Görüş Bildir
Yavaş ve İmamoğlu'nun Alacağı Görevleri Otoriter Bulan Nagehan Alçı'yı Sözlerine Pişman Eden Tepkiler Geldi
Dün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olacağı açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine atanacak olması karşısında Habertürk Yazarı Nagehan Alçı'dan tartışma yaratacak bir yorum geldi.Alçı'yı bu sözlerine pişman edecek yorumlar gecikmedi! 👇
Depremde Sarsıntılara Karşı Koruyan Akıllı Sistem Binaların Hasar Almasına Çözüm Olabilir
Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinin ardından birçok kişi oturduğu binanın depreme dayanıklılığı ile ilgili endişe ediyor. Vatandaşlar yaşadıkları yerin sarsıntılara karşı güvenilir olması için neler yapabileceklerini araştırıyor. Depreme dayanıklı binalar yapmak uzun ve masraflı iken daha basit ve uygulanabilir yöntemler deprem riski bulunduran ülkemiz için hayat kurtarıcı olabilir. Bunlardan biri de ISAAC tarafından geliştirilen akıllı sistem teknolojisi. Peki, akıllı sistem teknolojisi binalarda nasıl bir koruma sağlıyor ya da nasıl uygulanıyor, gelin birlikte bakalım...
7 Mart Salı AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Tekrar Deprem mi Oldu?
6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen Kahramanmaraş depreminin üzerinden 1 ay geçti. Ülkemizin yaralarını hala sarmaya çalışıyoruz. 1 ayda deprem bölgesinde birçok artçı deprem meydana geldi. Uzmanlar artçı depremlerin 1 yıla kadar sürmesini bekliyor. Ayrıca ülkemizin başka noktalarında meydana gelen depremler de vatandaşta endişeye sebep oluyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın son deprem verileri ise vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Kayseri'de deprem mi oldu?İşte 7 Mart Salı günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
Kayseri’de 4.9 Büyüklüğünde Deprem
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında bölgede birçok şehirde artçı depremler devam ediyor. Kandilli Rasathanesi, son olarak Kayseri’nin İncesu ilçesinde 4.9 ve 4.2 büyüklüğünde iki deprem yaşandığını duyurdu.
Meral Akşener Altılı Masa’ya Dönünce Şahan Gökbakar’ın Diline Düştü
Geçtiğimiz hafta Altılı Masa'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak aday gösterilmesine tepki gösteren İYİ Parti lideri Meral Akşener rest çekmişti. Masadan kalkan Akşener önceki gün düzenlenen Millet İttifakı toplantısına katılım gösterdi. Ortak cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanmasının ardından Şahan Gökbakar'dan gündem olan bir paylaşım geldi. Akşener, ünlü komedyenin diline düştü.
Reklam
Sürekli Spiker Güntekin Onay'la Karıştırılan DP Lideri Gültekin Uysal Twitter'da Gündem Oldu
Tartışmaları, mütabakatları, toplantılarıyla Altılı Masa başarılı olsun veya olmasın Türk Siyaset tarihi açısından bir fenomene dönüştü. Masanın altı üyesinin beşi ülke çapında bilinen partiler ve liderlerden oluşurken bir isim ve partisi sosyal medyada dikkat çekiyor. Anketlerde en düşük oy oranına sahip olduğu düşünülen Demokrat Parti ve lideri Gültekin Uysal... Kendisi ve partisinin Millet İttifakı içinde iktidardan pay alacağı ihtimali ise Twitter'da mizah fırtınasına neden oldu. Ünlü spiker Güntekin Onay ile karıştırılması ise bonus.
Reklam
Canan Kaftancıoğlu'ndan Fahrettin Koca'ya: 'Sizin Hiçbir Şey Becereceğiniz Yok!'
Kahramanmaraş merkezli yıkıcı iki depremden en fazla etkilenen illerin başında gelen Hatay'da temiz su sorununa yönelik çağrılar devam ediyor. Su sorununa ilişkin konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Hatay'da şebeke suyunun bu dönemde içme suyu olarak kullanılmamasını telkin ediyoruz' demişti. Koca'nın bu sözlerine tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Telkini boşver ne kullanacaklar onu söyle! Günlerdir sesimiz kısıldı Hatay'da su yok diye bağırmaktan! Off allahtan dayanışma var ve 1 ay olmuş sizin hiçbir şey becereceğiniz yok!' dedi. 
Fahiş Fiyat Artışı Yapanlara Ceza Geliyor: 44 Bin 730 Konutta Artış Tespit Edildi
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası bölgede bir çok ilde vatandaşlar yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldı. Konuta olan talebin artması üzerine fırsatçılar satılık ve kiralık ev fiyatlarını arttırdı. Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar, 'Deprem tarihi sonrası fiyatlarında artış yapan 37 bin 367 satılık ve 7 bin 363 kiralık konut ilanı tespit ettik' dedi.
Reklam
Sosyal Medyada, Trollerin Seçim Sonrası Domates Fiyatı Tartışması Dikkat Çekti
Türkiye'de son yıllarda alım gücünü, adeta domatesten salçaya döndüren yüksek enflasyonda ekonomi ortamını yaklaşan seçimler üzerinde etkili olması bekleniyor. Alım gücündeki düşüşü, geçici çözümlerle rahatlatmaya çalışan ekonomi yönetimi, sorunun büyüdüğünün farkındayken, sosyal medyada da troll hesaplar bu ortamda gerçekleri kabule etmeye başlıyor. Bu da seçim atmosferinde muhalefetin de adayının netleşmesiyle Twitter'da yorumlara dikkat çekiyor.
Vedat Milor'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nu İçki İçtiği İçin Hedef Gösteren Kullanıcıya Kinayeli Yanıt!
etiket
3 Mart'ta yapılan toplantıda Cumhurbaşkanlığı adayına itiraz eden ve masadan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından geçtiğimiz gün yeniden bir araya gelen 6'lı Masa, ortak bir açıklamayla Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olduğunu duyurmuştu. Bu kararın ardından sosyal medyada bazı kullanıcılar Kılıçdaroğlu'nu içki içerken çekilen fotoğrafıyla hedef gösterdi. Bu paylaşımı gören Vedat Milor, bir kullanıcıya okkalı yanıtını yapıştırdı.
Silahlı Pozlarıyla Tepki Çeken Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'in Geçmişindeki Bazı Detaylar Ortaya Çıktı
Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'in sosyal medyadaki silahlı fotoğrafları ve özgeçmişindeki bazı detaylar tepki çekti. BirGün Gazetesi Yazarı İsmail Arı'nın Twitter'da paylaştığı bu detaylar, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.Mevlüt Özmen'in, İsmail Arı'ya yönelik sözleri üzerine Arı, Manisa Vali Yardımcısı'nın tüm fotoğraflarını ve özgeçmişini bir bir ortaya döktü! 👇
Reklam
Reklam
Bursaspor - Amedspor Maçında Ne Oldu, Hangi Pankartlar Açıldı? Bursaspor - Amedspor Maçı Olayları Ne?
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 5 Mart Pazar günü oynanan Bursaspor - Amedspor maçında ortalık karıştı. Bursaspor'un Amedspor'u konuk ettiği karşılaşmadan önce büyük gerginlik yaşandı. Gündeme damga vuran karşılaşmada en çok merak edilen konu skordan ziyade maçta neler olduğu oldu. Peki Bursaspor- Amedspor maçında ne oldu? Bursaspor- Amedspor maçı olayları ne, maçta ne pankartları açıldı?
Reklam