Görüş Bildir
Kendisini Ekonomist Olarak Tanıtmış: Onlarca Kişiyi Dolandırdığı İddia Edilen 'Bitcoin Safiye' Kayıplara Karıştı
Aydın'da, kendisini ekonomist-broker olarak tanıtan Safiye Gökçe Y.'nin polis, doktor, hemşire, asker, akademisyen, adliye çalışanı gibi çeşitli mesleklerde bulunan 40 kişiyi, toplam 600 bitcoin yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı öne sürüldü. Safiye Gökçe Y.'nin vatandaşları 'kaldıraç' yöntemi denilen bir yöntemle dolandırdığı iddia edildi. 
Reklam
Atasözlerini "Bitcoin" ile Değiştir: Dijital Çağın Para Birimi Bitcoin'i Atasözlerinde Kullanarak Güldüren 14 Kişi
Bitcoin ve diğer kripto paralar bu devrin en çok konuşulan konularından. Bir ortama girdiğinizde muhakkak konusu açılır, 'Abii zamanında satın alsaydık şimdi zengin olmuştuk!' geyikleri yapılır. Peki ya geçmişte Bitcoin olsaydı atalarımız bize nasıl sözler bırakırdı?Bu sorudan yola çıkan BtcTurk Twitter hesabı, takipçileri atasözlerini Bitcoin ile değiştirmeye teşvik etti.En çok beğeni alan 3 tweetin sahiplerine de 'Bitcoin Standardı' isimli kitabın ödül olarak verileceğini söyledi.Ve sonrasında ortaya oldukça eğlenceli atasözleri çıktı... 🤓İşte o atasözlerinden 14 tanesi;
Reklam
Reklam
Gelecek 10 Yılda Hayatımız Kökten Değişecek! Ulaşımdan Ay Turizmine Yaşamlarımızı Bambaşka Hale Getirecek Teknolojiler
Geçtiğimiz 10 yılda teknolojinin, bilgisayarların, arabaların, telefonların ne kadar değişim yaşadığını hep birlikte gördük; gelecek 10 yılda ise bizi yine inanılmaz gelişmeler bekliyor. Önümüzdeki 10 yılda gerçekleşip, hayatımızda her alanda bizleri etkileyecek, alışkanlıklarımızı değiştirecek gelişmeleri sizler için derledik! Keyifli okumalar.
2 Günde %30 Yükseldi, Piyasalar Hareketlendi: Bitcoin Fiyatı 8 Bin Doları Geçti
2018'in yarısından 2019 mayıs ayına kadar oldukça düşük fiyatlarda seyreden kripto para borsalarında yatırımcıların beklediği yükseliş bir türlü gelmemişti. Bitcoin Cash çatallanması ve madencilik işlemlerinde yaşanan rekabet Bitcoin'in fiyatını 4 bin dolar seviyesine kadar düşürmüştü. Geçtiğimiz hafta başlayan hızlı yükseliş, son iki günde %30 yükseliş ile devam etti. Bitcoin son 24 saat içinde %11 yükseldi.Peki kripto para borsalarında neler oluyor? Gelişmeleri sizler için derledik.
Reklam
Bitcoin, Etherium, Litecoin ve Daha Fazlası… Kripto Paralar Hakkında 10 Soru ve 10 Cevap
Başta Bitcoin olmak üzere kripto paralar son yıllarda yatırımcılar için büyük bir ilgi odağı haline geldi. 2017'de muazzam bir ivme yakaladı ve yükselişe geçti. Yatırım yapmak isteyenler de bu gizemli dijital sistemin kodlarını çözmeye çalıştı. Tabii böyle olunca akıllarda da bir takım sorular oluştu. 🤔İşte Bitcoin hakkında 10 soru ve 10 cevap:
Reklam
Kripto Para Piyasasında Neler Oluyor? Bitcoin Uzun Sürenin Ardından 5 Bin Doları Geçti
Geçtiğimiz yıldan bu yana 4 bin dolar seviyelerinde devam eden Bitcoin, geçtiğimiz iki gün içerisinde çok ciddi bir yükseliş yaşadı ve 5 bin dolar seviyesine geldi. Bugün içerisinde 5300 dolara kadar çıkan kripto para beraberinde diğer coin'lerin de yükselişine zemin hazırladı. Bazı kripto paralar %30'dan fazla değerlenirken yatırımcılar yükseliş nedeniyle umutlu.Gelin hep birlikte kripto para piyasalarında neler oluyor hep birlikte inceleyelim.
Hızlı Yükseliş, Karlılık ve Skandallar: Facebook'un Kuruluşuna ve Yakın Tarihine Bakış
Bünyesinde barındırdığı diğer platformlar ile bir çatı şirket haline gelen Facebook, dünyanın en büyük sosyal medya platformu. 1 milyardan fazla kullanıcısı ve çeşitli ürünleri ile birlikte hayatımıza da doğrudan etki ediyor. Bugün sizlerle Facebook'un kuruluşundan bu yana geçen büyüme hikayesini, yaşadığı skandalları ve gelişimini paylaşacağım. Gelin hep birlikte bakalım.
Bitcoin Tahtını Koruyabilecek mi, Geleceğin Kripto Paraları Hangileri Olacak? Araştırmalar ve Uzmanların Yorumlarıyla Sanal Paraların Yarını
Sanal paralar hayatımıza gireli çok da uzun bir süre olmadı ancak şimdiden geleceğin parası olarak adlandırılıyorlar. Bitcoin, XRP, Ethereum ve yüzlerce sanal para birimi, volatilitesi yüksek kripto para piyasasında yolculuklarına devam ediyor, peki gelecekte onları neler bekliyor? Hangi kripto para birimleri gelecek vadediyor, geleceğin sanal paraları hangileri? Bu konudaki uzman görüşleri ve araştırmaları sizler için derledik.Not: Uzman görüşleri ve araştırmalar baz alınarak hazırlanmıştır, kişisel fikir içermemektedir, yatırım tavsiyesi değildir.
Kripto Paralar Haftaya Yine Düşüşle Başladı! Peki Bu Hafta Bizi Neler Bekliyor?
Kripto para borsaları Bitcoin'in 20 bin dolardan sonra hızlı düşüşüyle bir daha toparlanamadı. Pek çok yatırımcı piyasadan zamanla geri çekilirken, bir kısım yatırımcı da zararı büyük olduğu için piyasada durmaya devam ediyor. Peki bu hafta kripto para borsalarında durum ne? Hafta sonu yeniden 4 bin dolar seviyesini aşan Bitcoin, Coinbase'de listelenmeye başlayan Ripple, boğa koşusuna hazırlandığı söylenen Ethereum ve daha fazlası...(Yatırım tavsiyesi değildir.)Detaylar için buyrun içeriğimize;
Reklam