Her Şey Bir Dakikada Oldu: Şişli'de 400 Bin Liralık Döviz Çalan Soyguncular

İstanbul Şişli'de bir döviz bürosu silahlı ve maskeleri kişilerce soyuldu. Dört kişi döviz bürosuna yönelen soygunculardan bazıları hava ateş açtı. Daha sonra soygunu gerçekleştiren hırsızlar kendilerini bekleyen otomobille ters istikametten kaçarak izlerini kaybettirdi.

Soyguncuların içeri girip çıkması bir dakika sürdü...

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, olay, saat 17.10'da, Halaskargazi Caddesi 186 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, döviz bürosunun önünde park eden beyaz renkli bir otomobilin içinden çıkan maskeli ve silahlı 4 kişi, havaya 5 el ateş etti.

Maskeli kişilerden biri giriş kısmında beklerken, diğer ikisi, çalışanların şaşkın bakışları altında tezgah üzerinden atlayarak içeri girdi.

İçeridekilere tabancalarını doğrultan maskeli kişiler, yaklaşık 400 bin lira değerindeki dövizi alarak yanlarında getirdikleri çantaya koydu.

Soygunun ardından dışarı çıkarak geldikleri otomobile binen soyguncular, refüjü aşarak karşı yola girdi. Burada bir süre ters yönde ilerleyen soyguncular izlerini kaybettirdi.

Olayı gören Erol B. adlı vatandaş 'Beyaz bir araba geldi. Arabadan indiler, ateş etmeye başladılar. Sonra döviz bürosuna girdiler. Sonra arabaya binip kaçtılar. Döviz bürosunu soymuşlar. 3'ü içeri girdi, biri arabada kaldı. İçeri giren 3'ü maskeliydi, arabada kalanın maskesi yoktu' dedi.

Hırsızların döviz bürosuna gelişi ve kaçışı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
15.09.2018

Ülke tam olarak GTA'ya döndü :)

15.09.2018

LEster vermiş görevi :D

16.09.2018

bunlar yine delikanlıymış gündüz vakti soymuşlar, bazılarıda gecenin bilmem kaçında herkes uyurken milyonları götürüyor...

15.09.2018

Uzun zamandır Türkiye'den soygun haberi görmüyordum, bunu görünce garipsedim

16.09.2018

34 yıldır Amerika'da yaşıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (27)