Görüş Bildir
Haberler
Yatırımcı Karakterine Göre Hangi Kripto Para Sana Daha Uygun?

Yatırımcı Karakterine Göre Hangi Kripto Para Sana Daha Uygun?

Paribu
20.04.2020 - 18:42

Hangi kripto para insanı olduğunu öğrenmek ister misin?

Haydi o zaman seni testimize alalım...

1. Önce seni biraz tanıyalım hadi. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım mı?

2. Bir de yaşını öğrenelim!

3. Söyle bakalım, bir ürün alırken herkesin aldığı ve senin de bildiğin bir şeyi mi alırsın yoksa pek bilmediğin ama adını duyduğun yeni bir ürünü mü?

4. Diyelim ki elinde iyi miktarda para var ve yatırım yapacaksın. Hangisini tercih edersin?

5. Peki yatırdığın parayı uzun bir süre tutar mısın yoksa daha sık al-sat mı yaparsın?

6. Kazancının ne kadarlık bir dilimini yatırım amacıyla kullanıyorsun diye sorsak?

7. Borç yiğidin kamçısıdır derler. Sen ne düşünüyorsun?

8. Son olarak; yarından itibaren acilen tasarruf etmeye başlaman lazım. Hangisinden tereddütsüz biçimde kısabilirsin?

Sana en uygun kripto para: Bitcoin!

Yatırımcı karakterine göre sen Bitcoin insanısın. Çünkü sen en iyi yolun bildiğin yol olduğuna inanlardansın. İlkler senin için hep özel olmuştur zaten. Kripto paraların atası Bitcoin de o yüzden senin için özel. Peki istediğin kripto parayı en kısa yoldan, sadece 6 adımda nasıl alabileceğini biliyor musun? Hemen Paribu.com ya da Paribu mobil uygulamasından istediğin 19 kripto paradan birini sadece 6 adımda kolayca alabilirsin. Android için buraya ve iOS için ise buraya tıklayarak mobil uygulamayı indirip hemen istediğin kripto parayı alabilirsin. 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Sana en uygun kripto para: Litecoin!

Yatırımcı karakterine göre sen Litecoin insanısın. Çünkü sen daha pratik bir insansın. Her şeyin çabucak hallolsun, uzun sürmesin istiyorsun. O yüzden de kripto paraların gümüşü olarak bilinen Litecoin adeta senin için oluşturulmuş. Peki istediğin kripto parayı en kısa yoldan, sadece 6 adımda nasıl alabileceğini biliyor musun? Hemen Paribu.com ya da Paribu mobil uygulamasından istediğin 19 kripto paradan birini sadece 6 adımda kolayca alabilirsin. Android için buraya ve iOS için ise buraya tıklayarak mobil uygulamayı indirip hemen istediğin kripto parayı alabilirsin. 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Sana en uygun kripto para: Stellar!

Sana en uygun kripto para: Stellar!

Yatırımcı karakterine göre sen Stellar insanısın. Senin hayatı kolaylaştıran ve seni güvende hissettiren şeylere sıkı sıkıya tutunan bir insansın. İşte Stellar'ı özel yapan özellik de zaten bu. Peki istediğin kripto parayı en kısa yoldan, sadece 6 adımda nasıl alabileceğini biliyor musun? Hemen Paribu.com ya da Paribu mobil uygulamasından istediğin 19 kripto paradan birini sadece 6 adımda kolayca alabilirsin. Android için buraya ve iOS için ise buraya tıklayarak mobil uygulamayı indirip hemen istediğin kripto parayı alabilirsin. 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Sana en uygun kripto para: NEO!

Yatırımcı karakterine göre sen NEO insanısın. Pratik ve akıllı çözümlerin insanısın çünkü. İşte senin bu karakterine en uygun kripto para da NEO. Peki istediğin kripto parayı en kısa yoldan, sadece 6 adımda nasıl alabileceğini biliyor musun? Hemen Paribu.com ya da Paribu mobil uygulamasından istediğin 19 kripto paradan birini sadece 6 adımda kolayca alabilirsin. Android için buraya ve iOS için ise buraya tıklayarak mobil uygulamayı indirip hemen istediğin kripto parayı alabilirsin. 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Sana en uygun kripto para: Ether!

Yatırımcı karakterine göre sen Ether insanısın. Hayatında genel olarak yenilikçi ve hızlı bir yapıya sahipsin. İşte Ether de tam olarak bu özellikleri taşıyan bir kripto para. Peki istediğin kripto parayı en kısa yoldan, sadece 6 adımda nasıl alabileceğini biliyor musun? Hemen Paribu.com ya da Paribu mobil uygulamasından istediğin 19 kripto paradan birini sadece 6 adımda kolayca alabilirsin. Android için buraya ve İOS için ise buraya tıklayarak mobil uygulamayı indirip hemen istediğin kripto parayı alabilirsin. 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Sana en uygun kripto para: XRP!

Sana en uygun kripto para: XRP!

Yatırımcı karakterine göre sen XRP insanısın. Senin hayatında saniyelerin bile önemi var çünkü. Gündelik hayatında sürekli hızlı işlem yapma ve hızlı hareket etme peşindesin. İşte XRP de sana bunu sağlıyor. Peki istediğin kripto parayı en kısa yoldan, sadece 6 adımda nasıl alabileceğini biliyor musun? Hemen Paribu.com ya da Paribu mobil uygulamasından istediğin 19 kripto paradan birini sadece 6 adımda kolayca alabilirsin. Android için buraya ve iOS için ise buraya tıklayarak mobil uygulamayı indirip hemen istediğin kripto parayı alabilirsin. 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Siz de Paribu ile 6 adımda kripto para alın!

Siz de Paribu ile 6 adımda kripto para alın!

Detaylar için tıklayınız.