Görüş Bildir
Bitcoin Yeniden Yükselişe Geçti: Peki Yükseliş Devam Edecek mi? Kripto Paraları 2019'da Neler Bekliyor?
Bitcoin'in 2019'da başına gelecekler ile ilgili geçtiğimiz günlerde sizlerle uzman yorumlarını paylaşmıştık. Fakat daha 2019'un başındayken Bitcoin uzun süredir yaşamadığı kadar büyük bir yükseliş yaşadı. Peki 4 bin dolar seviyesine dayanmış Bitcoin'in kaderi ne olacak? Bitcoin neden yükseldi? Bu yükseliş kalıcı olacak mı? İşte sizler için derlediklerimiz!Not: Yatırım tavsiyesi değildir, sadece uzman görüşleri ve haberler derlenmiştir.
Yükseliş mi Düşüş mü? Uzmanlara Göre 2019 Yılında Bitcoin'in Başına Neler Gelecek?
Kripto paralar artık hayatımızın içine iyice dahil olmuş para birimleri haline geldiler. Maaş ödemelerinden alışverişe, her alanda kullanılan en meşhur kripto para birimi Bitcoin, yatırımcılar ve finans uzmanları tarafından yakından takip ediliyor. Zirvede girdiği 2018 yılının başından günümüze büyük bir düşüş yaşadı. Peki 2019'da Bitcoin'i neler bekliyor? Yatırımcılar ne yapmalı? Uzmanların Bitcoin tahminleriyle 2019'u yorumladık.Not: Yatırım tavsiyesi değildir, sadece uzman görüşleri derlenmiştir.
Bitcoin'e Bel Bağlayıp Dibi Görenlerle 1 Ayda 10 Kilo Verdiren Mucizevi Diyetleri Uygulayıp Kilo Alanlar Ortak Atadan mı Geliyor?
Aslında çok garibiz, kontrol etme imkanımız varken daha fazla tüketim heyecanına kapılıp vücudumuza eklediğimiz kiloları hemen vücudumuzdan def edelim istiyoruz, bir gün içinde bir milyon lira kazanalım istiyoruz, insanlık olarak her şey hızlı olsun, bizim olsun, düşük maliyetli (mümkünse sıfır maliyetli) olsun istiyoruz. Çok şey istiyoruz fakat bazı isteklerimizin aynı kaynaktan beslendiğini duymak ve biraz sarsılmak istiyor muyuz, daha net sorayım, kafalara sondaja hazır mıyız?
Kripto Para Piyasası Bunu Konuşuyor! Bitcoin'in Düşüşünü 1 Yıl Önceden Tahmin Eden Peter Brandt: 1.200 Dolar Seviyelerine Gerileyecek!
Bitcoin'in zirve yaparak 20 bin doları zorladığı ve değerlendiği günlerin üzerinden çok değil, 1 yıl geçti. Ancak bu 1 yıl içinde Bitcoin %80 gerileyerek, yatırımcılarını üzdü. 17 Aralık tarihinde tekrar yükselişe geçen Bitcoin, yatırımcıların kafasında bir 'acaba' yaratsa da, 2018'in Ocak ayında Bitcoin'in %80 değer kaybedeceğini öngören 71 yaşındaki borsa simsarı Peter Brandt'in Bitcoin konusunda pek iç açıcı olmayan tahminleri var. Peki Kripto paraları gelecekte ne bekliyor? Bitcoin daha ne kadar düşecek? İşte merak edilenler ve kripto para piyasasında ve Bitcoin'de son durum.Not: Bu içerik kripto paralar ile ilgili bir haber derlemesi olup yatırım tavsiyesi değildir. Kaynak
Reklam
Bir Ayda %50 Düşüş: Bitcoin Yine Sert Düştü, Kripto Para Piyasası Şokta
Daha önce Bitcoin ile ilgili son dakika haberlerini sizlerle paylaşıyorduk. Dün gece yaşanan ani bir düşüş ile Bitcoin 4 bin dolar seviyesinin altına düştü ve günü %15 kayıpla kapattı. Buna sebep olarak ise kripto para piyasasının ünlü isimlerinden Craig Wright düşüşe kendilerinin neden olduğunu aktardı. Peki arka planda neler oluyor? Gelin hep birlikte inceleyelim.
Reklam
Katılımcıların %44'ü Alır Saklarım Diyor: Twitter Kullanıcılarına Göre Kripto Paraları Değerlendirmenin Yolları
Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tether ve daha fazlası... Aldığınız kripto parayı nasıl değerlendirdiğiniz kripto paralara bakışınızı ortaya koyar. Twitter kullanıcılarına kripto paraların nasıl değerlendirdiklerini soruldu, gelen anket sonuçlarını ise kripto para danışmanı Onur Gözüpek yorumladı...İşte; Twitter kullanıcılarına göre kripto paraları değerlendirmenin yolları:
Reklam
Hayal Dahi Edemeyeceklerinizi Gerçekleştiren Ülke : Birleşik Dünya Devleti
etiket
Bütün dünya buna inansa, hayat bayram olsa... 🎈😊Hepimiz zaman zaman düşünüyoruz; dünyada savaşlar dursa, ekonomik krizler çıkmasa, tek bir aç insan kalmasa, herkes refah içerisinde yaşasa diye... Ama şu anda varlığını sürdüren bütün ülkeler kendi yayılım politikasını izliyor ve diğer halkları bir şekilde sömürüyor. Peki böyle bir ütopyanın gerçek olabileceğini size söylesek nasıl hissederdiniz? İşte bunu gerçekleştirmek için yepyeni bir devlet kuruldu hem de ülkemizde! Adı da Birleşik Dünya Devleti!
Reklam
Reklam
Bitcoin Zirvede! Son 5 Yılda En Hızlı Yükselen Kripto Paralar ve Pazar Payları
Kripto para, işlemlerini güvenceye almak için kriptografi kullanan, çalışma şekli nakite alternatif bir değişim aracı olarak tasarlanmış bir dijital varlıktır. İlk Kripto para, 2009’da bulunan Bitcoin’dir. Yıllar ilerledikçe ortaya bir sürü yeni kripto para birimi çıkmıştır ve bunlar genellikle 'alternatif veya altcoin' olarak isimlendirilir.Hepinizin bildiği gibi, son yıllarda değerini git gide katlayan kripto paralar, bugün yüzlerce milyar dolarlık bir ekonomi oluşturmuş durumdalar. Biz de sizler için coinmarketcap.com verilerine göre 2018'in Ocak ve Mayıs ayını baz alarak en fazla pazar payına sahip 10 kripto parayı derledik.
Telefon Dolandırıcısına Basit Hukuk Bilgileriyle Hayatının Dersini Veren Kadın
Hepimiz dolandırıcı aramaları hakında bir şeyler duymuşuzdur. 'Kaza geçiren torunlarına yardım ederken' dolandırılan yaşlı insanlar, polis ya da asker olduğunu söyleyenler tarafından kandırılanlar, terör örgütü bilgilerinizi ele geçirdi denilenler... Sanki kimse gizli bilgilerini kaybetme tehditine karşı güvende değil!Uzmanlar tüm dünyada böyle çağrılara kulak asmamak ve telefonu derhal kapatmak gerektiğine dair uyarılarda bulunsalar da, Seattle şehrinde yaşayan Hadeel Al-Massari tam tersini yapmış ve ortaya bu komik hikaye çıkmış.Twitter'da yayınladığı anları sizlerle paylaşıyoruz:
Reklam