Sevgilinin Burcunu Söyle Sana Yalan Söyleme İhtimalini Söyleyelim!

Her ilişkide küçük büyük yalanlar mutlaka oluyor. Bazıları yakayı ele veriyor bazıları ise profesyonel bir yalancı gibi yalan söylemeye devam ediyor. Biz de sevgilinin burcundan yola çıkarak sana ve çevresine yalan söyleme ihtimalinin ne olduğunu anlatmaya çalıştık. Biliyoruz merak ediyorsun. O zaman başlayalım! 

Testi çöz ve öğren! 

İyilik adına yalana başvurur!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söyleme ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Öncelikle için rahat olabilir. Sevgilin başkalarının iyiliği adına küçük beyaz yalanlar söyleyebilir. Kalp kırmaktan çok korktuğu için bazen bu yalanlara başvuruyor fakat asla öyle birilerini kandırmak için yalana başvurmuyor. Zaten beyaz yalanlara kim başvurmuyor ki? Sana hiç yalan söylemez söylemeyi de düşünmez. Bu nedenle güzel güzel ilişkine devam edebilirsin. 

Eğer sevgilinin küçük yalanlarını yakalarsan lütfen ona çok fazla tepki gösterme. Emin olabilirsin ki birilerinin iyiliği için o yalanı söylemiştir. Kalbi asla kötü değil. Aklında fikrinde hep iyilik var.

Yalan söylediğinde yakayı çabuk ele veriyor!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söyleme ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Öncelikle sevgilin yalan söylemeyi hiç sevmiyor. Çok çok gerekmedikçe beyaz yalan bile söylemez. Kendisinin yalan söylediğini zaten hemen anlarsın çünkü yakayı çabucak ele veriyor. Yanakları kızaran ya da sana bakamaz. Zaten sen de hemen anlarsın. Anladığında da çok kızacak bir şey bulamazsın çünkü söylediği yalanları şu anda küçük çocuklar bile söylüyor. O nedenle bu sizin aranızda sorun olabilecek bir şey değil. 

Genelikle de aşk, cinsellik konularında yalan söylerler. E tabii buna ihtiyaç duyuyorsa söyler, yoksa gereksiz yere yalan söylemez. Söylediği yalanlar da dediğimiz gibi küçük yalanlar.

Üstüne gittiğin an çözülür!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söylemek ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Sevgilin yalan söylemeyi sevmiyor fakat o da birçok insan gibi çok ihtiyaç duyduğunda yalana başvurabilir. Bu zaten sizin için büyük problem olacak yalanlar değil. Ayrıca yalan söylemeyi de beceremezler. Çocuklar daha inandırıcı yalan söylüyor. :) 

Aynı zamanda da yalan söylediğini hissettiğin an küçücük bir ısrarla hemen çözülüyor. Aklında ne var ne yok hepsini takır takır söylüyor. Her şeyi öğrenmek istediğinde biraz üstüne gitmen ne var ne yok öğrenmeni sağlayabilir.

Yalan konusunda yetenekli!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söyleme ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Ne yazık ki sevgilin yalan konusunda çok yetenekli. Sen de bunun farkına varmış olabilirsin zamanla. Ayrıca kendisinin yalanını da yakalamak oldukça zordur. Nasıl anlayabileceksin yalanlarını inan biz de bilmiyoruz. 

Eğlenceli, sempatik olduğu için yalan söyleyip söylemediğini anlamıyorsun. Senin işin gerçekten zor. Söylediği yalanlar da öyle böyle küçük yalanlar değil. Umarız ki bu durum düzelir. Çünkü sen yalanı haketmiyorsun.

Kötü durumlarda yalan söyler!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söylemek ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Kendisi sadece ve sadece kötü durumları düzeltmek, kaos ortamını yatıştırmak için yalan söyler. Yaptığı aslında kötü bir şey yok. Zaten kalbi temiz bir insan. Kimsenin kötülüğü için yalan söylemez. Eğer söylediği yalanlar onu bir çıkmaza sokarsa hemen yalan olduğunu söyleyiverir. 

Onun zaten üstüne gitmene gerek kalmadan pat pat dökülür sana. Çünkü yalan söylediğinde vicdanı devreye giriyor ve her şeyi söylüyor. İçinin rahat olması onun için önemli. Yalan söylediğinde huzursuz oluyor.

Yalan söylediğinde rahatsız olur!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söyleme ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Sevgilin öncelikle yalan söylemeyi sevmez. Eğer yalan söylemesi gereken bir durum olursa da fazlasıyla rahatsız olur. Hasta olup yataklara düşecek kadar huzursuz olur. Gerisini sen düşün işte. 

