Görüş Bildir
Haberler
Yeni Nesil Rapçilerden Hangisini Dinlemelisin?

etiket Yeni Nesil Rapçilerden Hangisini Dinlemelisin?

Yeni rapçilerden hangisini dinlemek sana daha iyi gelir söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Günün hangi vakti tam senlik?

4. Evinin karşısında boş bir duvar var. Duvara bu grafitilerden hangisini yaptırırdın?

5. Peki yemeğeni yedin. Yemekten sonra bunlardan hangisi iyi gider?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatile gideceksin. Bu odalardan hangisinde kalmak isterdin?

7. Bu oyunculardan hangisiyle aynı filmde rol almak isterdin?

8. Son olarak bizim için bir şair seç!

Ezhel!

Ezhel!

İs, pas kömür... Verdiğin cevaplara göre sen Ezhel'i dinlemelisin! Yediğin ayazı en iyi sen bilirsin. Gecelerin adamısın ve karanlık çöktüğü zaman kralını tanımaz atara atar yaparsın. Gece senin için hem dert, hem eğlence. Ortamın tek tabancasısın.

Gazapizm!

Gazapizm!

Bu 'testin heyecanı meycanı yok!' Verdiğin cevaplara göre sen Gazapizm'i dinlemelisin! Yaşadığın şeylerin sende çok büyük etkisi var. Sana dereler, tepeler ve denizler dar, üstüne üstlük sırtında keneler var. Yani asalak gibi üstüne yapışıp senden geçinmek isteyenler bilmiyorlar ki hayatın zorluğunu. Sırtındakilerle yaşamaktan bıktığın için bu hayatın senin için bir heyecanı yok.

Khontkar!

Khontkar!

Kime ne? Kime ne? Kime ne? Kafam yine 'davul' gibi! :) Verdiğin cevaplara göre Khontkar'ı dinlemelisin! Farklı tarzınla kendine has bir kişiliğin var. Başkalarının ne düşündüğü umrunda değil.  Sanki hayatın bir parodi gibi biraz, ama ne istediğini bilen orijinal bir zevk anlayışın var. Yaptığın işi 'başkaları ne der?' diye düşünüp kendini yiyip bitirmiyorsun. Ancak bazen başına istenmeyen işler de gelebiliyor.

Patron!

Patron!

Verdiğin cevaplara göre sen Patron dinlemelisin! Hayata sanki 1-0 geride başlamışsın gibi sürekli mücadele içindesin. Savunduğun değerler için yapamayacağın şey, içine bodoslama giremeyeceğin tehlike yok. Bir anlamda bu yaklaşımınla 'tehlikenin kendisiyim' ben diyorsun. Hiçbir şeyden ve hiç kimseden çekinmeden 'çatır çatır' içinden geleni yapıyorsun. Patlamaya her an hazır silah gibisin!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

#yüzdeyüzmüzik artık #yüzdeyüzonline! Online konserler, ilginç bilgiler ve daha fazlası için @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarını takip et!

instagram.com/yuzdeyuzonline

twitter.com/yuzdeyuzonline

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
77
34
21
12
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Min Cha

ezhel zaten kendisini çok severiz😉

Fatih Emre Koçak

Gazapizm! çıktı şaka mı bu yeni nesil rapçi diyorsunuz aq Gazapizm yıllardır rap yapıyor yeni nesil rapçi olan bildiğim tek Botan var, Gazapizm yeni nesil değil

Ahmethan Türkleli

Khontkar ne aq hayatımda dinleyeceğim en son rapçilerden biri.