve siyasi kariyeri...
Gülşen'in Avukatı Konuştu: 'Tutuklayabilmek İçin O Maddeden Dava Açtılar'
Konserinde imam hatiplilere yönelik kullandığı sözlerden dolayı gözaltına alınan şarkıcı Gülşen, İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştı. Daha sonra serbest kalan Gülşen hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsini talep edildi. Gülşen'in avukatı Emek Emre ise 'Tutuklayabilmek için o maddeden dava açtılar' dedi.
Reklam