Yalan söylediğinde kendisini o kadar belli ediyor ki, anında yalan söylediğini anlayabilirsin. Yüzünde ve hareketlerinde normalin dışında garip garip değişimler olur. E yakayı da böylece ele verir! Sürekli sana onun yalan olduğunu söylemek ister. Bu yüzden rahat olabilirsin. Yalan sizin için problem olmaz.

Yalan konusunda uzman!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söyleme ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Sevgilin yalan söyleme konusunda tam bir profesyonel. O kadar rahat yalan söyler ki, kesinlikle hiçbir şekilde anlamazsın. Ve seni de çok kolay bir şekilde ikna edebilir. Yalanlarını zaten kolayca anlayamıyorsun anladığında da seni yine öyle bir ikna ediyor ki, ağzından çıkan her şeye inanıyorsun. 

Artık daha dikkatli olmalısın. Sana yalanının yalan olmadığını söylerken bile başka bir yalana ikna ediyor. Düşün ki o kadar sihirbaz. Sana gerçekten kolaylıklar diliyoruz. Her söylediğine lütfen inanma.

Kendiyle ilgili yalan söyler!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söylemek ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Öncelikle sevgilinin geçmişle ilgili yalanları yok. Genelikle kendiyle ilgili geleceğe yönelik yalanlar söyler. Tabii ki bu yalanların kötülüğü yok. Fakat neden yalan söyleme gereği duyuyor buna kendisi de bir türlü anlam veremiyor. Hayal dünyaları oldukça geniş olduğu için bunu kolaylıkla yaparlar. 

Biraz zorladığında da zaten yalan söyleyip söylemediğini anlıyorsun ve gülüp geçiyorsunuz. Böyle ne kadar sürecek bilinmez fakat ona gereksiz yere yalan söylememesi konusunda uyarman gerekiyor.

Para konusunda yalan söyler!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söylemek ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Sizin aranızda sorun olabilecek yalan konusu paradır. Sadece seninle değil arkadaş çevresiyle de sorun olabilecek bir konu bu. Ondan borç istediğinde parası varken bile olmadığı konusunda sana ve diğer insanlara yalan söyler. Çünkü kendisi paraya çok düşkündür. Onun için 5 TL bile önemlidir. 

Bu durum insanı karşı taraftan biraz soğutur fakat ona bu huyunun yanlışlığını anlatırsan belki düzeltebilirsin. Eğer onu seviyorsan bu konunun üzerine gitmelisin.

Yalanla arası iyi değil!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söylemek ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Öncelikle için rahat olabilir. Kendisinin yalanla hileyle hiç arası iyi değil. Çok dürüst bir insan olduğu için zor durumlar haricinde yalana asla başvurmaz. Zaten yalan söylediğini hemen anlıyorsun. Aslında söylediği yalanlara da yalan bile diyemeyiz. O kadar ki gereksiz konular üzerine yalan söylüyor. Söylediğinde de huzursuz oluyor. 

Bu durum sizin için problem değil zaten.Yalan konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. İlişkiniz bu şekilde güzel. Bozulmaması dileğiyle.

Eğlenmek için yalan söyler!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söylemek ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Sevgilin ciddi anlamda sorun olabilecek bir yalanı asla söylemez. Bu zamana kadar da hiç söylememiş. Sadece yalanı eğlenmek için söylüyor. Tahmin edersin ki bu yalanlar sıkıntı yalanlar olmuyor. 

Küçük, gereksiz ve saçma yalanlardan hiçbir olmaz zaten. Sen de bunu problem etmiyor gibisin. Sen ve çevreniz bu durumda eğleniyorsunuz.

Yalandan nefret ediyor!

Sevgilinin burcunu seçtin ve yalan söylemek ihtimalini merak ediyorsun. Biz de hemen söyleyelim. Yalanla arası hiç iyi değil. Yalan söylemediği gibi yalan söyleyen insanları anladığında da ortamından çevresinden uzaklaştırıyor. Sadece bazen bazı gerçekleri saklamak için söyler ve bunu da daha sonra itiraf eder. 

Aranızda sıkıntı olabilecek bir durum değil. Bu sıkıntılı durumlar da çok çok nadir oluyor. Bunun dışında yalandan kesinlikle uzak dururlar.

Popüler İçerikler

Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
18.09.2018

hay ne ikizlermiş arkadaş , burcumun olumlu bir özelliği olmayacak mı artık !!

18.09.2018

bu ikizler size ne yaptı!?

18.09.2018

Bütün lou andreas salome ler !! İyilik adına yalandan nefret ederiz....

TÜM YORUMLARI OKU (9)