Görüş Bildir
Bursaspor - Amedspor Maçında Ne Oldu, Hangi Pankartlar Açıldı? Bursaspor - Amedspor Maçı Olayları Ne?
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 5 Mart Pazar günü oynanan Bursaspor - Amedspor maçında ortalık karıştı. Bursaspor'un Amedspor'u konuk ettiği karşılaşmadan önce büyük gerginlik yaşandı. Gündeme damga vuran karşılaşmada en çok merak edilen konu skordan ziyade maçta neler olduğu oldu. Peki Bursaspor- Amedspor maçında ne oldu? Bursaspor- Amedspor maçı olayları ne, maçta ne pankartları açıldı?
Hangi Altılı Masa Üyesisin?
2023 seçimleri yaklaşırken altılı masa da sürekli toplanıyor. Biz onlardan cumhurbaşkanı adayı beklerken onlar bildiriler yayınlıyor. 6 siyasi partiden oluşan bu masa milyonlarca insanın hayatının gidişatını belirleyecek kararlar alacak. Peki sen bu masadaki hangi üyesin? Haydi teste!
Kemal Kılıçdaroğlu'nu Bir Videoyla Vurmaya Çalışan Hilal Kaplan'a Jet Hızında Kapak Cevaplar Geldi!
etiket
Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olarak aday gösterilmesinin yankıları hala devam ediyor.'Tarafsız' gazeteceliği ile bilinen Hilal Kaplan da Kemal Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesine yorum yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişteki konuşmalarını çarpıtarak servis eden Hilal Kaplan'a tokat gibi cevaplar da gecikmedi.Gelin detaylara hep birlikte bakalım...
Reklam
"2 Bin 800 Dolardı Nereden Nereye?" Denmişti: 1999'dan Günümüze Milli Gelir Hesaplaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesiyle ve seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunduğu Kabine Toplantısının ardından yaptığı konuşmada, 99 depremi dönemi ve bugünü karşılaştırdığı milli gelir seviyelerine baktık. Kişi başına düşen milli gelirin artışında Türkiye'nin büyümesi, olması gerektiği söylenen seviyeler ve daha nicesi...
Reklam
Amedspor Maçında Çıkan Olaylarla İlgili Bahçeli: "Bursaspor Taraftarlarını Selamlıyorum Tebrik Ediyorum"
TFF 2. ligde Bursaspor ve Amedspor arasındaki maçta geçen pazar günü olay çıktı. Bursasporlu futbolcular Amedsporlu oyuncuların üzerine yürüdüğü görüldü. Bursasporlu seyirciler de Amedsporlu futbolculara yabancı cisimler fırlattı. Tribünlerde beyaz Renault Toros, Yeşil Kod isimli Mahmut Yıldırım'ı temsil eden pankartlar açıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin meclisteki grubunda Bursaspor - Amedspor maçında yaşanan olaylarla ilgili 'Bursaspor taraftarlarını selamlıyorum, milli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum' dedi.
Reklam
7 Mart Salı İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Son yılların en kurak kışının yaşandığı ülkemizde Mart ayı da kurak geçiyor. Hafta sonu tüm yurtta sağanak yağışın hakim olması beklenirken, yağışların yine yetersiz kalması vatandaşları endişelendiriyor. Yeterince yağışın olmadığı ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İstanbul'da da barajlardaki doluluk oranı azalıyor. Ülkemizde birkaç bölge hariç kuraklık riski artıyor. Uzmanlar da tüm yurtta su tasarrufu çağrısında bulunuyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 7 Mart Salı gününe ait doluluk oranları. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ortalama baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
7 Mart Salı Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Küresel piyasalardaki dalgalanma sürüyor. Petrol fiyatlarındaki yükseliş ve döviz kurundaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Bugün Brent petrol 86 dolar, ham petrol ise 80 dolar seyrinden alıcı buluyor. Peki, bugün akaryakıta zam veya indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 7 Mart Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
Alaattin Aldemir Kimdir? Ülkü Ocakları Eski Başkanı Alaattin Aldemir Hakkında Merak Edilenler
Alaattin Aldemir özellikle son günlerde katıldığı televizyon programlarında yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Ülkü Ocakları Eski Başkanı Alaattin Aldemir, Halk Tv'de konuk olduğu programda ''Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var.'' ifadeleriyle gündem oldu. Peki,Alaattin Aldemir kimdir? Alaattin Aldemir kaç yaşında ve nereli? Alaattin Aldemir'in eğitim hayatı ve kariyeri...Alaattin Aldemir hakkında merak edilenler içeriğimizde.
Tüyler Ürperten Görüntü! Yoğun Bakımdaki 14 Hasta Ölüme Terk Edilmiş
etiket
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler Hatay'da da büyük yıkıma neden oldu. Depremde hasar gören Özel Defne Hastanesi'nin yoğun bakımında çekilen görüntüler ihmali ortaya çıkardı. AFAD gönüllüsü Serkan Ayten, tesadüfen girdikleri hastanede 14 hastanın ölüme terk edildiğini, depremin ikinci günü yapılan kurtarma çalışmalarında yoğun bakımdaki hastaların kurtarılmadığını söyledi.
Reklam